Přejít na výpis diskuzí
Blizzard představuje další komentované video z Heroes of the Storm
4.3.2014 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Za mě super a těším se na to. Je to taková alternativa pro tak trochu jinou skupinu lidí, ale co mi vadí je ta animovaná postava v levém dolním rohu obrazovky. Vadí mi to periferně, když se dívám na to co se děje na herním poli *7*
-
Ti space marines...ehm...terrani na koni, to je hrůza.
-
Sleduju tuhle MOBA hru od Blizzu už od tý doby, co ji oznámili a rozhodně to zatím vypadá jako pro mě dobrá alternativa místo doty nebo LoL. Jestli bude ta hra hraná na kompetitivní úrovni to nevim a je mi to jedno, já to hrát nejspíš budu a rád, protože pořád platí že hry od Blizzardu nejsou žádný polotovary. Viz heartstone, SC, atd atd... méně je holt více.
-
Myslím si, že je to hodně dobrý tah od Blizzardu. Pole MOBA her je přeplněné, HoN, LoL, DOTA2. Všechny jsou hrozně komplikované, složité mechaniky, 120 šapmionů a 600 abilit, 100 předmětů. Kdo se to má všechno učit. Hraju LoL a absolutně nemám důvod přecházet jinam, musel bych věnovat desítky hodin naučení se všeho v jiné hře, studium abilit, buildů atd. Blizzard odstranil itemy, runy, masteries, takže je to daleko rychleji zvládnutelné. Dal tam teamové prvky jako společné levlení, které hodně usnadní hru, nikdo nebude zaostávat apod. Myslím si, že je to hodně chytrý počin, který má jinou cílovou skupinu než stávající hry, a proto má šanci ještě uspět, i když jim trochu ujel vlak. Budou to hrát děti, ale taky dospěláci, kteří chodí do práce a chtějí se na 20 minut odreagovat a nemají čas studovat stovky stránek buildů atd. A ještě zavzpomínají na hrdiny z Brizzard her. Přitom tomu zůstává stejná atmosféra souboje MOBA, je to akční, krátké. Docela se těším, i když to asi moc hrát nebudu. No uvidíme.
-
-
Aneb další blizzardí hra pro d.ementy..
-
Delkou a akcnosti je na casual mobareni dle me idealni SMITE. A ma pekne a vtipne animace hrdinu. Viz treba muj oblibeny "psi" Anubis, ktery po prohranem zapase dre prdeli o zem jak zacerveny cokl:-)
-
-
Hmm, chybí mi tam to co v LOLku. A sice pocit důležitosti. Prostě je tam pět hrdinů co se 20 vteřin mydlí na pár metrech čtverečních a pak všichni utečou. Jedna dobře mířená ultina horko těžko změní směr boje. Proto mám rád DOTu, kde každý spell je neskutečně silný. Ultina je opravdu ultina, obrazovka se třese a má obrovský dopad na celý teamfight. Tenhle aspekt hry mi přijde jak u LOLka tak u HoS o dost slabší.
Například jsem si všiml, že v ukázce byla situace, kde byli na lajně 3v2 a ti dva v podstatě vyhráli. V DOTě by se ani nemohli přiblížit, jinak by okamžitě během pár vteřin alespoň jeden z nich umřel.
Zkrátka mi to příjde nemastný neslaný. Ale možná to je deformace DOTou. -
-
V lolku je DPS omnoho väčší ako v dote... Hrdinovia tam umierajú oveľa oveľa rýchlejšie.
-
-
A právě proto mám raději Dotu než LoLko...
-
-
-
Další "dota" ehm teda MOBA hra.
Ale říkám si proč by měl někdo kdo hraje a nahrál XXX hodin na LoL,dota 2 etc. přecházet na tohle.A pokud to hraje tak předpokládejme, že to i jedince baví.
Raynor na koni to fakt nevyrve. -
Další rychlokvaška od Blizzardu, jako Hearstone.
-
-
Jsem zvědavej co obšlehnou příště.
-
-
Vypada to jako dalsi naprosta kravina pro deti s autoattackama a qwer. Blizzard evidentne uz jen dozdimava znacky.
-
-
Chteji pretahnout k sobe LoLjůgend hracskou milionovou zakladnu. Je to i videt na te hre, jak se k tomu priblizuje. Co si budeme povidat, neni to spatnej marketingovej tah...
-
-
Myslim, ze to se jim asi nepovede, diky tomu jak obrovsky support a dotovane turnaje LoL ma. Kazdej se chce vyskrabat na vrchol a hrat za predni tymy o tezke prachy. Je tam proste ta "nadeje neco dokazat" na coz slysi hlavne mladi hraci. Pokud nebude mit HoS nebo Dota neco podobneho, pretahnou max lidi co hraji jen pro zabavu. Dodavam, ze z Moba her jsem zkousel akorat SMITE a zaujaty urcite nejsem. Ale podle toho co clovek vidi na netu, ma co se tyce marketingu zatim nejlepe naslapnuto prave LoL.
-
Docela je a okatý řekl bych :)
-
-
-
Co tohle je za kravovinu... Jedine snad, ze Blizzard zavira podnik ala tonouci se stebla chyta (ironie). Zadna inovace ani napad, pripadam si jak sfetovany v barevnem svete a to se na to jen divam.
-
-
No zase neblbni .. :D proč by zaviral podnik když se jim daří turnaje v SC tak proč ne v Hots ?
-
-
Na HotS jsem určitě zvědavej, ale nejsem si úplně jistej, jak to dopadne. Potenciál to má, ale hra mi přijde celkem nevyrovnaná. Většinu času se nic neděje, pak jeden z teamů získá výhodu (jako třeba tady draka) a BUM, celá jedna lajna je probořená, úplně z ničeho nic.
Uvidímě jak se to bude hrát. Zatím se mi to docela i líbí, ale z videí z alfa verze vážně těžko soudit.