Blizzard odstraní z Overwatch 2 celý herní režim, prý kvůli nezájmu hráčů
-
Super. OW2 vyjde s plnohodnotným PVE modem a MP bude hratelný i s lidmi vlastnícíma OW1. Všichni budou šťastní a naše hra, která je jedna z nejlepších v onom žánru bude úspěšně dál pokračovat. Jo tak OW1 rušíme, OW2 je f2p, hlavní důvodem, který jsme prezentovali, pro vydání OW2 a to PVE mod, tak ten nikdy neuvidíte, po x letech zvládneme doj*bát hitboxy a jako náhradu za plnohodnotný PVE mód tu máte nudné COOP mise. Jo vy o ně nemáte zájem? To je divný. Tak je taky zrušíme. Váš Acti Blizzard.
Oni se chovají naprosto nelogicky, zabili si jednu z nejúspěšnějších her a chovají se jako naprosto amatéři, kteří jsou na trhu půl roku. Ale sakra Activision tu je přes 40 let a Blizzard přes 30. Jeden by čekal, že tam v managementu tě firmy bude někdo s logickým uvažováním a někdo, kdo ten herní trh má alespoň trochu rád. No není. Ale což, blázni jim furt WoWko a D:Immortal dotují, tak proč se snažit udělat něco pořádně a zase jednou znova pro hráče a ne jen pro akcionáře...
-
-
To stáří firmy hraje roli jen v případě že tam jsou stejní/podobní lidé co mají reálný vliv na vývoj, ztěch zkušeností ti jinak nezbyde nic, blizz si už dávno nedrží nějaký know-how, na kterém by stavěl všechny své další hry.
Každá jejich hra za posledních 10let je udělaná na novo a s předchůdci si tak leda vytírá zadek, pak to vypadá jak to vypadá.
-
-
Já to chápu, že nynější firma není ta co jsem měl rád, nebo spíš ta od které jsem měl rád hry ale....oni fungují jako kdyby v McDonald's proběhla personální změna a místo masa vám do těch housek začali sr*t. Naprosto iracionální počínání. To mi fakt řekni, že firma ať je tam kdo chce, tak nemá prachy na to splnit co slíbila a udělat pořádnou kampaň do OW? Však jim na to vydělá CoD a WoW během víkendu....
-
-
To je prostě korporát. Ze začátku tam dělali lidi, kteří věděli, že spokojení zákazníci přinesou prachy. Ale postupem času jdou nadšenci vyměněni za manažery, které považují většinu hráčů za hlupáky a vůbec jim nevadí všechno pokazit, pokud se ale dál budou sypat prachy.
A přiznejme si to, bohužel prodej Battle Passů a skinů do Overwatch 2 jim pořád sype obrovské prachy.
A tak dlouho dokud se ty peníze budou sypat, tak dlouho žádná změna k lepšímu nebude. Spíš to bude naopak, ti manažeři budou považovat svá rozhodnutí za úspěch, protože penízky se sypou.
-
-
-