Přejít na výpis diskuzí
Blizzard chce v Hearthstone posílit roli náhody
15.11.2014 | Adam Homola
59 příspěvků
-
pravidla a prubeh hry je jeste jednodussi nez u HS mi prijde..HC to neni urcite
-
Já se víceméně považuju za causala, ale právě kvůli náhodnosti mě Heartstone dost brzo přestalo bavit. Určitá dávka náhody není špatná, ale člověk musí mít pořád pocit, že má hru pod kontrolou, ne že bude jen klikat na hezký barevný obrázky a "hrát" za něj bude rng.
-
To posílení náhody zřejmě bude hovadina. Karet má být 120 a na Blizzconu to byl RNG fest to je pravda, ale sám Ben Brode někde psal nebo říkal, že na Blizzcon prostě vybrali ty nejzajímavější karty.
-
Hardcore to určitě není, pravidla jsou celkem jednoduchá. Už je celkem dlouho, co jsem to hrál, ale v té době to trpělo strašným nedostatkem hráčů a tím pádem nutnost hraní s boty. Já ti můžu doporučit Card Hunter, poměrně fajn záležitost, i když na dlouhé hraní to taky není.
-
A to je problém. Koho ta hra baví, tak to dělá. Proč bychg platil za hru, která mě nebaví, a nechcu ji hrát každý den? Si stěžuješ, že není všecko zdarma...
-
Protože je to casual hra. Vždycky byla, vždycky bude... Nevím, proč se do toho začali sr@t hráči Magic, když to pro ně očividně nikdy nebylo dělané. RNG je daleko zajímavější, protože to způsobuje vtipné situace. Lépe se na to dívá, lépe se to hraje. Ale samozřejmě to pak není tolik kompetitivní.
-
je to psravedlivé, jinak by hráči s vyšším iq drtili nas obyčejne hrace
-
Absolútne nechápem, prečo sa snažia posilniť rolu náhody, namiesto toho, aby sa snažili ju eliminovať.
-
to už mi nekdo psal v bleskovkach, ale zda se mi to moc komplikovane, sam tvurce rikal že je to hardcore (koukal jsem ted gamesplay) a navic se to hraje nejak divne, že máš jen jednu kartu na stole
-
corrabia? (a polacek ji chvalil v poslednim fight clubu)
-
ja ted hraju rage, tam je takova karetní minihra a docela jsem potom na nejakou zberatelskou karetní hru dostal chuť. ale po nekolika letech hraní wow jsem na to universum už alergickej, škoda že to neudelali radeji ze starcraftu . taky ta graficka stylizace se mi nelíbí a myslím že i mobily by utahly neco lepšího
tak kdyžtak znate nejakou alternativy k heartstone, tak poradte -
b je spravne, vetsina hracu jsou jelita a kdyz chces vydelat, tak cilis predevsim na ne, fetaci z wow by mohli vypravet uplne elegie...
-
RNG is coming!
-
Hah, role nahody ...neco co jsem v te hre absolutne nesnasel. Jde o to jestli je to opravdu "nahoda" a nebo proste berlicka jak pomoci vyhrat i uplnymu jelitu
-
To jo, možná když budeš hrát rok každý den na gold limit + questy.
-
Jo, zapomněl jsi ale zmínit, že to chce grindovat několik hodin deně po dobu půl roku...
-
Ještě víc náhody? To nestačí, že v rádoby kompetetivní scéně se hraje až BO9 kvůli tomu?
-
Ne že bych se nějak zastával Blizzu ale tohle je zrovna hra kde jestli nechceš tak nemusíš platit ani cent, všechny karty se dají získat hraním...
-
tak urcite, jak jinak lip zautocit na penezky casual joudum? *6*