Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě víc náhody? To nestačí, že v rádoby kompetetivní scéně se hraje až BO9 kvůli tomu?
    • Ve snookeru se hraje i BO35.
  • tak urcite, jak jinak lip zautocit na penezky casual joudum? *6*
    • Ne že bych se nějak zastával Blizzu ale tohle je zrovna hra kde jestli nechceš tak nemusíš platit ani cent, všechny karty se dají získat hraním...
      • Zayl
        To jo, možná když budeš hrát rok každý den na gold limit + questy.
        • na co stazujete, HS sa snazi kopirovat kartove hry ako je MtG, v MtG ziadny grind neexistuje, karty si proste treba kupit, co dava uplnu logiku v realnom svete, pretoze sa jedna o fyzicku vec, problem je ze akonahle to prevedies do virtualneho sveta, sa to uz ludom nepaci. ale MtG Online funguje aj napriek tomu a tam tiez nemas moznost grindu, proste si musis tie virtualne karty kupit aby si mohol hrat. (ano su tam turnaje, ktore ked vyhras tak ziskas nejake karty, ale na to aby si vyhral uz balik musis mat).
        • Spades
          A to je problém. Koho ta hra baví, tak to dělá. Proč bychg platil za hru, která mě nebaví, a nechcu ji hrát každý den? Si stěžuješ, že není všecko zdarma...
          • Zayl
            Ukaž mi prosimtě kde si na to stěžuju. Normálně reaguju na komentář.

Šance na legendary je podle optimistů asi 5%, podle mě tak 2%. A i když ji otevřeš, může to být samože duplikát. Epic karty jsou přeci jen častější, ale taky je jich víc a potřebuješ je 2x, takže žádná sranda.

Kolem dokola buď zaplatíš (a ani to není garance, nedávno jsem otevřel 50 packů a mám akorát tak dust) nebo z HS uděláš své zaměstnání.
      • Jo, zapomněl jsi ale zmínit, že to chce grindovat několik hodin deně po dobu půl roku...
        • grindovat? ne-staci hrat..prece do te hry nejdes s ntim ze do ni nedam ani korunu a za mesic budu chodit hrat turnaje?do hry sem za rok vlozil asi 200,- a to jen proto ze sem je chtel vpodstate podporit,na rozisreni jsem mel uplne vpohode goldu
          • Nějak jsem nepochopil tvůj argument, můžeš to rozvést? Chceš říct, že je v pořádku, že platící hráčí mají fakticky herní výhodu oproti jiným hráčům? Ne pouze komestické skiny/templaty? Nebo chceš říct, že na turnajích nerozhoduje skill, ale jak člověk platí(má odemčených karet)?

Bohužel ani jeden argument nedává smysl.
            • casual hraci negrinduji karty! proc by to delali? ta hra neni free ta hra je f2p a tu hru delali s tim ze placnu 10% hracu zaplati..naivka ze se rozhodnes jestli za tu hru chces platit nebo ne? kdyby ta hra stala od 5ti stovky vic kdo z nas by ji hral?ja to priznam - ja ne
            • Jacob: právě kvůli takovým naivkům jako jsi ty, je to špatně s dnešním herním průmyslem. Oni tě ojevávají a ty jim ještě tleskáš. Vývojáře podpoří, když jsi tu hru koupíš. Ale oni si sami nastavaili model free to play, resp. pay to win. Pokud je hra f2p, tak tu hru podporuješ už jenom tím, že ji hraješ. Bohužel Blizzard se nepoučil z chyb ostatních f2p her co dělají špatně či dobře. Platící hráči by neměli mít žádnou herní výhodu vůči neplatícím, jedinou výhodou co by měli mít je např: vzhledy, skiny, custom modely. To co dělá blizzard je jednoduše vypočítanná chamtivost. Tvůj argument ohledně odehrání XY hodin a nepodpořit vývojáře? Znovu opakuji, oni sami se rozhodli hru udělat free to play, takže argument je irrelevantní tady naznačovat, že lidi co nechtějí platit jsou něco jako paraziti.

Tato hra má být casual, ale paradoxně casual hráči nemájí čas grindovat karty místo práce, tak jsou doslova donuceni aby si kupovali karty. Takže celá hra je paradoxně casual-pay to win nebo hardcore grind free 2 play.
            • platici hraci maji pouze casovou vyhodu zadnou jinou..na turnajich samozrejme rozhoduje skill ale muzes byt jakkoliv dobry tak se zakladnim balickem asi neuspejes.Pokud to chces hrat jako naprostou casual zabavu nepotrebujes nic platit..jiste muzes se dostat i na celo zebricku bez toho aby jsi platil akorat ti to bude trvat min pul roku tam je ten rozdil.Moc nechapu ze se to vubec resi-je super ze to nekdo plati,zadarmo nikdo nepracuje..prijde mi dost blbe predstava ze bych tu hru chtel hrat na profi urovni,stravil u toho 100vky hodin a vyvojare nepodporil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit