Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My nechcem naky knizky my chcem WARCRAFT 4 !!
  • Nie je náhodou WoW pohádka sama o sebe?
  • facepalm... a kde bolo tam bolo prisiel Arthas a zabil svojho otca, vypalil a vyvrazdil takmer celu ludsku rasu a znicil takmer cely svet *15*
    • God-of-War
      No, jestli to bude podany ve stejnych obrazkach, tak to muze byt i docela p*del:D
      • deti nezabudnite - Fuck the morals... a o 10 rokov v USA tu bude nova vlna socia a psychopatov :D *3*
        • God-of-War
          Tam se furt vymlouvaji na hry, takze bych to tak nechal:).
          • vzdy to je bud GOD, Terrorists or GAMES did ít ... *15*
  • Jéééééééééééééééééé, už abych měl děti a mohl jim to kupovat a předčítat, těm se to bude líbit, a za penízky pak možná udělají za čtyřicet let Diablo IV a to bude ještě horší než to současné :)
  • To si viem predstavit rozpravku by blizzard, rytier zabil draka princezna bola posadnuta zapichla princa a vypalila polku kralovstva....tradicne stastne konce ala blizzard:D
  • Veskoslav
    Já nevím, ale původní pohádky jsou kruté a většina z nich ani nekončí dobře (původní Sněhurka například). Ve spoustě má být poučení, ne jak ty sračky, co se točí teď a dobro zvítězí pokaždé nad zlem. To tak vždy v pohádkách nebylo:)
  • Go home Blizzard, you are drunk
  • Tak to, co všichni dlouhodobě tušili bylo nyní ohlášeno oficiálně. Blizzard z WarCraftu ( čti WoWka ) udělá pohádku. To pak nechci vidět, jak dopadne WarCraft IV .. *1*
  • Dag0
    Knížky k Warcraftu sou výborný a pokud to ty děti postupně bude dovádět k četbě tak v tom nevidím problém a fandím tomu. :)
  • Rhulad
    WarCraft mělo poměrně kvalitní lore. Na herní scénu to bylo poměrně neobvyklé, ale co napáchali za poslední desetiletí je něco nevídaného. Totálně pohřbili vše co budovali, udělali z toho nechutnou sračku *11* Tohle je jen další hřebík do rakve. RIP
    • Rhulad
      Pochopil jsem to moc dobře. Děláš tu ze sebe dlouhodobě vola .) Co příspěvek to naprosto mimo téma. *3*
      • kostejnesmrtelny
        Hele, ten šašek už si povídá sám se sebou *1*
        • Hehe, vypadalo to tak, že, ale reaguje na Asharaka, Murlocu.
          Abys to správně pochopil - Rwil lmilmmmlch chuu wruugliluuluil ilulwril
          • YOu've been trolled, cpt. obvious, gg *1*
        • Rhulad
          Když nemáš co napsat raději nic nepiš *3*
    • Už si to snad svým dětem četl nebo co?
      • Rhulad
        Nemudruj tu alter ego a zkus navštívit wowfan např. a podívat se na lore.
        • Snad jsem tě neurazil *15*
          • Rhulad
            Svoji blbostí mě neurazíš *3*
            • No zatím si to nepochopil, ale což, nebudu ti brát pocit vítězství , cya! *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit