Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mega.Dislike. Blizzard jde do sraček už od D3. :)
    • Veskoslav
      Tohle se psalo po W3, že jde do sraček (pamatuji si diskuze na bonuswebu), pak po Sc II že jde do sraček, pak po D3, že jde do sraček, psalo se to po vydání Hearstone, psalo se to po uvedení Alphy Heroes of the Storm, bude se to psát po vydání nového datadisku k WoW. Pořád dokola a dokola.
      • species
        No ona druha cast starcraftu taky nebyla nic moc, Wings of Liberty bylo o poznani lepsi.
        • Asharak
          Jo jeste jsem si HotS ani nekoupil :D Snad bude void lakavejsi :3
          • species
            No moc od toho necekej, porad VELICE kvalitni RTS, ale recykluji tam bosse z Diabla a celkove to nema takovou tu "epicnost" co melo Wings of Liberty.
      • Jenže ono vážně jde do sraček, ty jejich omálovanky přece člověk s kladným vztahem k životu hrát nemůže. :D
  • Imrael
    Mě se to líbí .. Mám rád infantilní věci .. *1*
  • Viděl jsem trailer živě na twitch a souhlasím s tím co psal chat -> kopie TF 2 pro děti. Ten cinematic trailer vypadal jako film pro děti od pixaru a ten gameplay trailer vypadal divně... až amatérsky. TF 2 jsem hrál po roky, ale toto na mě působí jako naprostá blbost.  *11*
    • Souhlasím, ale character design je dovela dobrý i když kopírování TF2 je tam fakt znát. Máte inženýra, heavyho (i když meelee), snipera, medika a dokonce i scouta. Přesto že strany vypadají jako dost diverzní s jinými schopnostmi/zbraněmi, ale stejnou šablonou pro classu tak mi to připadá jako těžká inspirace Team Fortressem 2.
      • Veskoslav
        Nechci nějak brát iluze, ale TF 2 nebyla první hra, co měla rozdělení engineer, scout atd.
    • Veskoslav
      Neřekl bych, že to bude jako TF 2. Spíš naopak. TF 2 je skvělá, ale tady je to zcela o něčem jiném. Systém postav vypadá mnohem komplexnějí. A nic proti TF 2, ale poslední dobou je to spíše sběrač klobouků a jiných srand. A má nejhorší komunitu z Valve her a to včetně "ruské" Doty 2.
  • A po mnohla letech si opět zahraji FPS. Blizzard nevypouští špatné hry, takže po letech konečně výborná střílečka. Už se nemohu dočkat!!
    • TheGGG
      Tak to ti blahopřeju, když hraješ jen ty barevný patlaniny od blizzardu. Tady prostě nemá někdo ani špetku vkusu.
    • ne,vubec nevypousti spatny hry...diablo je pri nejlepsim jen prumenra hra,heroes of the storm je megashit,hearthstone je mobilova casual srajda,titan radsi rovnou zrusili...uz davno nedelaji dobry hry

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit