-
Jako ale je to škoda, protože Blizzcon vždy znamenal rare soundtracky a co si budem povídat, Blizzard měl pokaždé skvělej hudební doprovod svejch her, vždycky sem si to s radostí stáhnul v CD kvalitě...
PS: Bejt amík a stále hráč WoWu tak by mě to dosti nasralo... -
Já to říkal pořád, že Diablo 3 vyjde až v roce 2013. Diablo 3 opravdu bude pecka, jelikož po těch 7 letech by ta hra měla umět lítat, vařit kafe a chodit za mě do práce.....
-
-
az na to, ze blizzard "potvrdil" na foru, ze vyjde tento rok a za druhe vubec nemaji duvod to odkladat, ty zmeny co vsude byly napsany, ze budou provadet, tak uz pomalu vsechny jsou venku v patchi asi 2 dny zpatky v bete verzi..
-
-
predpokladam, ze tim "potvrdil" myslis, ze rekli, ze se to pokuseji stihnout do konce roku 2011/ na zacatek 2012 / ... Oni vsechn vyroky ohledne D3 jsou hodne zmateny: zacatek 2011 - nebude ve hre moznost kupovat veci za realne penize / pulka 2011 - ve hre bude auction house za penize / leden 2012 - bude vychazet konzolova verze + o dva dny pozdeji - nerekli jsme, ze bude vychazet konzolova verze
-
-
v tom mas jedine mozna tak zmatek ty, nemas verit vsemu co ctes
-
-
potvrdil na foru *1* jo zrovnatak tvrdili ze datadisk SC2 vyjde za rok a ani po dvou letech to nevypada
-
-
kkte o sc2 rikali ze bude vychazet po dvou letech...
-
-
-
Po sedmi letech vývoje? Zajímalo by mě, cos vlastně teda čekal, že bude umět takový duke nukem forever? *3*
-
-
Tak pakliže budu mít pravdu a hra opravdu vyjde až v roce 2013, tak po oficiálním ohlášení Blizzardu z roku 2008, že se od roku 2006 pracuje na Diablu 3, mi to dohromady dělá celých neuvěřitelných 7 let. Prostě původní tým si s hrou věděl rady. Proto vývoj Diabla 2 trval "pouhé" 4 roky. Tento tým se po x-letech vývoje a inovací(které si tak urputně bránili) vrací k původnímu konceptu Diabla2. Blizzard north holt uměl.
-
-
nauč se počítat 2006-2012 - kde je 7 let??? ja tam vidim neco mezi 5-6 roky huhehe
-
Vývoj diabla provázelo mnoho problémů. Od vyhození starého týmu až po hledání nového. Beta je již hratelná, ale Blizzard prostě nevydá polotovar. I kdyby vývoj Diabla 3 trval sedm let, stále tu vypadá dobře a hraje se to ještě lépe.
-
-
*1* *1* *1*
-
To je pěkně blbý přirovnání, pokud tedy víš jaký peripetie vývoj DKF provázely?
-
-
-
Kvůli dokončení Diabla3 ruší Blizzcon? V kterém roce ho vůbec chtěli vydat? Teď jsem se nějak ztratil. A na Battle.net World Championship, který se bude konat koncem roku v Asii Diablo3 nebude? Tož to hodlají předělat pro jiný engine nebo to fakt chtějí vydat s konzolovou verzí?
-
To Vás zrušení Blizzconu tak citelně bolí? Opravdu? Kdo z přítomných by se tam reálně jel podívat.
-
-
Upřímně ano, bolí! Jako je pro novináře GamesCom, E3, tak pro nás na WoWfanu nebo hráče, kteří se o hru zajímají je BlizzCon. Nemusíš tam být ani přítomen a stream za pár korun ti dá parádní atmosféru.
-
-
Aha, tak ty seš ten spammer co sem pořád tlačí ty sr.čkoidní články o WoWu?
-
-
Ne, to nejsem já, to je redakce Games.cz.
-
-
-
Tak na stream ze starcraft turnaje koukam kazdorocne ... je to skoda
-
-
Vzhledem k silenym novinkam ze sveta Diabla 3 to radsi zrusili, jelikoz fanousci by je zlincovali za to, co predvadi za aroganci... VIVA LA VALVe
-
-
Tzv. "fanoušci" ječí, když se D3 odklání od D2 a když se pak po čase k němu začne znovu přiklánět tak...chvilka napětí..."fanoušci" ječí zas. Na to, co ty nazýváš "fanoušky" je třeba srát, čehož si je Blizz zaplaťpámbu dobře vědom. *3*
-
Viva la lunch meat
-
Tak to, myslím, nehrozí. I kdyby blizzardi nazvali svou další hru třeba Blizzard's fans are morons, tak je budou stejně milovat. *15*
-
-
Holt pandy stávkují za lepší platové podmínky ..., takže nebude BlizzCon. *13* -
-
Miluji tvé příspěvky. Nechceš se ucházet o místo redaktora? Myslím, že bys reálně navýšil návštěvnost serveru. Tvůj břitký humor mi připomíná literární velikány. škarohlídů si nevšímej, jen nedokáží pochopit tvou genialitu (bez ironie, či sarkasmu).
-
-
to už ale trolle přeháníš!! (Karel Heřmánek jako Caesar v Asterixovi)
-
-
-
Pardon, chtěl sem napsat NEMÁ, samozřejmě..
-
Pokud by Diablo III vydali před Blizzconem a Mists of Pandaria těsně po Blizzconu, tak co by se tam vlastně řešilo? Takže letos pro ně má smysl do toho investovat..
-
-
Tuplem pokud to vyjde obojí před ním, Blizzcon měl byt stejně až někdy v listopadu, ne? Mohli by řešit Titan, ale zase nebudeme vědět ani hov**...
-
-
Takže je ta šuškanda pravdivá, blizzard má vážný finanční problémy..
-
-
Že by předplatne WoW, vynášející jakoby prodali každá tři mesíce 10 000 000 kopií krabicové hry nevynášelo? *8*
V roce 2006 blizzcon taky nebyl. Navíc je to pro ně výdělečný podnik, žádné velké investice, naopak solidní zisky za předražené vstupné.
Takže si mužete v klidu doma přestat šuškat *2* -
-
Kdo ví, jestli náhodou nepřidal do toho slova jedno š navíc, pak by to hodně vysvětlovalo. *15*
-
-
-
Naval raději recenzi na OilRush naval strategy!