Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Rakovinou herního průmyslu jsi ty, Spirite.

    Jenom dštíš nesmyslné kecy na fórech, ale že by jsi zašel do obchodu a podpořil všechny vývojáře, co udělali dobrou hru, to ne.

  • KrPa

    blizovce to stejne zacvakaji, blizny si koupi nejake streamery, ti to vychvaji do haleluja a jede se dal

  • Jack1947

    No na jednzu stranu Overwatch čínský klon tu už nějakou dobu je. Nicméně tlačit vše na mobily nejlépe FREMIUM a aby se to dalo blbě hrát bez peněz mi příjde zbytečné a přehnané.

  • TheGGG

    no a kdyby se zaměřili na péčko hry, tak vydělají ještě víc... hloubeji už stejně klesnout nemůžou...

  • Veskoslav

    Popis jak by jsi v jiném případě financoval servery, nové hrdiny, mapy a celkový nový obsah ve hře jako Overwatch. Navíc je tam více než slušně nastavený systém jak je můžeš získat. A poměrně snadno a rychle. Mimoto lootboxy byly ve hrách už dříve viz. například 1. Vermitide. Tam sice nejdou koupit za peníze, ale měl pro změnu jiný finanční model než Overwatch, kdy platíš za všechny rozlišení. Overwatch máš příklad hry, kdy lootboxy získáš snadno obyčejným hraním, neovlivnuji hratelnost atd. Když už jsi chtěl hry s pitomým příkladem, tak FIFA či Battlefront... 

  • Zaho
    A ty hry hrají milióny hráčů, tzn. GJ Blizzard.
    A pak tu je sousta dalších vývojářů her, který mají úplně jiné produkty a úplně jiné cílové skupiny.
    Nejhorší druh hráče je fanoušek.
  • jenda84

    hele já myslim, že ten úvodní obrázek s tou pindou, co si fotí selfie, přesně ukazuje, kam to Blizz dotáhnul 😀 monetizace, mobilní tituly, cartoon styl a HLAVNĚ NIKOHO NENAŠTVAT tudíž v Overwatchi na konci každýho pochválíme 😀

  • KrPa

    a neni to nahodou degeneraci hracu, kteri zapricili pridani lootboxu do single her a nadledni dalsi i/iotu, ktery je v single hrach kupuji? navic F2P prukopnikem je LoLko

  • ALHAZRED

    Jojo a za par let vam budou vocasove tvrdit, že hrani na mobilu je lepši než na PC ptž si mužeš vyložit nohy na stul a hrat to treba na WC, a hlavne budou exluzivky ty voleee...a PCčkari budou šilene slintat ...tenhle stormshit už nikto nezastavi...polibte mi prd...

  • iSpirit

    Kde kdo píše o nějakém zvýhodnění? Kde jsem o tom psal? Bavíme se snad o degeneraci hráčů.  Jo, super, můžeš si tam  kupovat jen estetické věci. Super, F2P je úplně super. Jestli si myslíš, že kupovaní skinů, emotů a bůh ví čeho, není degenerace tak Bůh s námi. Overwatch, Dota 2 jsou průkopníci lootboxů, tyhle F2P tituly zapříčinily tuhle rakovinu, která se roznesla i do singlu. Nebuďte pokrytci.

  • eStar

    Co to plácáš? v Dotě si žádnou výhodu koupit nemůžeš platí se tam jen za estetické věci stejně jako v Overwatchy. 

  • Veskoslav

    Nepochopil. Ale to se stává....Zeptej se chytřejších kamarádů, proč se řeší mobilní svět. Mimoto, jak říkám, chápu, že jsi zjistil, že hraji Dotu, gratuluji. Znovu ti ale opakuji, že nehraji pouze ji. Ale to tvůj pidimozeček nedokáže pochopit. Naráží se na to, že v mobilním světě vládnou P2W sra*ky, které živí hlavně asijský trh. A mimochodem Warframe je taky F2P například a patří mezi nejlepší hry žánru. Už to chápeš? Nebo jsi strávil příliš mnoho času tupým čuměním na monitor?

  • iSpirit

    Ano, braň svou DOTU.😂 Podívej se chachárku, ať si každý hraje, co chce, ale ty mě připomínáš ty fanatické vegany, kteří jsou ve finále největší pokrytci, jelikož ty jejich náhražky mají z palmáče a ještě mají tu drzost poučovat ostatní. Ty tady nazýváš jednu stranu mince sračkou a druhou stranu mince hraješ. Ne, ne, ne. Ty jsi id*ot.

  • Veskoslav

    Ne, to fakt není jedno. Ale chápu, že je to u Tebe soubor 3 písmenek.


    Jsi id*ot, ale to jsi Spirite dokázal už několikrát, nemusíš znova.

  • iSpirit

    F2P, P2P  - to je úplně jedno.  Jedno se vyvíjí z druhého. Takzvaně chachárku všechno je to rakovina herního průmyslu. Člověk co sedí 1000 hodin u F2P magoriády, má pak drzost kázat něco ostatním? Tomu říkám neskutečné pokrytectví. No, raději tě pošlu na kutě bobíku, pusť si před spaním dabing z Warcraftu 3 ty gurmáne 😉.

  • Veskoslav

    Můžeš mi říct, co je na Dotě P2W? Velice rád se tvé debilitě zasměji. Jinak nevím, proč do toho taháš klasickou F2P hru, kdy ti peníze naprosto žádnou výhodu nekoupí.


    Navíc je fajn, že vytahuješ Dotu, protože na účte nemám žadné hry, že?

  • iSpirit

    říká člověk, co má přes tisíc hodin v DOTE 2 😂😂😂. 

  • alfonz

    activision dela co muze. rozjebal destiny, zabiji tvrdy jadro blizzardu. hlavne ze matematika a plebs vyvodi vetsi zisky. tohle je stejny jako EA. fanouskove uz jsou davno na druhe koleji a jediny tredy urcuji zisky. rip klasickej fando hernich firem- vymira to vic jak nosorozci..

  • Veskoslav

    No, zdegenerovaní jsou P2W trhem. Ať už na pc, tak na mobilech. Nikdo tam neplatí za plné hry, oni milují ty p2W sra*ky:)

  • radim.zaty

    Maggikostkystorm in 3, 2, 1 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit