Přejít na výpis diskuzí
Blizzard po 17 letech oznámil novou značku: multiplayerovou střílečku Overwatch
7.11.2014 | Adam Homola
182 příspěvků
-
nevím, jestli byly v ukázce gameplaye všichni neskuteční dřeváci, nebo se tam fakt umírá na jeden skill...takže meeeeeeh....
-
Ty vole, 96 to uz sem paril jak o zavod at zije didaktik, a v 98 prvni PC. Kolik ti proboha je 10?
-
tak to pak jo, tyhle věci by se už pomalu měli učit ve škole, předmět "herní historie" do školních osnov
-
omg v roce 96 jsem ješte ani nežil to byl herni pravek tak jak to mam vedet. tohle je jak diskuze jestli bylo driv vejce nebo slepice. každopadne nevidim nic špatneho na tom jestli se nekdo inspiruje konceptem z jine hry a dal s nim pracuje.
-
nevím jestli jsi někdy hrál TF, ale v téhle hře krásně vidíš kdo je Spy, Heavy, Sniper, Engineer, Medic už z té ukázky, ale kdybych se měl držet tvé logiky, první bylo TF do Quake (96), pak do HL (99) a pak ho tedy Blizzard vykradl a udělal z něj battleground do WoW? To je dost nesmysl
-
nic nevykrádají, je to vlastne koncept battlegroundu z wowka, akorát preveden do sci-fi kabatku. Na začátku byl warcraft strategie, z toho se vyvinulo third person wowko a ted nakonec first person overwatch. kruh se uzavíra. takže jediny kdo tu krade je valve a gabe (jako obvykle).
-
jsem si četl ten članek od homolu na ktery je odkaz v článku pod indicí a gratuluju k vyborne dedukci a skvele investigativni novinarine. ale mam insider informace (segra kamarada žije v americe a chodí s nekym z blizzardu) že tahle hra je recyklovany odpad ktery zbyl ze zrušeného vyvoje Titanu
-
jenže TF2 už je oblíbenej mod do kterýho Valve přidali kreslenou grafiku a vybalancovali ho temer k dokonalosti *1*
-
takhle vykrást Team Fortress a ještě Valve provokovat vtípkama jako "Rikimaru" billboard, no nevim jestli děláš dobře Blizzarde
-
RIP k vůli jendomu titulu bych neřekl, ale mohli udělat nějaky větší projekt. Ale asi už se nedokážou dostat přes lore SC, WoW, D a udělat další tak dělají jednohubky :/
-
Všichni jsme kopiemi, ty taky, nevím proč to berete jako mínus *15*
-
Na druhou stranu, mohl to být svět blizzardu v FPS, takhle mají alespoň něco trochu jiného "nového" *1*
-
Stačí obrázek, pohádky nehraju.
-
No tak prvni na co jsem si vzpomnel kdyz sem videl gameplay video tak bylo Plants vs. Zombies Garden Warfare (na coz bych docela rad videl recenzi jelikoz to snad uz vyslo, ne?). No ale kazdopadne budu radsi hrad za opici nez za kaktus :D
-
Trailer je možná fakt pro děti .. ale když jsem zhlédl Gameplay .. Tak mi to přijde jako pěkná akční střílečka .. no dyt proč ne .. celkem dost pěkných prvků .. tak jsem zvědavý :)
-
Ten trailer mi přišel jak reklama na Toy Story 8 a byl fakt obsahově příšerný.
Samotný gameplay vypadal daleko líp a hru zkusím až bude beta, ale nečekám nic jiného než trošku jiné TF 2 bez milionu nafarmených itemů. Na Blizz jednoznačně zklamání. -
Blizzard udelal zase to co udelal se vsema jejich hrama v minulosti. Vzal oblibenej zanr nebo mod. Dal ji kreslenou grafiku a vybalancoval temer k dokonalosti. Pisete tady, ze Blizzard uz starne, ale spis to vypada ze Vy hraci jste zestarli.
-
To nejsou nové značky. Jedno je Warcraft a druhé je kombo WC, SC a Diablo.
-
Tohle puvodne bylo mmo, ale to mmo z toho vystrihly, protoze to nedavalo stejnej smysl jako v destiny.
-
souhlas! tohle bych cekal na kickstarteru od nejakeho noname teamu ne od nejvydelecnejsi herni spolecnosti poslednich let! takovej Qake / Unreal tournament pro predskolni deti, neco ubozejsiho fakt predstavit, uz nemohli leda battle sachy na tema wow *11*