Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vždycky vidím ten obrázek s tou kočkou Novou a říkám si, že by to mohlo bejt přece jen dobrý, ale pak mi dojde, že mě dota hry vůbec nebavěj, takže nic... :D
  • Shaker
    Na jednu stranu si rikam: Je to Blizzard, to prece nemuze dopadnout spatne. Na druhou stranu si rikam: Ku*va to vypada, jako by nekdo vytrhnul drsnaky ze svych svetu a poslal je delat babovky na hriste... da fak?
  • Vypada to jako dalsi naprosta kravina pro deti s autoattackama a qwer. Blizzard evidentne uz jen dozdimava znacky.
    • Chteji pretahnout k sobe LoLjůgend hracskou milionovou zakladnu. Je to i videt na te hre, jak se k tomu priblizuje. Co si budeme povidat, neni to spatnej marketingovej tah...
      • Myslim, ze to se jim asi nepovede, diky tomu jak obrovsky support a dotovane turnaje LoL ma. Kazdej se chce vyskrabat na vrchol a hrat za predni tymy o tezke prachy. Je tam proste ta "nadeje neco dokazat" na coz slysi hlavne mladi hraci. Pokud nebude mit HoS nebo Dota neco podobneho, pretahnou max lidi co hraji jen pro zabavu. Dodavam, ze z Moba her jsem zkousel akorat SMITE a zaujaty urcite nejsem. Ale podle toho co clovek vidi na netu, ma co se tyce marketingu zatim nejlepe naslapnuto prave LoL.
      • Docela je a okatý řekl bych :)
  • sirWallace
    MOBA hry me zacali bavit cca pred rokem.. Jen bych potreboval nejakou, kde se pred vytvorenim uctu musi delat psychotesty, aby to nemohl hrat kazdy... MOBA hry nici jejich komunita naprostejch retardu, kteri nechapu, ze proste jeden tym musi byt slabsi... Jednou se ukliknu a budu poslouchat nejakej flame, ze jsem noob ?? Ignor opravdu nepomaha.. v dalsi hre je to to same..
    V LoL mam pres 700 lidi v ignoru... a stejne k nicemu.. Radsi jsem presel do HoN, kde mi komunita prijde dospelejsi...
    • kickasl
      Hraju DoTu. Jasne, najdou se vecny hateri/trolove/idioti, ale celkove to neni tak spatny. Pokud mi nadava nekdo z druheho tymu, tak je mi to jedno, obcas je to i celkem vtipny. Horsi je to, pokud je takovej clovek v tymu se mnou, protoze tam je potreba spolupracovat. Ale o to vic potesi, kdyz se sejde dobrej tym. Pokud jsou v tymu sami idioti, pak je to hruza preckat do konce, ale s fajn lidma to je zabava, i kdyz clovek prohraje.
    • Komunitu jako má LoL má úplně každá online hra. Akorát že třeba v MMORPG hrách, ve kterých se dělaj guildy ti to tak nepřijde, pač guildy plný kreténů neexistujou, protože by se rozpadli 15minut po založení + v těhle hrách se máš většinou šanci takovým idiotům vyhnout. (ignore v nich narozdíl od LoL funguje celkem dobře a lidi se kterýma hraješ si vybíráš a ne že ti je přiřadí system)

A HoN prostě akorát není tak profláklý a hraje ho víc "skalních fanoušků" žánru, který hru hrajou protože je to baví a ne protože jsou znudění svojí existencí a tak jdou prudit ostatní lidi na internet :) Proto tam narazíš na malinko míň kokotů...
      • eStar
        Promiň, hrál jsem spoustu online her ale tak příšernou komunitu jako má LoL neměla žádná jiná a to ani zdaleka. Přibližně polovina zápasů v LoL končila mým naprostým znechucením nad nadávkami, hádkami, časem jsem to už neměl ani sílu reportovat a raději jsem hru opustil. Takový výskyt d*mentů to se jen tak nevidí.
    • vypni si chat a mas pokoj (schovaj ho mimo okna)
      • sirWallace
        A report pro No communicate with team :)) Mam odzkouseno .)
        • Shaker
          to je vtipny :D
    • Komunita me stve skoro v kazde hre.

Nejlepsi vec udelali ted ve world of tanks, kde si v menu zaskrtnes, ze nevidis chat v bitve a je z toho o dost lepsi hra. Tu moznost by mela mit kazda hra a ne aby vsude cpali socialni funkce :)
      • sirWallace
        No jo.. jenze ve WoT to mas za deset minut cely vystrileny a podle mych zkusenosti (normal game) to hrajes stejne sam.. zadnou spolecnou taktiku nepotrebujes..
        V MOBA se prece jen obcas domluvit potrebujes...
        Mozna by stacilo jen ping.. jenze zase slysim, jak celou hru nekdo jenom pinguje :D:D Taky o nicem.. praskla by mi hlava
        • davidBray
          jednou v L4D2 nějakej borec do mirkofonu tak funěl, že mám od té doby zeslabený příjem :)
  • Další "dota" ehm teda MOBA hra.
    Ale říkám si proč by měl někdo kdo hraje a nahrál XXX hodin na LoL,dota 2 etc. přecházet na tohle.A pokud to hraje tak předpokládejme, že to i jedince baví.
    Raynor na koni to fakt nevyrve.
  • Co tohle je za kravovinu... Jedine snad, ze Blizzard zavira podnik ala tonouci se stebla chyta (ironie). Zadna inovace ani napad, pripadam si jak sfetovany v barevnem svete a to se na to jen divam.
    • No zase neblbni .. :D proč by zaviral podnik když se jim daří turnaje v SC tak proč ne v Hots ?
  • Ti space marines...ehm...terrani na koni, to je hrůza.
  • leon87
    Poté, co jsem uviděl Illidana na růžovém poníkovi apod. Musim říct, že si to klidně nechám ujít.
    http://i.imgur.com/hSOzJSH.png
    http://i.imgur.com/kWYHK3C.png
    • Overwatch
      Jo, koně vypadají fakt úplně mimo. Nevím proč nemůže mít každá postava svůj vlastní dopravní prostředek, který by jí víc odpovídal. Raynor by měl mít svého Vulture a ne koně. Ale to je jen drobnost, stejně mapy mají být prý dost malé, takže na koních se asi zase tolik času trávit nebude.
      • Shania
        mountu bude vic
      • Taky si uvědomte, že to je Alfa verze ... předpokládám, že mounty ještě vypilují, aby ten champ typu Patchwerk nejezdil na ponikovi :)

Ale ideální by podle mě bylo, kdyby mounty zrušili úplně, beztak to zrychlení je nějákých 20%, úplně zanedbatelný...
        • kickasl
          HotS nijak zvlast nesleduju, a tak mozna rikam blbost, ale 20% je hodne.
  • Hmm, chybí mi tam to co v LOLku. A sice pocit důležitosti. Prostě je tam pět hrdinů co se 20 vteřin mydlí na pár metrech čtverečních a pak všichni utečou. Jedna dobře mířená ultina horko těžko změní směr boje. Proto mám rád DOTu, kde každý spell je neskutečně silný. Ultina je opravdu ultina, obrazovka se třese a má obrovský dopad na celý teamfight. Tenhle aspekt hry mi přijde jak u LOLka tak u HoS o dost slabší.

Například jsem si všiml, že v ukázce byla situace, kde byli na lajně 3v2 a ti dva v podstatě vyhráli. V DOTě by se ani nemohli přiblížit, jinak by okamžitě během pár vteřin alespoň jeden z nich umřel.

Zkrátka mi to příjde nemastný neslaný. Ale možná to je deformace DOTou.
    • V lolku je DPS omnoho väčší ako v dote... Hrdinovia tam umierajú oveľa oveľa rýchlejšie.
      • A právě proto mám raději Dotu než LoLko...
  • Sleduju tuhle MOBA hru od Blizzu už od tý doby, co ji oznámili a rozhodně to zatím vypadá jako pro mě dobrá alternativa místo doty nebo LoL. Jestli bude ta hra hraná na kompetitivní úrovni to nevim a je mi to jedno, já to hrát nejspíš budu a rád, protože pořád platí že hry od Blizzardu nejsou žádný polotovary. Viz heartstone, SC, atd atd... méně je holt více.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit