Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně jak píšeš. Koupili jsme si to s bráchou a hráli to a hrajem do alejuja. Dost lidí na to nadává, ale pro mě je to opravdu pecka, zvlášť jak udělali Paragorn systém a MP. Ze začátku na 60lvl bylo to farmení trošku nudnější, ale s Paragornem a MP je to teď bájo
  • Fakt, že tě nikdo nenutí to kupovat nemění nic na tom, že botování zlata ruinuje ekonomiku hry. Problém je, že pokud tě ta hra baví a chceš mít lepší a lepší itemy (což je snad koncept hry), tak se jednoho dne prostě zasekneš a zjistíš, že bez reálných prachů (a nebo toho, aby si farmil měsíce 10 hodin denně zlato) už se nemůžeš dál posunout. Tohle je způsobeno díky lidem, co se na tom snaží vydělat. To jen kdyby sis snad myslel, že to na tebe nemá vliv.

Btw, o té kompetitivnosti si ještě povíme, až bude PvP...
  • Zveminka je postava pritelkyne =).
  • Ok, tak fora opravdu nesleduji. Souhlasim tedy, ze mastit kapsu si nejspis lze. Ale podstatne pro mne je, jestli mne Blizz nuti k takovemu obchodu nebo ne. Kdyby DIII melo competitivni multiplayer, byl by to trochu problem. Ale takhle? Od nich je to chytry tah, od tech co kupuji blaznovstvi a od tech co prodvaji zpusob jak chytit sanci za pacesy a vydelat prachy na nekom, kdo si v podstate kupuje uspech. Z tohodle duvodu me to nepali. DIII je pro mne kvalitni titul a verim, ze se s datadisky a pokracovanimi bude zlepsovat. Blizz povazuju za firmu, ktera se snazi sve hry nesidit. Proto se vzdycky trochu podivuju, kdyz jejich snazeni nekdo shazuje. Ono, vymyslet a zrealizovat je neco jineho nez kritizovat. Asi tak.
  • *prodávaly* lol
  • Sure. Je to mechanika provozování několika desítek účtů s boty a hlavně prodej zlata za real peníze, typické pro korejské farmáře. Ty sám to doma se svými pár hodinami hraní denně samozřejmě nezvládneš, což ale na této realitě nic nemění.

Co se týče itemů... vzhledem k tomu, že koukám pravidelně do battle.net fór, tak jsem byl mnohokrát svědkem, že se itemy prodávali a prodaly i za 100+ dolarů/euro. Nebo prostě lidi investovali podobné nebo i větší částky do celého gearu (byl i takový, co dal do gearu 1K+ dolarů). Prostě jsou magoři, co si to koupí. Můžeš jen závidět nebo spíš kroutit hlavou, to je vše.
  • Vysvetli nam to, prosim, s tim mastenim kapes. Jaka mechanika vede k masteni kapes v Diablu III? Protoze aukce za realne penize, oproti goldum, vicemene stoji na urovni par dolaru nebo centu. Pohyb je tam minimalni. Uz jsi slysel od nekoho, ze by kupoval za realy? Ja tedy ne. No a na goldech si namastis tak jedine zvadle ego, takze nechapu. Jediny v cem mohu dat za pravdu, ze na svy si prijde Blizz, ale to je jen dobre. Nejen, ze ty hry vyrabeji, ale taky je prodavaji. *15*
  • ..je to rebel !
  • muzu se jenom zeptat, co Te vedlo k tomu vyexpit 2x DHko? no flame, jen me to zajima :)
  • 2lala > ma pravdu, ty meles sra*ky az to neni pekny, cechune jeden posahanej :) ( nadavat do narodu je ted in )
  • staci mi bohate +-100k na mp6 , vic k zabave nepotrebuju :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/tkromsa1701-2288/hero/723611
  • Haha, hraju denně tak 2-3 hoďky max a nadapaj mi 3+ zlatky, popř setovky. Upřímně bych chtěl vidět, jak ti za celý nightmare d2 napdali SAMÉ dobré věci, které si používal až do konce. Si akorát další ubrečenej kokot, kterej jde se stádečkem blbečků a hledá chyby na perfektní odreagovačce, kterou D3 je. Tamhle Franta nadává na d3 tak á budu taky, i když vlastně nemám žádný důvod.
  • to si asi pletes ten souboj s izualem
  • vyplneny socket
  • Az se naucis slusne diskuzi cobole, pak se vrat z hor a zkus to znova, do te doby so radeji ty tvoje smradlave ho*na z tvoji drzky, nechej u vas na Slovensku a radeji nikde nic nepis
  • http://eu.battle.net/d3/en/profile/brocX-1675/

320k na DHcku, akorat ted mam prendany sutry z kuse na barbara, farmi se s nim proste lip =)).
  • Jen ty by jsi na tom prodělal. True story!
  • Veskoslav
    Já mám 38k a jsem šťastný:)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/18714458
  • Třeba ten Pe7er, co tu prodává Diablo 3, by ho mohl ukázat. :)
  • Tak to sis asi v červenci 2000 zrovna zapomněl koupit Level. V levelu to dostalo 8. Kritika grafiky, tupá "strojová" hratelnost při mlácení přehnaného množství potvor, neoriginalita. Ve Score to dostalo nářezový hodnocení, protože půl redakce byli diablisti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit