Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S odstupem několika dnů bych to viděl asi takhle: Naprostá spokojenost. Jasně, napsal jsem, co jsem napsal, a nemusel bych na tom měnit vůbec nic (nějaký frňání o nespravedlnosti), protože to je pravda, snad až na popis jedné nejmenované mapy. Jo, i ona je v pohodě. Takže abych to nezopakovaně zopakoval, v HOTS 2.0 ostrouhali HC hráči, co si zakládali na sbírkách skinů a mountů. Zcela to chápu, přeneste se přes to, nebo hald leavněte, nahrazeni budete tak jako tak… Ono se to totiž povedlo, přepálená štědrost v tomhle případě motivuje… Jo, beru to podle sebe, začínám sbírat všechno ;-) Pro pořádek uvádím, že většinu hrdinů jsem měl už před nástupem HotS 2.0, a to zdaleka nejvíc hraju proti AI, bo tam se téměř nenadává… Těžko říct, jak dlouho „skinové“ nadšení vydrží, je jasný, že základ hry je jinde. A noví lidé minimálně na tu kukačku přijdou… Z Overwatche i odjinud, důvod v podobě blizzárdí štědrosti mají. Václav Klaus, ekonomie? No, Blizzard si to může dovolit dotovat… Jak dlouho? Nevím, každopádně nerad křivdím, z jistého úhlu pohledu se mi to v případě HotS povedlo. Jo, dobrá terapie na podobný případy je přehled. Vysvětlím, nesnáším herní eventy. Jaksi chci odměnu, nechci pracovat. “Haha,“ řekl Komanč, zkus event ve War Thunderu a přejdou tě pičoviny *15*
    • *Myslet komanč, psát Komanč, C je správně.
  • Jack1947
    Je to trochu oničem a zároven dobré dneska asi 5x Rare/epic skin a několik mountů lol takže kdejakej noob může mít skin ktterej jinak stál prašule... ještě se to dá pomocí shards docraftit - příjde mi tohle rozdávání celkem... přehnané. Protože každej 15 level epic bedna... ale nevadí rád si užiju skiny a za 200 level celkově i gems :P

    Njn, já to chápu nalákat co nejvíce nových lidí ( zpátky staré hráče) tím že jim dáme zdarma... Matchmaking necháme at si hrají proti sobě Premade 40/30/90 level proti 7/2/30 to je fér :P

    Naposledy jsem hodně crapu dostal ve SMITE... oni ale tyhle hry nejsou jen o skinech/ sprejích a vp announcer atp... ale nevadí.
    • Zalez ty vemeno z kachny
  • Já dostal asi 5 masterskinů a spoustu dalšího obsahu a hrdinů, který by mě stál tak 100k goldů nebo několik desítek euro. Fakt mi to nepřijde, že je to o penězích. Naopak bych docela chctěl vidět, z čeho to bude BLizzard financovat. :)
  • No za mě se jedná o jednoznačnou degradaci hry. Než mě tady někdo začne kamenovat - obětoval jsem této hře nemálo času. Zdůrazňuji, že hraju od closed beta, mám všechny hrdiny, do teď jsem měl i většinu oblečků - s chutí jsem do této hry zainvestoval nemalé peníze na nákupy, nejsem nějaký "hejtař" nebo konkurencí najatý "demoralizér", ale prostě je to zklamání. Většina lidí si to neuvědomuje, ale celý update je pouze o tom jednom - tahat z lidí peníze za každou cenu a za všechno, teď už dokonce i za barvy jednotlivých oblečků. Herní měna se rozdělila na 3, ale jednu máte jenom za peníze, jednu za hraní (a asi stále i za peníze) a třetí za nákupy a tedy "rozbíjení" duplikovaných věcí a nebo - za peníze. S tím, že vám velmi rychle všechny měny dojdou a tedy nezbude než vytáhnout......ano peníze. Dříve měli hrdinové přístupné všechny hlášky, teď jsou hlášky za peníze a se zakoupením hrdiny se zpřístupní pouze jedna - přece nebude hrdina němý že.......dříve byl master skin určitým znakem vaší záliby v hrdinovi a garantoval celkem slušnou porci odehraných zápasů s hrdinou, takže se dalo čekat, že snad aspoň něco málo daný hráč s tím hrdinou umí.....no teď je master skin už jen skin a v hierarchii předmětů, které mohou padnout z truhly, má modrou barvu - tedy druhý největší póvl předmět - tolik ke STOVKÁM odehraných hodin a otevření 15ti master skinů na mých hrdinech........jo s Novou jsem měl 18tý level. Teď mám sice level 44 nebo 45 - nevím přesně, ale je mi to platný ještě míň, než mrtvému zimník. To sice bylo i tehdy - před všemocným updatem 2.0, ale aspoň to bylo něco mít postavu na 18tém levelu.......teď to není nic.
    Z hlediska hratelnosti nepřinesl update vůbec, ale vůbec žádnou změnu, pouze přibyla mapa, která je taková......mapa. prostě další mapa. Další hrdina, který je tak jiný, až je vlastně úplně ale úplně na nic - má výrazně menší burst než třeba Ilidan a je čistě situační; navíc hrát ho v randomu bez healera je prakticky za trest. Přijde mi, že co se změnila parta lidí, co má hru na starosti, vycházejí samé zhovadilosti.......jakože od Lúcia snad nic zajímavého nevyšlo (a Lúcio byl dělaný ještě starou partou vývojářů)......studio asi potřebuje peníze na prémie nebo co.
    Otevřel jsem si svých 72 balíků/truhel co jsem dostal, utratil jsem všechny shardy, díky dropu mám Genjiho a tedy stále všechny hrdiny a skoro všechny skiny, chybí mi teď asi milion dalších věcí, které jsou totálně nanic, ale stojí mraky peněz.........a vypnul hru bez odehraného zápasu.
    • Víceméně to napsal Thor, ale je to opravdu jednoduchý. Našel jsi hru, v určité chvíli jsi stál před dilema, jestli koupit či nekoupit, respektive, jestli investovat jednorázově nebo vědět, že budeš pravděpodobně dál solit i po jedné transakci. A ty ses rozhodl, že budeš. Vědomě či ne, jsi věděl, jak je jejich koncept postavenej. Za DLC, pokud by mě hra bavila, zaplatím. Za Datadisk zaplatím. Ale za kosmetický srágory. To je koncept založenej na vašem egu. Mimochodem, i já jsem koupil něco ve hře jen kvůli tomu, jak to vypadá. Lístek na Blizzcon kvůli Diablo zvířátku, abych byl upřímný. Ale řešil jsem to v sobě dost dlouho. Ty*ole, to je jak cpaní peněz do, již zrušeného, Aukčního domu v D3. Jste blázni. Ale proti gustu ...
      • *, do již *

        Si tak říkám. Tyhle hry s mikrotransakema jsou novodobou verzí "beden".
    • Jo a ještě ta perla... degradovali hru, ale hratenostně se vlastně vůbec nic nezměnilo :D bože růžo
      • Asharak
        Hra se nerovná pouze game-play *7*
    • Takže si to shrneme...nasypal jsem jim prachy, ale sere mě, že teďka chtějí z lidí tahat prachy... ehm... dál...už si nepřipadám vip, protože tak teďka může vypadat každý...no... nová mapa, ale ta se mi nelíbí... pak... Genji není dost OP, ale od Lucia vydali málo assasinů jako je má milovaná Nova, kterých bych mohl levelovat a všem ukazovat, jak jsem někdo... teďka mám všechno, ale ten zbytek stojí moc peněz, tak už to nebudu hrát... děkujeme za info, ceníme si toho :)
  • Někdo to vidí jako změny kosmetický, někdo jako obchodní, někdo obojí. Já vidim nespravedlnost, třebaže jsem v tomhle případě rozhodně vydělal. Jo, mám skiny, na který bych na včerejší verzi ani nepomyslel. Jasně, šlo to kupovat i předtím, jen teďka už mají šanci i socinky. Hurá… Ale mně to vadí, bo ta nespravedlnost, zkrátka ti nejaktivnější, nejvíce platící získají nejmíň. Většinu mají, vydřeli si to, zaplatili. Ok, snad si to i užili, věděli, proč to dělají… Mě tohle sralo už ve WoWku, když jsem to kdysi jako magor hrál téměř pořád, abych měl rank, nej věci, nej power… Samozřejmě, že se pak vydá další rozšíření, všechno se znehodnotí, zpřístupní, jakoby rozdá… Ty nej to netěší (slušně řečeno), tím neříkám, že jsem v HotS nej, ani omylem. Vydělal jsem, přesto mi žádnej ten skin nijak velkou radost neudělal. Prostě HotS 2.0 je obchodní trik, jak tu hru - podle mě dobrou, i když přehnaně týmovou – více rozjed. Jop, znovu to zkouší přes hráčskou základnu Overwatche, přes dárečky… A opakoval bych se, nechci, nevylepším to ani NEJ HotS smajlíkem…
    • Tak jim neplať, nutí tě někdo? :D
      Jo to nasere, koupit si Ferrari a pak ho soused, před kterým jsi machroval dostal zadara :D
      • Však jsem napsal, že mi tenhle blizzardí styl – rozdávávání s cílem lapit další – vadí. Ono to není tak, že bych to nechápal nebo bych si myslel, že to nechápou ostatní. Všichni s nespeciální školou to chápou. Doufám :-P Ano, peníze budou i u Blizzardu velmi podstatný, a pokud budeme hodnotit verzi HotS 2.0 jen po stránce obchodní, udělal to Blizzard skvěle. Předpokládejme, že to ti nejaktivnější a zároveň platící většinově nezabalí, protože nasraní jsou hlavně ti chudší, kteří si hald nějak od huby utrhli… Bez zbytečných keců, Čechija není Švajneland ani USSA. Pak tu máme ještě neplatící, z kterých má Blizz ještě větší gavno, kteří chtějí taky skiny a mounty. Hráče dříče. A oni jsou třeba, protože s kým by ti naskinování hráli… Čekačka půlhodiny? Ne, díky, ať žijí herní dříči, v případě F2P to platí 2x. 3x, jakože ještě víc. Skvělý tah! Jo, sběratel, co má skoro všechno a neseknul s tím do teď, opět všechno poctivě sesbírá… Opravdu, opravdu mají psychologii, chování zákazníka - hráče dokonale zmáklou. Ničeho se neboj! Viděl jsem to v televizi. Chceš skiny, smajlíky, obrázky, všechno? Nikdy to nebylo snadnější, už ani ten level s malým l nepotřebuješ. Ne, nejsem naštvanej, jen to prostě chápu. Nová mapa se mi nelíbí – růžová + kanóny = buzerantov. Novej hrdina, Genji, ještě jsem nezkoušel, očekávám spokojenost. Ferrari, machrovat? Tyve, uznávám jen čistej skill: Q + W + E, Rko je pro lamy, zbytek pro chobotnice.
  • Sheepa
    Z toho dělají halo, jako by se jednalo o něco převratného. Herně je to pořád to samé, jen nám z lobby udělali takový trochu overwatch. Ale jako jo, jinak fajn. Je to jako hrát bedny v casinu. :)) Nevím, zda se sem mohou házet linky, ale trochu jsem si dneska zagemblil:
    1url.cz/ltsfB

    P.S.- A trochu mě štve, že mi nedali ještě více beden, když vlastním úplně všechny hrdiny, protože takto ten mega balík úplně postrádá význam.
  • muzu se zaptat za jakých podminek dostanete tech 20 hrdinu?? nalogoval jsem s v jinem regionu s tim ze je tam budu mit ale NE...
    • Jack1947
      Dostaneš dostatek gems na to aby sis koupil balík s hrdinama co ti budou vyhovovat, na jejich strnkách je i takov ý kvíz který by ti pomohl kdybys neveděl co za hrdiny/ role jsou pro tebe nej.
      • XXDarthVaderXX
        ze supportu mi chybí jeden, tak že padla druhá varianta...bruisers a spol
        • Jack1947
          Hehe no já si "vydělal" na Zaryu takže asi vemu warriors bundle hehe.Ty jo jsem neveděl že hraješ taky.
          • XXDarthVaderXX
            od Blizzardu jsem hrál toho celkem dost...W1, W2, W3, SC1, SC2, D1, D3, OW, HoS, chvíli WoWko. Nehraji to tolik, ale jo je to celkem fajn i na odpočinek. Docela bych bral W4, trojka je super, ale je fakt, že už to klikání nestíhám a učit se to znova?...se mi fakt nechce. On člověk už celkově zpohodlněl a po delší době nainstaloval...základní rozložení kláves je bída, pro mulťák to budu muset nějak překopat(kdo by poradil dobré rozložení kláves pro alianci, tak šup sem s tím nebo mně na email). Tak nějak si vybavím hru za alíky, trošku orky, nemrtvý vůbec, elfy ani omylem.
            • Jack1947
              Já hrál jen Diablo3 ( no hrál spíše zkusil na Xboxu) hrál vlastně jen HOTS a hraju OW.
          • Kael'Thas FTW
          • Kael'Thas FTW ... ale pro nováčka to je až moc náročný hrdina =)
  • Sulfaen
    Díky za článek ale jen takové rýpnutí Genji není samuraj ale nindža.
    • Overwatch
      Máš recht, díky za upozornění, opraveno.
      • XXDarthVaderXX
        Tady asi někdo hraje Overwatch *3* *1*
        • Jack1947
          Ten Nick měl ještě předtím než vůbec OW byl *3*
          • XXDarthVaderXX
            Tím bych si tak jistej nebyl, třeba se už dávno předtím vloupal do kanceláří Blizzardu :-D
            • Jack1947
              To je možné no... nepopírám že ne *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit