Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ti chudaci uz nevi, jak tem sikmookym vlez to zadnice a pandadatadisk to bude panecku neco, vyvrcholeni umirajiciho krale mmo bude scteno a podtrzeno timto skovstem
  • potvrdil na foru *1* jo zrovnatak tvrdili ze datadisk SC2 vyjde za rok a ani po dvou letech to nevypada
  • Smutný je tvůj pravopis. Hlavně Blizzkon a Bliizkon *11*
  • kostejnesmrtelny
    Tzv. "fanoušci" ječí, když se D3 odklání od D2 a když se pak po čase k němu začne znovu přiklánět tak...chvilka napětí..."fanoušci" ječí zas. Na to, co ty nazýváš "fanoušky" je třeba srát, čehož si je Blizz zaplaťpámbu dobře vědom. *3*
  • Hairy_Ass
    V tom případě vyjde Diablo 3 21. 12. 2012. *15*
  • Nevíte někdo v který den přesně končí ten Májský kalendář? Podle mně se totiž všichni pletou, že v ten den skončí svět ale Májové předpověděli právě den vydání Diabla 3. No a vzhledem k Blizzkonu nevim no jaký měli duvod ho rušit. Přeci jen by na tom vidělali a pochibuji, že na organizaci Bliizokonu se podileli vsichni jejich vyvojáři takže by nemohl nekdo zustat a pracovat na vyvoji her dál.
  • Ellendway
    Upřímně ano, bolí! Jako je pro novináře GamesCom, E3, tak pro nás na WoWfanu nebo hráče, kteří se o hru zajímají je BlizzCon. Nemusíš tam být ani přítomen a stream za pár korun ti dá parádní atmosféru.
  • Ellendway
    Je pochopitelné, že letos BlizzCon nebude. Otázkou by bylo, co by představili. Všechny jejich hry nejspíše vyjdou před BlizzConem - D3, MoP, SC2.
  • Ellendway
    Vývoj diabla provázelo mnoho problémů. Od vyhození starého týmu až po hledání nového. Beta je již hratelná, ale Blizzard prostě nevydá polotovar. I kdyby vývoj Diabla 3 trval sedm let, stále tu vypadá dobře a hraje se to ještě lépe.
  • Tak snad připravý velkolepou show a představí konečně Titan.
  • az na to, ze blizzard "potvrdil" na foru, ze vyjde tento rok a za druhe vubec nemaji duvod to odkladat, ty zmeny co vsude byly napsany, ze budou provadet, tak uz pomalu vsechny jsou venku v patchi asi 2 dny zpatky v bete verzi..
  • Tak pakliže budu mít pravdu a hra opravdu vyjde až v roce 2013, tak po oficiálním ohlášení Blizzardu z roku 2008, že se od roku 2006 pracuje na Diablu 3, mi to dohromady dělá celých neuvěřitelných 7 let. Prostě původní tým si s hrou věděl rady. Proto vývoj Diabla 2 trval "pouhé" 4 roky. Tento tým se po x-letech vývoje a inovací(které si tak urputně bránili) vrací k původnímu konceptu Diabla2. Blizzard north holt uměl.
  • Jako ale je to škoda, protože Blizzcon vždy znamenal rare soundtracky a co si budem povídat, Blizzard měl pokaždé skvělej hudební doprovod svejch her, vždycky sem si to s radostí stáhnul v CD kvalitě...

PS: Bejt amík a stále hráč WoWu tak by mě to dosti nasralo...
  • *1* *1* *1*
  • To je pěkně blbý přirovnání, pokud tedy víš jaký peripetie vývoj DKF provázely?
  • Po sedmi letech vývoje? Zajímalo by mě, cos vlastně teda čekal, že bude umět takový duke nukem forever? *3*
  • Já to říkal pořád, že Diablo 3 vyjde až v roce 2013. Diablo 3 opravdu bude pecka, jelikož po těch 7 letech by ta hra měla umět lítat, vařit kafe a chodit za mě do práce.....
  • to už ale trolle přeháníš!! (Karel Heřmánek jako Caesar v Asterixovi)
  • Další borec co neví nic o tom jak funguje ActivisionBlizzard :D První si něco zjistěte, než začnete blekotat takový hovadiny :D
  • Blizzard Armageddon jasně popřeli, sama sis přečetla, že ročník 2013 bude! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit