Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapem aky zmysel mal tento clanok. Napisane len preto aby nieco bolo. Ok ty si neni sklamany a co? Who cares? A tvoje vysoko fundovane prognozy ma tiez nejak neohurili.

    Co sa E3 tyka: Ja som tiez neni sklamany, pretoze som absolutne nic necakal. A som velmi rad ze som priamy prenos konferencie Microsoftu enstihol a pozrel som to zo zaznamu. To mi umoznilo preklikat sa cez tie tupoty a tak som usetril asi hodinu casu. A potom som to tak robil aj pri vsetkych ostatnych, nastastie.
    - Watch dog prekvapil, ale ze by som bol nejak nadseny alebo nateseny to povedat nemozem. Vsetko co ukazali bolo zvacsa sinlo naskriptovane, zmiesane s videjkami a kuskom realneho gameplayu. Vybrali sice dobry usek na predvadzanie, ale scripty su tam do oci bijuce a neverim tomu ze cela hra bude vyzerat hentak zaujimavo, lebo ak to bude open world hra tak urcite sa im nebude chciet vsetko skriptovat. Ale ok, uvidime. Aj tak, je to Ubisoft, oznamia s akym DRM nas chcu tentokrat oj*bat a nezahram si to aj tak nikdy.
    - Splinter Cell? Are you fakin kidin mi? To jak tam vyskakoval po tej skale... och, ani si na tu ukazku nechcem spominat lebo som bol fakt ze ZHNUSENY. Jedna hnusna, odporna, odpudiva hra. Znacky uz nic neznamenaju, ani zanre. Vsetko je to jeden velky zlepenec K*K*TIN co su prave v mode. Moda je to co rozhoduje o tom ake hry sa budu robit. A kedze moda sa rychlo meni tak donedavna sa to moc robit nedalo, no teraz ked kazda velka znacka vychadza prakticky kazdy rok je to velmi lahko vykonatelne.
    - Star Wars 1313 ci jak: Ukazeme vam novu DOSPELU HRU ZO SVETA STAR WARSU, vybrali sme si na predvadzanie scenu kde vyskakujete po rozpadajucom sa kridle a vzdy ked niekam dopadnete nieco pod vami vybuchne a odhodi vas to a vy skacete dalej. Co mam na to ine povedat nez, NECH IDU DO P*CE?
    - LUKY: Crysis 3 ma luk, Far Cry 3 ma luk, Lara Croft ma Luk, AC3 ma luk, nieco som este zabudol, ale v kazdej hre je luk, co to je za tupotu? WTF????
    - Halo 4 - zenska vam komepntuje VSETKO. Pozri hen je nova zbran, to ak by si si ju nahodou nevsimol! Pozor!!!! Zenska musi upozornit aby si sa otocil lebo ti nepocujes ten priblizujuci sa podozrivy zvuk!

    Ach, ani sa mi na to nechce spominat. Nie som sklamany, som ZNECHUTENY. Cim skor si normalny hrac uvedomi ze sanca ze vam normalne velke herne studio prinesie kvalitny titul je naozaj miziva. Ak by aj dokazali urobit hru co nie je pre 12 rocne pubertalne deti, tak to aj tak d*jebu optimalizaciou, alebo DRM, alebo nejakymi DLCckami, ktore mali byt v povodnej hre ale oni nas chcu dojit. Ja uz proste takyto pristup netolerujem, aksa nevedia spravat tak si ich hru nekupim a nezahram a vobec ma to nemrzi. Kupim si na GOGu DRM free hru s tonou bonusoveho obsahu, za smiesne peniaze a mozem sa hrat desiatky hodin kvalitnu hru.
    • Zapomněls na neck-stabing! http://www.youtube.com/watch?v=M3Ovi4dE3uo

      Já jsem taky začal psát podobně dlouhý a ještě více znechucený komentář, ale nakonec jsem si řekl, že fakt nemá cenu na to plýtvat energii... Napíšu snad jen to, že je zajímavé si představit, jak asi musí herní průmysl připadat rozumově vyspělým lidem, kteří se o něj moc nezajímají a tak jako vzorek mohou vidět třeba právě E3 (což v podstatě reprezentativní akce tohoto průmyslu tak trochu je)...
  • Uplakaný článek ... tak zlé to ale nebude. :)
  • Pan_Klobouk
    "E3 zklamala + Zklamali se tak především lidé s návykem na dechberoucí novinky a zklamali jen sami sebe" - nevim, cela E3 je vzdycky prezentovana jako velika udalost pro cely prumysl a tak clovek (svete div se) ceka, ze se tam opravdu neco udeje.
    Stejne tak kdyz MS mluvi o nejlepsim roce pro Xbox 360 a tech nejlepsich hrach pro nej, nacez predvede 2-3 pokracovani, ktera se lisi opravdu jen cislovkou v nazvu, a hitem by mel byt i tupy klon Angry Birds ovladany Kinectem, vetsina lidi si jen musi klepat na celo. Po takovych velkohubych prohlasenich je tezke nebyt zklamany. Jo kdyby rekli rovnou, ze poradne hry nemaji a cela E3 je vlastne zbytecna, nikdo zklamany nebude - takova je totiz realita. ;)

    "Očekávat revoluční hardware a tituly každý rok je nesmyslné" - takze hracska obec chce tak moc, kdyz uz by po 7 letech rada videla nove konzole? Nechceme je prece co dva roky?
    A nove hry? Driv to slo, driv se vydavatele nebali experimentovat, dneska radsi vsadi na sedme pokracovani tohohle a paty datadisk k tamtomu.

    Souhlas vlastne jen s tim zbytkem, E3 je prekonana, doba kdy vyvoj padil vpred (HW i SW) a opravdu bylo co predvadet je davno pryc. Dneska uz si tam vystavovatele jen honi trika. Navic v inetem propojene dobe je zbytecne sjizdet se na jeden flek v jeden cas, vsechno se da vyridit online a prave ve chvili, kdy si zamanes - viz CDP a dalsi.
    • GlaDOS
      Souhlasím. Tisíce nových bezpohlavních pokračování zajetých sérií si mohou oznamovat na netu. Na E3 člověk čeká něco opravdu luxusního. Z letošní E3 jsem taky zklamán. Spousta pokračování mě nijak nezaujala a těch pár nových IP snad nejsou kromě grafiky nijak revoluční. Vlastně se mi tam líbil jen The Last of Us který si stejně nezahraju, protože konzoli neplánuji kupovat, a nový Rayman, který si na nic nehraje a bude to určitě stejně jako předchozí díl čistá zábava. Spíše se těším, až se na webech začnou objevovat rozhovory s vývojáři z menších studií, kteří si mohou dovolit experimentovat a přijít s opravdu zajímavými a zábavnými tituly.
    • DangerousDave
      čo si spomýnam tak najviac mi v pamäti zostala E3 z´99 takisto z LA a oproti nej pôsobí tento ročník ako nagelovaný vtip. Na place bolo vtedy toľko PC hier a boli tak rôznorodé a škálované, že absolútne každý si vybral to svoje, casual aj hardcore hráči, starší aj malé decká. A konzolové hry boli tiež výborné, rovnako sprievodné akcie... návštevníkov bolo nad 55 tisíc. Tohtoročná E3 bola jedna veľká NUDA.
  • Mě spíš E3 utvrdila v tom, že hardcore gaming je mrtvý. Doba, kdy byli jasně odlišené žánry a každý si přišel na své je pryč. Většina her na E3 byla postavený tak, aby si ji mohl zahrát fakt každy. Od 13 letého kluka po 80 letou babičku. Vše se unifikovalo (Tomb Raider, Star Wars:1313, Last of Us = Uncharted, HALO 4=Resistance) a třeba takovému milovníkovi RPG, letecký a vesmírných simulátorů zbyli oči pro pláč. Blbosti jako WonderBook nebo Smartglass dostanou tolik prostoru a přitom to jsou technologické hračičky, které ale nepoužijeme ve hrách. Je to smutné.
    • Ono je to těžké. Nároky na hry rostou a s nimi jejich náklady.
      A ty jsou dnes tak vysoké, že se riskovat nevyplácí. Když průměrný člověk najde průměrně náročný job nadprůměrně placený, raději podepíše smlouvu na další roky, než aby šel na pracák a zkusil štěstí.
      Tvorba her je obchod, práce a není to nic levného či minimálně časově náročného.
      Jistě že půjdou po jistotě sequelu, než experimentovat a riskovat ztrátu zaměstnání a peněz.
      • Kr.Pa
        indie scena popira tve slova
      • Nároky jsou stejné, jen teď hráči víc křičí, protože se tvoří vlastně furt ty stejné hry. Ano Assassins Creed je dobrá hra, ale je opravdu tak dobrá, že si zaslouží tolik pokračování? Jistě nové Star Wars je potřeba ale opravdu to musí být taková vykrádačka Uncharted? (nebo alespoň jak se zdá z videí) Fakt potřebujeme 10 MMO ročně, když stejně je na trhu prostor tak pro 1-3? Přijde mě, že se z herního byznysu vytratil zdravý rozum a nahradil ho právě tebou zmiňovaný kalkul. Kde je originalita? Kde je inovátorství? Nebo kde jsou staré dobré mechanismy her? Kde je interaktivita? Hry se pomalu proměňují na polointeraktivní filmy. Ano hezky se na to kouká a 6 hodin ti to vydrží ale pak ti zbudou oči pro pláč. Proč třeba do dnes lidé hrají Baldurs Gate ale po Dragon Age si téměř nikdo ani nevzdychne? To jsou otázky kterýma by se měli vývojáři zabývat.
        • Malkavian
          http://2i.cz/279fc1eb38 *3*
          • 10 Bodů pro Nebelvír za tohle, jsi mě úplně rozsekal :D
  • a mna zasa pani redaktori netahajte do Vasej predstavy realneho sveta (v zmysle hier a businessu okolo nich) ktory ale moze a pravdepodobne aj je niekde uplne inde. Nemyslim si ze ludia az tak ocakavali nejaku revoluciu, minmalne ja urcite nie. Mozno by vecsinu potesilo ohlasenie Sony/MS oklo novych konzoli ale aj tak s tym asi nikto realne moc neratal. To z coho su skor ludia sklamany je kvalita prezentovanych titulov a aj sposob ako sa k nim samotny vyvojari/vydavatelia stavaju. A druha vytka voci Vam, tu predstavu dnesneho herneho sveta ,prave cez media, definujete a tvorite aj vy. Mozno na vystave boli aj zaujimave tituly akurat ich neprezentovali Vam pod nosom velke vydavatelske spolocnosti a bolo ich mozno treba pohladat.
  • a ja se uz tesil ze se tvori novy Fallout :) podle titlescreen
    :D
    • Cahir
      Ten se již nepochybně tvoří, resp. určitě už bude ve fázi preprodukce.
  • sorry, možná jsem ten příspěvek propásnul, ale kde jsou fotky nějakejch ženskejch v minisuknich?
    • další panic
      • Další deblil. Jak chceš vysvětlit, že většina chlapů má po kanclech plagáty spoře oděných k****, teda dívek? Taky panicové ty pantáto?
        • po kanclech? naposledy jsem videl takove plakaty pri exkurzi na dilne v kolbence, v kancelari ne e to mas divnej podnik
        • Nechci to vysvětlovat. A ty si jdi radši honit
        • no panicové to zajisté nebudou, ale to nic nemění na faktu, že je to pěkně sexistická zhujeřilost. *7*
          • Shaker
            jo aha, dneska si budem vsichni hrat na politicky korektni, zitra na doktory a pak si dame lekci paraglidingu
    • Urug
      Trošku dole v bleskovkách jich pár najdeš.
      ...nebo můžeš zkusit freefoto.cz -> kategorie -> minisukně
  • deridon
    nevim jak vás, ale mě už asi druhým rokem za sebou E3 celkem zklamala.. i když minulý ročník jsem prožíval o něco více, teď mě spíš některé tituly, vysloveně naštvaly (ahoj Splinter Cell, ahoj Need for Speed).. samozřejmě, že jak bylo řečeno, někdy ty slabší roky musí být, ale tento rok mi přišel prostě až otravný.. já se těšim už spíše na gamescom
  • Cosi
    A jaký mají účastníci názor na E3, která se oprostila od hlučných článků a prezentace byly prováděny za zavřenými dveřmi? Teď už nevím jaký to byl rok, jak se říkalo, že odteď to bude bez velkých haló a vydrželo to dva roky?
  • oj myslel jsem, že po E3 se dozvím něco víc zrovna o Cyberpunku, škoda no
    • Milda8
      Mě se spíš zdálo, že to oznámili jen kvůli tomu, že nutně potřebují nabrat nové lidi. Stejně jako to udělal Vávra se svým studiem Warhorse, tam to bylo taky tak, že musí dát lidem vědět aby k nim šli pracovat. Navíc tahle hra má vyjít až v roce 2014(resp. 2015) a bylo by zbytečný ji teď nějak tlačit.
      • aha myslel jsem, že už jsou dál, to si teda ještě počkáme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit