Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Warhammer
    no zeby blizzard normalne nestihol veci tak ako si naplanoval? tak to je riadny fail,smutne a zaujimave zaroven snad sa posnazia oto viac :) *16*
  • Hack'n'Slash RPG mrtvy? Dungeon Runners, Torchlight, MU Online, Hellgate (London) Global, Sacred, Titan Quest...

I are w4nt mooor ded gejm gendrs
    • máš to gramaticky blbě wole.
  • no doufam ze aspon jednu z tech her fakt dodělaj :-D, nebo je to "nebude blizzcon 2012, musíme makat na třech hrách aby na blizzconu 2013 bylo co prezentovat " a vydání až 2014
  • KokyMetalGear
    jasný kašlete na ty bláznivý fanoušky, co kupujou Vaše hry...hlavní je z nich vytáhnout prachy :P
  • Já pořád nechápu, proč na toho Diabla 3 všichni čekají jak na smilování Boží. Předchozí díly byly fajn hry, ale že by to byl až takovej zázrak teda nevím (singl).
    • Také mám pocit, že doba hack&slash "rpg" je již nenávratně pryč, stejně jak se to stalo v minulosti i jiným herním žánrům.
      • Omlouvám se za spam. Jen bych se rád ještě tedy tebe zeptal, jestli ty můžeš jmenovat, které herní žánry už jsou podle tebe, dneska nenávratně pryč? To nenávratně, by mělo znamenat, že je nejméně tak 5 let nikdo, nijak a na žádné platformě neoživil.
        • Odpověď na tuto otázku viz. příspěvek nad tebou.
          • Dobře tak jinak. Mohl by ten žánr být mrtvý, když se jen na Diablo 3 těší taková spousta lidí? Ovšem, jak oblíbené bude můžeš říct až potom, ale zatím je zájem natolik veliký, že o tom nemůžeš říct, že je to mrtvý žánr. Mrtvý žánr je ten, o který se nikdo nezajímá. Tak tu přestaň tvrdit, že je něco kompletně mrtvý žánr, když se přestal líbit tobě a pár dalším. Zájem je pořád dostatečný, aby to mrtvý žánr nebyl.
            • Všechny zdejší názory zde publikované jsou založeny na subjektivním pohledu. Až zpracujete vlastní metodologický výzkum na toto téma, poté můžete míti svou podloženou pravdu. Můj názor se nesnažím nikomu vnucovat, protože je založen maximálně na mém vlastním empirickém poznání.
            • Drahý kolego, vážím si Vašeho názoru a ochoty diskutovat, ale vyvarujte se užívání imperativu. Kdo jste, že mi říkáte jak mám myslet, či co mám vykonávat?
      • Osobně, ti dávám mínus už jen za to, že podle svého názoru hodnotíš celý herní trh. Podívej se na Torchlight, ten i dneska slaví úspěch. Jen proto, že tobě se osobně tenhle druh her nelíbí a protože poslední dobou nevyšel žádný áčkový titul tohohle typu nemůžeš říct, že jsou jeho doby nenávratně pryč. Měl by sis možná zjistit co znamená slovo nenávratně a uvědomit si, že nic není nenávratné.
        • Hodnotím žánr z hlediska herních mechanik, zpracování a spol. To co upoutalo v roce 199x nemusí s mírným faceliftem zaujmout kupříkladu o desítku let později. Výrok nenávratně chápej spíše jako hyperbolu. Druhá strana mince. Na základě premis, které zde uvádíš, by se tedy o žádném herním žánru, byť celé eóny nevyvíjeném nedalo říci, že je přežitý.
      • Proč mínus? Máte paní klikatelé nějaký pádný protiargument?
        • kostejnesmrtelny
          Mínus jsem ti nedával, ale stejně bych si dovolil oponovat - jakejm konkrétním herním žánrům se to stalo? Jediný, co mě napadá s jistotou jsou interaktivní filmy z první poloviny devadesátejch let.
          Žánry jen tak neumíraj. Poslední dva roky tu kupříkladu máme hotovou renesanci plošinovek; co na tom, že převážně v indie sektoru? Před pěti šesti lety by taky leckdo mohl říkat, že je to mrtvej žánr... Point & click adventury na tabletech? Oh yeah!
          • interaktivní filmy (které zmiňuješ, ale jiný by zase mohl oponovat, protože většina dnešních her typu "press E" se dá k tomuto systému docela přirovnat), point and click andventury (ano v posledních letech zažívají mírný obrod, světe div se, to že jsou dnes "cool" na pro mě osobně neužitečném zařízení zvaném tablet neznamená, že jsem je léta nehrával na platformě windows mobile pomocí emu Scummvm, ale stejně tak jako tak na PC jsou za zenitem), dungeony (mohl by si zase oponovat tím, že na iphone existuje kupříkladu takový undercroft). Textové adventury, které dodnes s nadšením fandové vyrábějí určitě nemůžeš považovat za "živoucí" žánr. Podobně bych to viděl i s renesancí plošinovek, které v současnosti frčí především na konzolích. Určitě by se našel i nějaký další příklad, kdyby člověk opravdu hledal.
            • Proč argumentuješ tím, že na PC. Kolik lidí z dnešní populace hraje jen a pouze na PC? Dobře, potvrď svůj argument ,najdi a napiš tu ty herní žánry, které sou dneska už mrtvé, do toho. Když něco řekneš, musíš umět svůj argument i potvrdit.
      • Mne nikdy click fest hry nebrali click click click ... jo a zase to pujde dohrat poslepu mackanim jednoho tlacitka? *1*
        • Erien
          Tak jestli Diablo 2 dohraješ na noční můru, poslepu a mačkáním jednoho tlačítka, tak to bych rád viděl.
    • Ono je tezke srovnavat s dnesni konkurenci, v tehdejsi dobe to ale byla bomba.
  • no kdyby vyhodily tu blbarnu Pandarii tak mame blizzcon sakra
  • No ti chudaci uz nevi, jak tem sikmookym vlez to zadnice a pandadatadisk to bude panecku neco, vyvrcholeni umirajiciho krale mmo bude scteno a podtrzeno timto skovstem
    • ty zkurweny rasisto
    • umírající ? no, možná i ano, umírající, ale boužel neni žádnej nástupce a nevypadá to že by se měl nakej zrodit :(
    • DarkHawk
      Ty turnaje moc nesleduju, ale co sem viděl videa, tak Asiati jsou největší přeborníci ve Starcraftu s nejrychlešími prsty. Tady nikomu nikdo do zadnice neleze a není se čemu divit, že se to koná v Asii, když tam jsou nejlepší hráči těhle her.
      • Nj, ale i na starem konktinente se daji najit super hraci (Liquid`TheLittleOne). Jeho taktika byvala ultimatni.
    • kdepak vyvrcholenim bude az dalsi šmoulí datadisk
      • šmoulové už tam jsou přeci (drenei) :)
  • Nevíte někdo v který den přesně končí ten Májský kalendář? Podle mně se totiž všichni pletou, že v ten den skončí svět ale Májové předpověděli právě den vydání Diabla 3. No a vzhledem k Blizzkonu nevim no jaký měli duvod ho rušit. Přeci jen by na tom vidělali a pochibuji, že na organizaci Bliizokonu se podileli vsichni jejich vyvojáři takže by nemohl nekdo zustat a pracovat na vyvoji her dál.
    • Smutný je tvůj pravopis. Hlavně Blizzkon a Bliizkon *11*
      • Přiznávám píšu jako prase.Hold dizleksie je zatracená nemoc. *16*
        • kostejnesmrtelny
          Oba z mejch dvou kamarádů, který jsou postižený dyslexií píšou výborně. Prostě si přiznej, že je ti to fuk. Budeš za debila, ale za menšího, než když se vymlouváš na nějakou nemoc... *10*
          • Bobika: Tak hele. Dyslexií jsem si prošel (spolu s Dysgrafií) a moc dobře si pamatuji, jaké to bylo peklo když si písmenka lítají jak chtějí. Můj bratr byl o dost těžší případ než já (měl ještě Dyskalkulii) a ten nepřečetl ani nenapsal slovo bez chyby (ty oproti němu píšeš skvěle). Dnes? Ani já ani on nemáme sebemenší problém psát, číst (a on počítat). Proč? Stačí chtít. Tohle jsou nemoci se kterými lze bojovat, to není jako když někdo oslepne (jo a btw když je někdo slepý, tak je slepý) nebo dostane AIDS. Jediné o čem to celé je: Chtít.
            • Já tě chápu. Sám vím jaké to je, protože např. já neuměl strašně dlouho vyslovit R a Ř. to bylo posměchu na základce. A vím, že se ničeho takového člověk nezbaví přes noc, ale prostě si to žádá aby jsi vydržel. Nevím kolik ti je, ale v dospělosti jsou dysXXXX otravnější, než nějakej posměch od lidí v okolí a to o hodně.
            • Ano já tě chápu, ale nic nejde lusknutim prstu a jen proto, že s tím mám ted takové problémy tak mám být terčem posmechu? nerikej mi ze ty ses pres noc probudil a umel perfektne psat jak si rek pisu na cloveka s tou nemoci dobre protože s tim neco delam ale nebavi me jak kdyz nekam napisu tak lidi hned je ty neumis psat a posmivaj se ti. Jdem i oto ze nektere lidi takhle odradi od toho aby se svou nemoci neco delali protože si reknou ja se snazima oni se mi porád stejně smějou. Prosim za prominutí že sem použil takov= blbě prirovnání,a le v principu mi jde o to zekdyz uvidím nekoho komu neco nejde tak na to nebudu poukazovat a smat se mu protože ty lidi to bolí.
          • No já mám kolem sebe lidi s tou nemoci a taky pisou skvele ale taky lidi co pisou i tak ze jejich vety nedavaj ani smysl existujou urcity stupně tyhle nemoci neni dizlexie jako dislexie stejne jako neni slepota jako slepota. Jo kdybych mel moznost tak 10 minut sedet procist si co sem napsal nalizt ty chybky tak by to bylo taky ok, ale kdyz sem takhle pisi mam jen chvilku tak pardonze sem vas tu obtezoval. Hold zdravej do nejak postizenyho se bude vzdycky strefovat- Když si tu nemoc sám nezazil na vlastni kuží a nevis jak se s ní žije a vis to jenm od nekoho koho znas a ten ma mozna jen mirnejsi formu nez ja. OK priznavam ze sem pako ale tvoje reakce je jako bych ja třeba cloveku s rozostrenym zrakem řek na to že vrazil do sloupu je ty ses pako mas si nejdiv zaostrit protože znám spousty lidí co špatně viděj a ty do sloupu nevražej. Jak se zda tenhle narod je hold plnej lidí co sou totalně zdraví a radi si rípaj do tech co maj nejaký problémy.
    • Hairy_Ass
      V tom případě vyjde Diablo 3 21. 12. 2012. *15*
  • Ellendway
    Je pochopitelné, že letos BlizzCon nebude. Otázkou by bylo, co by představili. Všechny jejich hry nejspíše vyjdou před BlizzConem - D3, MoP, SC2.
  • Tak snad připravý velkolepou show a představí konečně Titan.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit