Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak by mohl být někdo zklamán z toho videa? Vždyť je super...
    • je super kdyz by ho delala komunita, jenze fanousci blizardu jsou zvykli na brutalni CGI ktery nemaj obdoby, a pokud je mi znamo, snad akorat Riot Games jsou schopny se jim rovnat v kvalite CGI(i kdyz asi ani to ne)... no snad se dockame poradnyho CGI aspon na Blizzconu.

Mimochodem porovnavam Blizzardi CGI s http://www.youtube.com/watch?v=tEnsqpThaFg
      • Ronox
        Ten trailer na LoLko mi přišel slabší. Jeden mě ale nedávno dostal a to https://www.youtube.com/watch?v=TUFWD5B_ihQ ten se podle mě může rovnat s Blizzkvalitou.

EDIT: Ještě jsem zapomněl na Witchera: Wild Hunt a Cyberpunk. Ty jsou taky technologicky hodně daleko.
        • Ty poslední TES a LoL CGI trailery jsou definitivně na vysoké úrovni, ale stejně mi nepřijde, že by dosahovaly kvality a detailů Blizzardích cinematiců.
          Když pominu mimiku, tak Blizzardi dělali CGI podobné kvality už ve Warcraftech III.
      • Veskoslav
        Ale Carbot jsou fanoušci Blizzardu proboha....Něco si o nich zjisti. Nebo o jejich tvorbě.
        • Ja jsem tim ale nemyslel ze to nedelali fanousci, ale jak jsem si to po sobe precetl, tak to tak vyzniva... sorrac:) Uz z clanku je jasny ze se jedna o 'fan base' video, kde je Blizzard primo pozadal o praci... Spatne jsem se vyjadril... *9*
          • Veskoslav
            V poho, já měl také reagovat trochu jinak a spíše dát třeba odkaz atf.:)
  • heh, ze 'jakehosi' Carbota. Carbot robi imho najlepsie fan videa ku SC2 vobec - su tak dobre a tak popularne, ze Blizzard mu dal aj nejaku oficialnu robotu (okrem tohoto pre nich napr. prerobil aj intro k SC2 HotS pri prilezitosti launchu).
    • promitac
      Presne tak, StarCrafts seria je uplne super.
      http://www.youtube.com/user/CarbotAnimations?feature=watch
  • Shaker
    Ale jo, ty hrdinove sou velky tahouni, co mi na dote 2 chybi sou ty stary dobry trolli ksichti :) "Chill out, moon!"
    • Veskoslav
      Tak tam je myslím jako ork jenom Axe, ne? V Dotě 2 a vzhledově mi nějak nesedí.
      • Shaker
        nektery charaktery jsou hodne podobny, ale treba Earthshaker, shaman a troll vypadaji v dote 1 daleko lip
  • eroror
    pěkně nedomyšlený, když zkratka HotS se používá už pro SC2 *7*
    • No furt lepsi nez BALLS (Blizzard All-Stars)
      • Shaker
        ten nazev by mel koule...
    • jonatan.hanzlik
      Pravda pravdoucí. Navíc Heroes of the Storm je takové zvláštní jméno. Kdyby to byla MOBA od někoho jiného tak v pohodě, ale od Blizzardu jsem čekal název referující k němu nebo ke hrám na jejihž základech HotSMOBA (aby se to nepletlo *15* ) stojí...
      nejde to ani zktrátit na HS *5*
    • Veskoslav
      Nezapomínej, že toto odpadne, jakmile vyjde poslední díl série SC2;) A pořád lepší než LoL zkratka:)

Jinak už zkratka SC 2 může být Supreme Commander 2 například.

P.S: A ten popis videa je dost trapný. Jelikož Carbon Animation spolupracuje přímo s Blizzardem například na tvorbě mnohých videí u Blizzard turnajů (viz. 1 série CA Starcraft II) či vytvořil launch pro hry jako Sc II HoS i pro poslední "Dotu". To, že to autor neví nebo se snažil být vtipný, to je věc druhá....
    • V dobe ked toto vyjde bude SC2 uz davno LotV ^^
    • Alex81
      Stejně tak "GoW"
      • Shaker
        Gears of War a? Ted fakt nevim, mam paransky okno :(
        • Myslím že God of War.A ještě bych doplnil WoW.
          • Wings of War *1*
  • To je pěkně blbej název.

Heroest of the Storm! Protecting its rains, winds and occasionally hails! The bigger storm the more heroes - One or two in you average spring rainfall and up to one thousand in the epic hurricane! Fighting evil windbreakers, floodwalls and shelters! For the justice of the storm!
    • az na vetsinu clenu spatne a "of you" misto "in you" dobry.
      • A sakra, až teď jsem si všiml toho jména
      • Myslím, že místo "in you" mělo být "in your average..." a co se týče členů tak mi to přijde všecko v cajku
  • Kr.Pa
    Jéé, další díl od Car bota!
  • chcu vidět xD lol
  • tomocz
    Už se těším, až na ty zatracený orky budu plivat kyselinu s hydraliskem :D
    • a budeš zklamaný, protože v novém Starcraftu Hydralisk plive takové šipky míto kyseliny
  • spíš míchání přebarvičkované pohádkové fantasy s druhou přebarvičkovaou pohádkovou fantasy *1*
    • Hodor! Hodor hodor hodor, hodor hodor!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit