Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    WarCraft mělo poměrně kvalitní lore. Na herní scénu to bylo poměrně neobvyklé, ale co napáchali za poslední desetiletí je něco nevídaného. Totálně pohřbili vše co budovali, udělali z toho nechutnou sračku *11* Tohle je jen další hřebík do rakve. RIP
    • Rhulad
      Pochopil jsem to moc dobře. Děláš tu ze sebe dlouhodobě vola .) Co příspěvek to naprosto mimo téma. *3*
      • kostejnesmrtelny
        Hele, ten šašek už si povídá sám se sebou *1*
        • Hehe, vypadalo to tak, že, ale reaguje na Asharaka, Murlocu.
          Abys to správně pochopil - Rwil lmilmmmlch chuu wruugliluuluil ilulwril
          • YOu've been trolled, cpt. obvious, gg *1*
        • Rhulad
          Když nemáš co napsat raději nic nepiš *3*
    • Už si to snad svým dětem četl nebo co?
      • Rhulad
        Nemudruj tu alter ego a zkus navštívit wowfan např. a podívat se na lore.
        • Snad jsem tě neurazil *15*
          • Rhulad
            Svoji blbostí mě neurazíš *3*
            • No zatím si to nepochopil, ale což, nebudu ti brát pocit vítězství , cya! *7*
  • Myslím, že tohle není něco, po čem by mainstream toužil.
  • Dag0
    Knížky k Warcraftu sou výborný a pokud to ty děti postupně bude dovádět k četbě tak v tom nevidím problém a fandím tomu. :)
  • Veskoslav
    Já nevím, ale původní pohádky jsou kruté a většina z nich ani nekončí dobře (původní Sněhurka například). Ve spoustě má být poučení, ne jak ty sračky, co se točí teď a dobro zvítězí pokaždé nad zlem. To tak vždy v pohádkách nebylo:)
  • To si viem predstavit rozpravku by blizzard, rytier zabil draka princezna bola posadnuta zapichla princa a vypalila polku kralovstva....tradicne stastne konce ala blizzard:D
  • "Ten je sám o sobě barevná fantasy pohádka a navíc je to jejich hra s nejnižším věkovým ratingem." fakt? a co ty pohádkové mrtvoly napíchnuté na kůlech v kampani za nemrtvé?
    • Nebo rozparat vlkovi bricho, nacpat ho kamenim a hodit do studne :)
    • a strcit zenu do pece a zaziva upalit to ti prijde OK, taky z jedne vylozene decke pohadky
  • Kdyby se misto vymysleni picovin sostredili na to aby jejich hry fungovali udelali by lip, treba posledni dobou ma SC2 vazne problemy u team her se, uz delsi cas projevuje epic bug kdy skoncite hru vyhrou, ale vsem se zapocita ztrata... Blizzard to nijak neresi!
    • Overwatch
      SC2 hraju v coopu několikrát týdně a popravdě jsem se s tímhle bugem ještě nesetkal.
      • http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/8796589748

http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/9499940275

15.5.: http://us.battle.net/sc2/en/forum/topic/8796521547#12

on to clovek pokud se nepodiva do historie ani nepozna...
        • Overwatch
          Ok, v pohodě, neříkám že to neexistuje, jen že jsem se s tím osobně fakt ještě nesetkal.
    • Shania
      Zapoj nekdy mozek, Metzen tezko opravi nejakej bug ve SC:) Na to tam maji jiny lidi.
      • To be se mozek prehriva? Nikde nerikam ze bug ma opravovat game designer.... jako ja si fakt nemyslim ze by novym skinem pro SC Metzen moh neco opravit.
        • Ale to taky neznemane, ze blizzard nemuze delat vice veci najednou. Jedine co se tu reklo, ze kazdy dela neco, tohle je proste jen dalsi odvetvi, do ktereho se pousti. To je jako rict, at Microsoft zustane u Operacniho systemu a at se necpe do konzoli nebo jinych veci.. :)
  • Tak to, co všichni dlouhodobě tušili bylo nyní ohlášeno oficiálně. Blizzard z WarCraftu ( čti WoWka ) udělá pohádku. To pak nechci vidět, jak dopadne WarCraft IV .. *1*
  • Od doby co se Blizzrad spojil s Activision to jde vse do kopru *13*
    • Každá nadnárodní společnost prosazuje své vlastní priority na úkor výsledku, na úkor zákazníků. A to ve všech odvětvích. Odpovědí je pak nežrát konzum, ale jen kvalitu. WoW přestalo bejt WoWkem, tak nehrát a jít jinam. SC2 je buglé, tak hrát lolko třeba. Volba je jen na lidech.
      • Veskoslav
        Ano Sc II je "buglé" a doporučuješ zcela odlišný žánr v podobě hry LoL? A mimoto LoL je příkladem naprostého konzumu a o kvalitě by člověk taky polemizoval.
        • Doporučuju změnu, když hra nevzbuzuje pocit že je "perfektní". Konktrétní hry a konkrétní kvalita, konkrétní žánr je pro konkrétní hráče odlišný.
  • Nie je náhodou WoW pohádka sama o sebe?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit