Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Ale jo, ty hrdinove sou velky tahouni, co mi na dote 2 chybi sou ty stary dobry trolli ksichti :) "Chill out, moon!"
    • Veskoslav
      Tak tam je myslím jako ork jenom Axe, ne? V Dotě 2 a vzhledově mi nějak nesedí.
      • Shaker
        nektery charaktery jsou hodne podobny, ale treba Earthshaker, shaman a troll vypadaji v dote 1 daleko lip
  • Parádní video náhodou jsem se dobře pobavil *4*
  • Jack1947
    Dalsi MOBA a od Blizzardu? To uz snad néé. *7* *12*
    • axell1990
      Jak další? to je pořád ta první co ještě pořád nevyšla .. ikdyž už má třetí název xD
      • Jack1947
        Nesleduju to, pac me to nezajima. At si to ma nazvu milion. *3*
        • Když to nesleduješ a nezajímá tě to, tak si nedokážu představit důvod, proč na to téma přispíváš.
          • Jack1947
            Tak, z nudy asi ne ? Tech MOBA her neni snad dost. Asi jsem se zmylil a mel rict/napsat "Super, konecne vydaji a pod novym jmenem dlouho ocekavanou MOBA , radujme se" Lepsi ? *7*
            • Stejně jako je dost stříleček. A co. I kdyby bylo milion MOBA her, tak snad není důvod aby vznikaly nové, třeba konkurenceschopné, ať si každý najde co chce.
  • A jde videt ze minus clovicek dorazil *1* By ma zajimalo komu Veskoslav tak lezi v zaludku. Bo aby mel vsude -12 je fakt nenapadne. Prijde mi ze +- zde naprosto ztratilo smys kdyz to nekteri jedinci vyuzivaji ke svym zamerum *10*
    • Lawliet
      Koupíme Veskovi na vánoce nezamínusovatelnej account. *1*
    • Veskoslav
      Nereš to, zbytečný příspěvěk. Fakt:)
  • tomocz
    Už se těším, až na ty zatracený orky budu plivat kyselinu s hydraliskem :D
    • a budeš zklamaný, protože v novém Starcraftu Hydralisk plive takové šipky míto kyseliny
  • chcu vidět xD lol
  • To je pěkně blbej název.

Heroest of the Storm! Protecting its rains, winds and occasionally hails! The bigger storm the more heroes - One or two in you average spring rainfall and up to one thousand in the epic hurricane! Fighting evil windbreakers, floodwalls and shelters! For the justice of the storm!
    • az na vetsinu clenu spatne a "of you" misto "in you" dobry.
      • A sakra, až teď jsem si všiml toho jména
      • Myslím, že místo "in you" mělo být "in your average..." a co se týče členů tak mi to přijde všecko v cajku
  • Lawliet
    Heroes of the Swarm?
  • axell1990
    hehe budget cuts ^^

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit