Blizzard reaguje na betu Diabla IV. Proč se tvořily dlouhé fronty a co se slabým barbarem?
-
Ani jeden dotaz na ten nedobrovolný "MMO" aneb zpoza křáku vyskakující xXLegolas747Xx? To bude nějakej zaplacenej rozhovor ne?
-
-
Tak ono to není žádné velké tajemství, že většina tiskovek není 100% free a je novinářům řečeno, na co se můžou ptát a nebo témata, která jsou úplně tabu.
A to není jenom věc ohledně novinářů, ale i běžná součást showbusinessu. Když chodí velké Hollywoodské hvězdy do různých talkshow, tak taky dopředu s moderátorem řeší témata, o kterých se budou bavit a na které nesmí přijít řeč. (např. Tom Cruise má v blacklistu dotazy na jeho církev).
Vůbec bych se nedivil, kdyby ty témata byla dopředu domluvená... a nebo naopak se nechali novináře zeptat na co chce, ale neodpověděli mu na jistá témata s tím, že tohle napsat nesmí.
A ten xXLegolas747Xx zní vskutku jako fake account. 😂
-
-
Však, není to velké tajemství, takže neboj, taky to vím. Zrovna Cruise to bude mít nepochybně zakázaný i od publicistů, to jeho starší scientology interview video je vskutku ultimátní úlet. Většina amerických talkshow mívá před samotným natáčením v zákulisí pre-interview se štábem kde si dopředu připraví otázky a odpovědi které pak moderátor dostane a z nich si případně vybírá. S tímhle byl kdysi legendární Craig Ferguson v Late Late Show, který na začátku každého interview roztrhal papírek s pre-interview dotazy a jel prostě jak chtěl.
A pokud jde o herní média, jasně EG a jiná "top" herní média holt často budou fungovat na trochu jiné "úrovni", ty občasný silně očividný placený recenze jsou samozřejmě topovka. Ale to neznamená, že bychom to měli akceptovat. Zdrbat je za to všechny!
-
-
Těší mě, že sis to zapamatoval včetně toho jména =D.
A o online se nemluvilo, mno. Asi sou s tim smířený.
-
-
Jo já se k tomu článku dneska vracel při debatě s kolegou který tu betu taky zkoušel. Z té části dojmů jsem měl pocit jako kdybych je psal já sám a mám teď z Diabla 4 poněkud rozporuplné pocity. V Diablech 1 a 2 jsem strávil docela dost času a nikdy jsem neměl potřebu, aby mi tam najednou začal pobíhat jinej hráč, natož nějaký náhodný jouda. Asi už jsem na takové vymoženosti moc starej. Tak snad mě open beta neuvrhne do depresí...
-
-
-
Barbar není slabý. Když jsem si změnil strom a přidal si auru na defense a více zdraví, kosil jsem to krásně i na veterána. U mně byla chyba, ale to také jen zvyšuje hratelnost. :) Butchera jsem taky potkal. Dal jsem ho na druhý pokus.
-
-
Jo, ale pořád je to chyba balancu, když jedna větev stromu je tak slabá, že se to nedá hrát na vyšší obtížnost.
-
-
Tak ale to bylo u Diabla vzdycky, ze nektere skilly a stromy byly silne az s postupnym lvlem nebo vybavou. Jako hrat Hammerdina od ,,zacatku,, by bylo taky trapeni.
-
-
Cože, tys jako nehrál hammerdina od začátku? Já jo =D.
Jo, nebyl to úplně med.
-
-
-