Přejít na výpis diskuzí
Blizzard rozšíří Diablo III, Heart of the Swarm letos nevydá
8.11.2012 | Petr Poláček
151 příspěvků
-
kdo z vas mas postavu ktera ma aspon 200k DPS ? no ? ukazte battletagy..
-
-
staci mi bohate +-100k na mp6 , vic k zabave nepotrebuju :)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/tkromsa1701-2288/hero/723611 -
http://eu.battle.net/d3/en/profile/brocX-1675/
320k na DHcku, akorat ted mam prendany sutry z kuse na barbara, farmi se s nim proste lip =)). -
-
muzu se jenom zeptat, co Te vedlo k tomu vyexpit 2x DHko? no flame, jen me to zajima :)
-
-
Zveminka je postava pritelkyne =).
-
-
-
Já mám 38k a jsem šťastný:)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/18714458 -
Třeba ten Pe7er, co tu prodává Diablo 3, by ho mohl ukázat. :)
-
-
Já už teď vím, o čem bude datadisk. O farmení pár nových itemů, na kterých si (opět) ze začátku korejští boteři a AH flippeři namastí na pár hlupácích kapsy...
-
-
Vysvetli nam to, prosim, s tim mastenim kapes. Jaka mechanika vede k masteni kapes v Diablu III? Protoze aukce za realne penize, oproti goldum, vicemene stoji na urovni par dolaru nebo centu. Pohyb je tam minimalni. Uz jsi slysel od nekoho, ze by kupoval za realy? Ja tedy ne. No a na goldech si namastis tak jedine zvadle ego, takze nechapu. Jediny v cem mohu dat za pravdu, ze na svy si prijde Blizz, ale to je jen dobre. Nejen, ze ty hry vyrabeji, ale taky je prodavaji. *15*
-
-
Sure. Je to mechanika provozování několika desítek účtů s boty a hlavně prodej zlata za real peníze, typické pro korejské farmáře. Ty sám to doma se svými pár hodinami hraní denně samozřejmě nezvládneš, což ale na této realitě nic nemění.
Co se týče itemů... vzhledem k tomu, že koukám pravidelně do battle.net fór, tak jsem byl mnohokrát svědkem, že se itemy prodávali a prodaly i za 100+ dolarů/euro. Nebo prostě lidi investovali podobné nebo i větší částky do celého gearu (byl i takový, co dal do gearu 1K+ dolarů). Prostě jsou magoři, co si to koupí. Můžeš jen závidět nebo spíš kroutit hlavou, to je vše. -
-
Ok, tak fora opravdu nesleduji. Souhlasim tedy, ze mastit kapsu si nejspis lze. Ale podstatne pro mne je, jestli mne Blizz nuti k takovemu obchodu nebo ne. Kdyby DIII melo competitivni multiplayer, byl by to trochu problem. Ale takhle? Od nich je to chytry tah, od tech co kupuji blaznovstvi a od tech co prodvaji zpusob jak chytit sanci za pacesy a vydelat prachy na nekom, kdo si v podstate kupuje uspech. Z tohodle duvodu me to nepali. DIII je pro mne kvalitni titul a verim, ze se s datadisky a pokracovanimi bude zlepsovat. Blizz povazuju za firmu, ktera se snazi sve hry nesidit. Proto se vzdycky trochu podivuju, kdyz jejich snazeni nekdo shazuje. Ono, vymyslet a zrealizovat je neco jineho nez kritizovat. Asi tak.
-
-
Fakt, že tě nikdo nenutí to kupovat nemění nic na tom, že botování zlata ruinuje ekonomiku hry. Problém je, že pokud tě ta hra baví a chceš mít lepší a lepší itemy (což je snad koncept hry), tak se jednoho dne prostě zasekneš a zjistíš, že bez reálných prachů (a nebo toho, aby si farmil měsíce 10 hodin denně zlato) už se nemůžeš dál posunout. Tohle je způsobeno díky lidem, co se na tom snaží vydělat. To jen kdyby sis snad myslel, že to na tebe nemá vliv.
Btw, o té kompetitivnosti si ještě povíme, až bude PvP...
-
-
*prodávaly* lol
-
-
-
Jen ty by jsi na tom prodělal. True story!
-
A Blizzard taky. Sem zapomněl. .)
-
-
Hlavní boss bude Dorota Máchalová.
-
-
no proto. konecne nekdo normalni a ne ty archandel-gabriely...
-
-
..je to rebel !
-
-
-
nekúpi niekto D3 ?
-
Ano nejdůležitější je kvalita, na to ale asi měli myslet když vydávali Diablo 3 za plnohodnotnou hru a stále jí ještě není :D
(ano koupil jsem si jí a lituju, nekecám jen tak) -
-
Hoď sem svůj battletag ať se mrknem co jsi nahrál.
-
-
Co kdybychom misto toho flamewaru zacali rozebirat pribeh datadisku? "POZOR SPOILER - Myslite, ze se to nejak bude tykat zachrany duse nevinne Leah ze sparu pekla? Ocenim diskusi. *3*
-
-
Leah je mrtvá a její duše pohlcena:) Ale bylo by to fajné:)Byla docela pěkná:-D
-
-
No, ale vis jak je to s dusema, ktere peklo stahlo nepravem. Chudak mala by si zaslouzila jeste par renderovanejch filmecku. Prece se tou jeji sexy figurkou nemodelovali jen tak. *2*
-
-
adria dostane co zasluzi na 100% *1*
-
-
Vidis, na tu jsem zapomnel. Ale Leah byla jediny charakter, ktery byl takrikajic "cisty". Ac verim, ze Adria dostane na frak, pomsta mi jako nosne tema prijde moc ploche. Zachrana nevinne duse, to je teprve cin. Co mysliste ze je ted s Diablem? Vzteka se na trunu a chysta odvetu? Nebo je zeslably, maly a jeho trun okupuje nekdo jiny? To by byla zajimava vec, kdyby se najednou zajmy nejvyssiho pekelnika spojily se zajmy nasich hrdinu. A mozna by to mohla byt Adria, kdo by si usurpoval vedouci misto. No, je to jen spekulace.
-
-
Myslim že jak D padal z neba a horel, tak z neho vypadol soulstone a dole už čakala adria s nastavenym čelom. *15*
-
-
Takze ma ted Adria bouli? *1*
-
-
vyplneny socket
-
-
-
-
-
spis si myslim, ze si to rozdame s Imepriusem
-
-
Nejsem si fakt jistej, ale nesejmul jsi Imperia po tom co se promenil v jednu z bestii? Nekde v druhe tretine ctvrteho aktu. Kdyztak mne opravte.
-
-
Není Imperius hlavní anděl náhodou? Ten, ve zlaté zbroji, co bojuje s Diablem na začátku IV. aktu?
-
-
No prave, a ten souboj prohraje. Diablo se ho zmocni a udela z nej sveho slouhu. Alespon pokud jsem daval pozor.
-
-
to si asi pletes ten souboj s izualem
-
Nezmocní se ho;) On prohraje dvakrát. Na začátku IV. aktu mu tak trochu prorazí brnění a hrudník, pak "podruhé" když stojíš před branou. Ale žije, stačí se podívat na ty ležící postavy, že nejsou mrtvé. Navíc na konci je řečeno, že starý řád Nebe musí být změněn a Imperius se buď přizpůsobí nebo bude vyhnán.
-
Sa mi zdá, že ešte tesne pred subojom s diablom dačo vykecáva aj s dierou v bruchu a potom odpadne keď diablo vyskočí na crystal arch. Rozhodne mi neni moc sympaticky, taže by som mu rad poriadne naložil obojručnou sekerou, ale padly anjel to je take kliše až strach.
-
-
-
-
-
-
Diablo 3 je famózní hra. Každý den si dáváme s kámošema nějaký run, pro odreagování po práci naprosto ideální záležitost. Poměr cena/zábava ultimátní, naposledy jsem tolik hodin strávil u multiplayeru Quake 3. Na datadisk se moc těším, stejně jako na každý další patch, kterým Blizzard hru upraví/rozšíří. Blizz je vlastně jedna z posledních firem, která aktivně produkuje PC only tituly, za což ji patří můj velký dík, obdiv a v neposlední řadě prachy .)
-
-
Přesně jak píšeš. Koupili jsme si to s bráchou a hráli to a hrajem do alejuja. Dost lidí na to nadává, ale pro mě je to opravdu pecka, zvlášť jak udělali Paragorn systém a MP. Ze začátku na 60lvl bylo to farmení trošku nudnější, ale s Paragornem a MP je to teď bájo
-
-
Zřejmě mají moc práce s vymýšlením jak by ty své směšné pohádečky mohli ještě víc zdebiliz*vat. No jo, bližáárd firma pro americký nerdy jak dělaná.
-
-
A hele kuřbuřťák Codyho dorazil;) No čekal jsem, kdy se ta škaredější půlka z Vás dvou ukáže;)
-
-
veskoslave zřejmě trpíš nějakou mylnou představou že ty názory co ti vypadnou z té tvé ulepené pusy mají byť jen minimální hodnotu. Bohužel radši se vrať k sebeuspokojování pomocí manuálu od starcraftu zaraženého do an*lu a nepruď normální lidi *14*
-
-
Mně by zajímalo co nespěšní trollové jako ty hrajou. Že by windows malování ?
-
-
Právě že nehrají nic. Jen si vytváří psudointelektuální názor z obecných trendů a pak ho cpou každému do krku na potkání.
-
-
souhlas
-
-
ironií osudu je že blizzard v podstatě vymyslí žánr /diablovek/ a pak to tak doku.ví *15*
-
Nejlepsi bylo Diablo I *5* ..
http://www.youtube.com/watch?v=Dpp3bKo8xn0&feature=relmfu ♫ -
-
Maximální souhlas. Temná, gotická a pekelně ponurá atmosféra, vynikající grafika, depresivní hudba a naprosto parádní akce... Diablo 2 bylo fajn, ale už nebylo tak dobré a Diablo 3 (první akt) mi sice onen nádech znovu připomnělo, ale zbytek už prostě na jedničku nemá *9*
-
-
Mne se treba D3 hrozne libilo (napr. v aktu 2 to, jak vidis dolu do toho mesta), ale hrozne mi nesedi to opakovany hrani, takze v tomhle ohledu mam radsi jednicku :)..
A hlavne mi vzdycky prinese takovejch vzpominek :D..
-
-