Přejít na výpis diskuzí
Blizzard představuje další komentované video z Heroes of the Storm
4.3.2014 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Nevím jak hratelnost, ale já se na to nedokážu ani koukat s těma všema sra***ma, které tam dali a dávají a asi i dávat budou....
-
Za mě super a těším se na to. Je to taková alternativa pro tak trochu jinou skupinu lidí, ale co mi vadí je ta animovaná postava v levém dolním rohu obrazovky. Vadí mi to periferně, když se dívám na to co se děje na herním poli *7*
-
Myslím si, že je to hodně dobrý tah od Blizzardu. Pole MOBA her je přeplněné, HoN, LoL, DOTA2. Všechny jsou hrozně komplikované, složité mechaniky, 120 šapmionů a 600 abilit, 100 předmětů. Kdo se to má všechno učit. Hraju LoL a absolutně nemám důvod přecházet jinam, musel bych věnovat desítky hodin naučení se všeho v jiné hře, studium abilit, buildů atd. Blizzard odstranil itemy, runy, masteries, takže je to daleko rychleji zvládnutelné. Dal tam teamové prvky jako společné levlení, které hodně usnadní hru, nikdo nebude zaostávat apod. Myslím si, že je to hodně chytrý počin, který má jinou cílovou skupinu než stávající hry, a proto má šanci ještě uspět, i když jim trochu ujel vlak. Budou to hrát děti, ale taky dospěláci, kteří chodí do práce a chtějí se na 20 minut odreagovat a nemají čas studovat stovky stránek buildů atd. A ještě zavzpomínají na hrdiny z Brizzard her. Přitom tomu zůstává stejná atmosféra souboje MOBA, je to akční, krátké. Docela se těším, i když to asi moc hrát nebudu. No uvidíme.
-
-
Aneb další blizzardí hra pro d.ementy..
-
Delkou a akcnosti je na casual mobareni dle me idealni SMITE. A ma pekne a vtipne animace hrdinu. Viz treba muj oblibeny "psi" Anubis, ktery po prohranem zapase dre prdeli o zem jak zacerveny cokl:-)
-
-
pred nekolika lety jsem tak nejak doufal, ze ta chystana hra Blizzardu na rok 2015 bude poradne MMO hrde nastupce wowka nejlepe World of Starcraft a ono misto toho dementni MOBA hra *13*
-
-
nechápu jak sis to mohl myslet, když jasně ohlásili, že další MMo bude TITAN.
-
-
omg ty jsi d€ment treba proto ze titan je kryci nazev stejne jako SC2phoenix=HOTS
-
-
furt to ma byt mmo a ne moba, otazka je jestli nekdy vyjde.
-
-
-
Tak ono chystaji zrejme dalsi MMO, ale nebude 2015 :)
-
-
Další rychlokvaška od Blizzardu, jako Hearstone.
-
-
Jsem zvědavej co obšlehnou příště.
-
-
Na HotS jsem určitě zvědavej, ale nejsem si úplně jistej, jak to dopadne. Potenciál to má, ale hra mi přijde celkem nevyrovnaná. Většinu času se nic neděje, pak jeden z teamů získá výhodu (jako třeba tady draka) a BUM, celá jedna lajna je probořená, úplně z ničeho nic.
Uvidímě jak se to bude hrát. Zatím se mi to docela i líbí, ale z videí z alfa verze vážně těžko soudit.