Přejít na výpis diskuzí
Blizzard slaví 7 milionů hráčů Overwatche a nemilosrdně potírá cheatery
3.6.2016 | Aleš Smutný
58 příspěvků
-
Nic pro, nemám rád hry kde jsou miliardy barev. Chtělo by to spíše další hru jako Red Orchestra, žádné zaměřovací křížky a podobné hivadiny, pěkně přes mířidla jedná rána a čau. Zkrátka něco pro chlapy, ale takové hry moc netáhnou tudíž ani nevydělávají.
-
-
Střelba přes mířidla je i v Codku... nic z čeho bych si sednul na zadek.
-
Kolik hodin máš v Red Orchestře nahraných už?
-
-
By me zajimalo, jestli tem "cheaterum" vraci penize, jinak je to totiz z jejich strany kradez. Kazdej cheat je totiz vyhradne a pouze chyba navrhu hry, nic jinyho. A stejne tomu nelze jinak zabranit, specielne pokud budu trebas pouzivat vlastni kod a ne nejaky proflakly.
Mimochodem, moje klavesnice umi nascriptovat sekvence klaves, vcetne jejich casovani ... i pripadne klikani mysi. Je to cheat? ... pokud nekdo stavi hru na nesmyslnym pristup, nemuze se divit ze hraci si nejak poradi ... -
-
Nebudu komentovat to co ostatní predemnou, ale k te klavesnici. Cheat to není, když se tolik prikazu dokaze dat do bufferu a poslat proc ne. A nepocitam, ze tohle vyhodnoti jako cheatovani.
Kazdopadne zrovna v této hre nejde ani tak o sekvenci stisknuti nejakych skillu ale o zamerovani headshotu napr. videni skrz zed, ze za chvili vyjdes tak kdy vystřelit atd. S timhle ti nejake makro na mysi moc nepomuze.. -
-
Makro je taky čít, přinejmenším se to bere jako third party software a to je v rozporu s pravidly a Eulou obecně.
-
-
Přesněji third-party SW pro macro. Jelikož není součást hry. I ve WoWku, kde je speciální nastavování maker by měl být cheat nastavení makra přes SW myši, podle mě.
-
-
-
Když sem byl mladej a blbej, tak sem taky míval podobný názory...
-
Víš, většinou při instalaci hry přijímáš určité podmínky (EULA), a v těch podmínkách je to ošetřeno. Jsou právně závazné a stejně jako u zákonu, neznalost neomlouvá. Takže je Blizzard naprosto v právu.
-
ty jsi taky krádež...
-
-
Ta hra na sebe strhává mnohem víc pozornosti, než si vůbec zaslouží. Možná je to tim, že je to Blizzard a tak i taková sedmičkovka, jako je tohle má prostě postaráno o automatickou reklamu.
-
-
Takhle musíš postupovat, pokud chceš zrazu dostat novou hru do eSportu.
-
-
Ja nevim mna ta hra nejako nelaka vobec.
Asi se mnou neco je lebo WoWko parim od zaciatku ale tento Overwatch ani trocha mi nechyba.
Tak GL a HF co to paria. -
Blizzard by především mohl začít něco dělat s cheatery v hearthstone! HEAL IS CHEAT! SMOrc TAUNT IS CHEAT! SMOrc
-
Ja se puvodne bal, ze se z toho stane něco jako CS, které proste ma mrte Cheateru. Ale pokud je takto nekompromisni a ma navrh, tak by me to asi do te hry přilákalo :) I když vim ze asi budu dostavat na zadek.
V bete se me libili support chary a byla s nimi sranda :) -
-
Celkem bych veril tomu, ze podvadeni Blizz pohlida. Jak jiz bylo receno, Overwatch nema klasickou scoreboard (K/D) a snazi se ocenit kazdeho kdo se snazil, i nejslabsiho clena ktery se napr snazil o "objective". Toto jsou prvky ktery prispivaji ke snizeni tzv "toxic/ity" ze znamych MOBA, i proto je Overwatch zabavna hra a snad i, s urcitou zivotnosti, popularni.
-
-
A v HOTS ani zivacka. Prej sli vsichni hrat Tracerwatch...
-
-
Podle hotslogs bych. rekl ze trxh aktivnich hracu v hots bude zhruba kolem 400 000. uvidime jak to zmeni novy ranked system
-
-
Vcera to vypadalo tak na 1000hracu. S plnym tymem jsem to po 10 minutach cekani na hru vypl.
-
-
to mi cekali kolem osme tak tri ctyri minuty. hodne zalezi jake hrdiny hrajete. treba s chogalem se ceka na druhy team dlouho. treba dopoledne ale cekam taky az deset minut. pokid hraji sam. nicmene ja preferuji lepsi vyrovnany matchmaking nez rychlost vyhledani hry
-
-
-