Přejít na výpis diskuzí
Blizzard zavře Diablo III aukce, povinné připojení k netu zachová
18.9.2013 | Petr Poláček
220 příspěvků
-
Nechte vydělávat váš počítač za Vás. Zkuste projekt Digital Generation.
Funguje to skvěle. Pomocí tohoto projektu můžete denně vydělávat i zajímavé částky, například 1000 Kč. Program je zcela bezpečný, mnohokrát bezpečnější než FB. Pokud budete chtít poradit kontaktujete mě, na webu mám kontakt : http://1url.cz/Pqlp
Nebo video zde: http://1url.cz/1qll
a kdo si myslí že se v projektu vyzná i bez návodu registrujte se zde: http://1url.cz/hqlG -
-
Zhyň, kryso.
-
-
decka zavidej skill a castecnej luck na drop, tak davaj nelibi se . bezte na facebook lamicky
-
-
Jop, a "dospelak" je butthurt. *15*
-
-
bez za mamkou at ti da véču, kup si na vanoce na splatky kompa, zkus luck v diablu , a nevotravuj .) dik
-
-
-
Uprime po tomhle oznameni ze se rusi aukce a upravuje se loot drop ve hre jsem dostal chut si takto upravenou hru zahrat, pokud datadisk jeste upravi obtiznost tak by to mohla byt slusna zabava a ja se zase vratim do hry. uvdime skoda ze to bude az v roce 2014:/
-
haha, tak prece jen, konecne si tam nekdo nahore rek ze vono to je vlastne k hovnu a moc to nefunguje. btw, treti mesic po vydani jsem prodal na rmah 950 milionu zlata , nepocitam itemy + gemy. takze diky blizzarde, mejte se tu vsichni pekne, jayu wilsonovi smrt, zmrdalto neskutecne
-
ze bych si precijen ten datadisk koupil? uvidime jestli zlepsi drop a z bosu budou pokazde padat jen kvalitni pouzitelne veci a ne smeti jak z kazde truhly na prvnim aktu tak tomu dam jeste jednu sanci
-
-
Takže chceš gear hned? O co vám de lidi..
-
-
Hele, vysvetli mi jednu vec ... nac chodis mlatit porat ty stejny bosy do tech stejnejch map ... abys z nich vymlatil lepsi vybavu a moh znova chodit ty stejny bosy na tech stejnejch mapach? Nechapu jak toto muze nekomu prijit zabavny ...
Pokud se v nejakym tom pvp bojuje s jinejma hracema ... to svym zpusobem chapu, protoze je to pokazdy jiny ... ale porad mlatit to, co uz znam zpameti ... a vim "ted se spawne add" ... "ted zakouzli tohle" ... a kdyz to pujdu jeste tak 300x ... tak mam 0,1% sanci, ze mi padne cepice +1 ???
-
-
nikdy NEMUZOU padat jen "kvalitni pouzitelne veci", to bys mel end game gear za tri dny boss runu... blizzard si evidentne veri. Veri, ze Loot 2.0 bude tak awesome, ze po aukci ani nevzdechnem. Ale rozhodne, rozhodne to neznamena, ze bude JAKYKOLIV zdroj poskytujici "pokazde jen kvalitni pouzitelne veci"... a diky bohu za to, uprimne =D.
-
-
Tak jasný, že nemůžeš pokáždý nacházet upgrade, ale Josh tvrdil, že můžeš nacházet i tzv. sidegrade. :D Když dají na itemy build changing affixy, tak to může fungovat.
-
-
-
Jsem myslel , že Diablo 3 je už jen o provizích z lootu . No takže fandy si popudí a celý koncept otevřou pro konzolové nooby... To vypadá jako by Blizzard tápal a nevěděl kam s ním .
-
no haleluja
-
Ja bych aukci ve hre nerusil. Stejne vetsina lidi chce obchodovat.
Ale je dobry, ze to zruseni tolika lidem udela radost. Cim vic Blizzard vydela, tim lepsi bude i Diablo3. A to chceme predevsim! *7* -
-
Protože dělat to, co chtějí hráči nemá logiku, že babi...
-
-
Ja sem hrac a aukci bych ponechal, strejdo.
-
-
Já taky, můžem dát trojku...
-
-
-
-
Konečně Blizzard pochopil, že v Diablu nelze mít funkční "ekonomiku" (brrrr). Buďto gameplay na prvním místě nebo paskvil. U mě si tímhle sakra vylepšil reputaci. Prostě kluci mají koule.
-
-
Troufam si tvrdit, ze ta "funkcni ekonomika" se na hardcore celkem povedla. Velkej rozdil oproti sc...
-
-
Keď za "celkom povedenú" považuješ ekonomiku, kde sa kadejakí ah warriori a flipperi majú ako prasce v žite a hráči, čo netrávia hodiny hry na aukciách, ale hrajú hru trú biedu, tak potom má hc dobrú ekonomiku.
Okrem toho samozrejme, že hra je plná botterov, inflácia obrovská a transfer rm - sc gold -hc gold fičí jedna radosť...
Jednoducho vymazať to z hry a zabudnúť, že to vôbec existovalo. -
-
Nemohu souhlasit... tedy, alespon ne se vsim - osobne jsem flipoval tak jeden dva itemy denne, skocit na aukci, rozhazet bidy na zajmave se tvarici veci a pryc z aukce, coz nezabralo vic nez patnact minut - AH warriorem bych se tedy nenazyval, ani jsem realnych penez neinvestoval, a nemyslim si, ze bych zrovna trel bidu =).
Se zbytkem souhlasim, inflace obrovska a nekale praktiky samozrejme v plnem proudu =). -
-
Bohužel hrát AH je efektivnější, než celá hra. Nějak si nedovedu představit, jak bys chtěl mít komplet gear osocketovaný Marquise gemama. Jeden gem vychází asi na 80 milionů (a to ještě počítám Radianty koupený na AH a ne vlastnoručně vyrobený, což je ještě dražší a ve finále total nonsense, to je asi 2500 nej tier gemů, který dropujou - NA JEDEN MARQUISE). Hraním hry anaprostá nesmyslnost a ještě to navíc přidává jen o +4 statu víc, lol. A to se bavím jen o gemech. Najít dobrý trifecta item jde prakticky jen na AH nebo haluzí nekonečným craftem, na který ale bohužel každý zásobuje materiálem a goldama z kšeftů na AH, což nás jen opět vrací k problému, že hra není designovaná na hraní, ale na AH.
-
-
Na tom ale i ďalších veciach krásne vidno ako boli drop raty naprogramované presne na mieru auction housu... chceš postúpiť do ďalšieho aktu - ah, chceš na vyšší mp - ah atď.
Skrátka humus.
-
-
-
ladder is coming :D
-
-
Jasně, tak není tam RMAH a moc boterů, že. :D I když, pořád to neřeší ten největší problém a sice, že "hraní" AH se časem stává lepším zdrojem itemů a zlata, než hra samotná. Navíc i na HC je černý obchod za prachy mimo hru a itemy jsou pořád v oběhu. Časem by i tam ekonomika šla do kytek. V podstatě by nastalo to, co v SC, akorát za delší dobu. Nej itemy by ovládali flippeři a normální hráč by se k nim nikdy farmením goldu nedostal, leda na černém trhu za real.
-
-
Ja to hraju a je to v pohode. Ty tady teoretizujes co by... *7*
-
-
Taky mas docela silny argumenty. *15*
-
-
Dik *3* Ale zas me neprechval.
-
-
-
-
-
-
Takže nechávame "always-online" nonsense ale odstraňujeme aukčnú výhovorku... Genius, pure genius!!!
-
-
Chapu tvoje rozhorceni!
Ja osobne bych treba offline diablu nikdy nehral. Bych se citil tak sam...
-