Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • @Parok z Tesca
    Čas se vždy najde, pokud si ho chceš udělat.
  • Si to nepochopil. Peniaze pri cene toho srotu nie su problem. Ked chodis do prace, mas domacnost (nehovorim este o rodine), nemas dost volneho casu ak ovsem neprides domov a s konzervou fazule nesadnes rovno k xboxu *12* .
  • EuroSamurai
    A ty mínusy sou za co ?:D
    To vás v ustavu naučili jenom klikat na nelíbí/líbí.
  • SkillJam
    Často jen výmluvy. Pokud člověk chce, tak si těch pár tisíc na konzoli ušetří...
  • The Guild 4VER!!! *14*
  • To sice ano, ale to platí tak ve věku od 6 do 18 let, to ještě nemáš na krku rodinu, práci a jiné starosti *1*
  • EuroSamurai
    Dle mě by stačilo kdyby to udělali jako serii BG či Champions of Norrath na ps2.
  • A plno MMO her
  • No, je to...jiné. Hůř se to samozřejmě bez myši ovládá. Ale coop na jedné televizi to bohatě vynahrazuje.
  • +1, PC+konzole+handheldy+iPhone4=hraní bez hranic
  • Core
    Jasný, v pohodě, já si to jednoduše vůbec nedokážu představit. Ale pokud bavilo, tak OK.
  • No, tak Diablo je jedna z mála her, co jsem kdy hrál na PS. Bavilo mě to dost.
  • Nahodou to byla ohromna sranda :D , co-op ve dvou...

Ne popravde se to moc nedalo, ale vypadalo to vtipne *15*
  • Core
    No, pokud to bude vypadat jako to, co jsem viděl na youtube (hraní Diabla 1 na PS), tak vám, konzolistům, opravdu, ale opravdu nezávidím... Samozřejmě myšleno Čerto III na PS... Strašný.
  • SkillJam
    Nevím, za co máš ty mínusy, máš naprostou pravdu. Mám doma jak PC, tak konzole a hraji na všem. Nejlepší řešení...
  • SkillJam
    Minecraft vám za chvíli taky zmizí :D
  • Erien
    http://www.youtube.com/watch?v=3Z3v1uGwc3c Určitě vyzkoušej jestli tě baví strategie.
  • No tak, Gothic 1 2 a Heroes 1-3 jsou hry z doby před konzolovým boomem. No a Minecraft s tím nelze než souhlasit :) . Anno to už nevím, neznám, ale vím, že mi to často lidi doporučovali, když jsem jim říkal, jak moc mě baví The Guld 2.
  • Erien
    Gothic 1, 2, serie Heroes, Stalker, serie Anno, Minecraft. Určitě by se ještě něco našlo. Samozřejmě nemusí semnou někdo souhlasit. Ale pro mě to jsou super hry, které by mi prostě na konzolích chyběly a věřím, že bych nebyl sám.
  • No, to's jich teda vyjmenoval... Problém s tímhle je, že těch opravdu platform-exclusive titulů je dost málo, pokud vím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit