-
netušil jsem že i v americe lidi bydlí v panelacich
-
Vždyt je to blb... od něj nemůžeš čekat nic jiného zbytečná diskuse...
-
Ne, nedělal a za hranicema jsem taky nebyl. Na druhou stranu nejsem ten typ, co všechno dělal, všechno zná, všude byl a kde ne - tak odtud má klíče. Pokud jsi takový frajer a dokážeš fungovat na 100% po mezikontinentálním letu a zařídit velký věci lusknutím prstu, tak máš asi úžasnou práci, fajnovej život a já ti můžu jen tiše závidět a vyseknout poklonu.
-
Snad máš celoroční a dlouholeté vazby na různé lidi z branže ne? Pokud teda za ten rok něco děláš a jen nekopíruješ cizí články. Ty jsi evidentně v životě nic podobného nedělal a nikde nebyl.
-
E3 by měla být v Římě, pak už se nikdo neztratí.
-
Ne, tady si jen jeden čulák představuje, že přiletí do města se 4M obyvatel a najednou má rozhozený sítě do všech stran. A že všichni ti úžasní lidé, kteří tam kvůli E3 taky dorazili mají fúru času na to, aby zašli s Dobrovským na kafe a rozhovor. I když by třeba spousta z nich i šla (Dobrovský je Dobrovský), nemyslím si, že by měli během příprav vůbec čas...
-
Ty dnešní děti typu ty to je taky výhra. Furt si na všechno stěžují a h00vno udělají. Dutá hlava si tak akorát ty...
Jsi v mínusu hochu, takže bohužel. SMH. *3*
Mrakodrapy jsem už viděl takže tohle mám zasebou. *15* -
No a co, že to ještě nezačalo? Jsou snad novináři ne? Navážu kontakty, je tam hromada lidí z herní branže, dá se psát o tolika věcech.
Ale chápu, že dutá hlava jako ty si pěkně počte o tom, jakou pan Smutný míjel ulici, jaký hlas má v navigaci a udělá se u rozmazané fotky pár mrakodrapů ...
Kristova noho, ty dnešní děti typu Jack to je neštěstí. -
Cos čekal když to ještě ani nezačalo... příště si to trochu srovnej v palici. *3*
-
Jak jsem mohl tušit, co je tam psáno za zbytečnosti.
-
Tak proč to čteš, když Tě to nezajímá? *7*
-
Sám si pseudotrotl... *7*
-
Tady někdo poprvé v životě opustil ČR. Nadává jak je cesta hrozná a všude jinde bude machrovat, že byl v LA :) Vážně jsou nutné tyhle nicneříkající pseudočlánky?
To je spíš někam na turistické weby, když už chcete psát tyhle blbiny. Raději sbírejte pořádné info o hrách, od toho tam jste.
Nicméně aspoň přispivatelé vidí, kam ty prachy jdou, zaplatili jste panu Smutnému krásnou dovču, budiž vám blaho na srdci *1* -
V případě herních informacích ze E3jky... řekněme že celkem jo. *3*
-
Asi je nadržený...
-
Oni jsou ženy? *7*
-
Bočily set jim síly stačily, až dobočily do vytyčeného cíle. *4*
-
Netušil jsem že výprava na E3 znamená hotovou hororovku.
Držím vám pěsti, ať se kufry vrátí a ať zbytek vaší E3 proběhne hladce. -
Když tam jste zkuste přesunout konference Ubisoftu a Sony na dřívější hodinu.Dik *1*
-
Velmi dobrý nápad, podať v podstate to isté z rôznych strán. To mám rád vo filmoch, knihách aj hrách