Přejít na výpis diskuzí
Blizzard: „World of Warcraft free-to-play nebude“
11.11.2013 | Aleš Smutný
47 příspěvků
-
Naprosto logický a správný krok o kterém snad nikdo kdo se o to trochu zajmá nepochyboval...
-
A je to dobře, taky nevidím důvod to zavádět. Vždyť F2P model byl zaveden aby konkuroval WoW :D
-
-
tenhle clovicek to blbe formuloval, ale ma pravdu, spousta konkurencnich MMO (pote co se poucili z nekolika pripadu neuspesnych her jako Warhammer nebo Lotro, ktere ze zacatku staly plne na predplatnem ala WoW) zacalo propagovat f2p jako protivahu WoW. Snizili tak vstupni bariery pro hrace doufajic, ze prilakaji vice hracu a to i z tabora WoW...
-
-
Presne tak jsem to myslel, diky za objasneni
-
ze f2p existovalo davno predtim je jina vec. to nezpochybnuju.
-
-
První hra s F2P modelem vyšla v roce 1996, ty šašku, takže tvůj komentář je bezpředmětný..
-
co to je za kravinu ty de*ilni, poj*bana, zk*rvena, za*rana p*co ? :D
-
-
Taky dobrej pacient.
-
-
me uplne bezne jednani se zparchantelym produktem dnesniho sveta - clovekem s fejsíčkem
-
-
-
-
F2P je vážně odpad ... navíc to vede společnosti k myšlenkám jako například tohle:
'When you are six hours into playing Battlefield and you run out of ammo in your clip and we ask you for a dollar to reload, you’re really not that price sensitive at that point in time'
Bývalý CEO EA ... Pay 2 Reload. -
-
zaleží na tom jek se ten model nastaví, ja hrál napríklad ghost recon online a bylo to nastavene luxusne. a myšlenka mikrotransakci taky není v zakladu špatna, když jsem hrával secret world tak jsem si málem koupil nejaky obleček pro svou postavu akorat nemeli nic co by se mi libilo
-
-
!In Your Face!
-
Hra je zastaralá a už nemá co nabídnout. Nehrál bych to ani zadarmo. Ale na těch pár let s wow strávených budu vždycky rád vzpomínat.
-
-
Souhlasim, taktez jsem na WoW zacinal a jsem za to rad, dnes tam jdu max pokecat s prateli ale jinak to uz nehraju. Uzivam si moznosti GW2 *3*
-
-
Amen blizzko *12*
-
Nebude, byly by blazni kdyby jo. Na F2P prechazeji hry, ktere v prvnich púar mesicich ztratily znacnou cast hracu, vecinou plynouci z mneoblibenosti dane hry. WoW at je standartne zpoplatnene, s moznostmi pak uz by nebyla zadna hra ktera je takova, to by byla skoda... proc by se sami okradaly,( i kdyz kdyby ne tak by jim minimalne, polovinu z toho kolik plati za rok jim beztak radi "prispely") sice vice takovych her od Blizz nebude, zato stale vylepsuji tuhle jedinou, i kdyz jsou zde hatery... nutno uznat ze to nema zadnou vahu, je to proste nejhranejsi MMO a to mu zatim jeste par let nic, nikdo neodpare a vetsinou se nestava ze by jen tak z cisteho nebe se zrodil nejaky ten mega marketingovy tahak do te doby, si vystacime s WoW. *4*
-
Každopádně musím uznat, že WoW si stále zachovává nejlepší (čti "pro mě nejlepší") herní mechanismy. A to jsem vyzkoušel téměř všechny jeho konkurenty. Kdybych měl víc času na hraní, tak si určitě zase po pár letech zaplatím.