Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zx_spektrum
    Bobek Kotíků by se měl naučit, že jde produkovat hry pro ovečkoidní masy a přitom nedráždit nás ostatní, peněz na to mají dost...
  • Mahcake
    Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.:)
  • To je deb*l... to je deb*l...? Jestli to ty podelany americani budou zas tem svejm parchantum kupovat, tak tu pristi rok bude tenhle kret*n znova a snim "novy" CoD Black Warfare 8. Co se tyce jeho oznameni toho ze PC je na prd, protoze si na nej jeho sr*cky nikdo nechce koupit, tak tim me vazne nasral. Ta fotka u clanku je svetova ten jeho debilni usmev mi vari v zilach krev, vyvolava ve me zajimave nutkani nakopnout ho primo do ksichtu botama od CoD teda ho*en. Sakra ja uz 3x prepisoval tenhle prispevek a porad v nem mam vulgarni slova aniz bych o tom vedel...
    • Az budes tak uspesnej jako on, tak pak muzes rikat takovyhle kecy.
      To je proste marketingova strategie. Jako myslis, ze bude rikat: No, my sme hrozni chudaci, nas Battlefield uplne prevalcuje, to nema smysl, zabalime to. ??
      WAKE UP MAN!
      • Nechápu co to v sobě lidi maj, že spojujou úspěšnost s imunitou na kritiku. To, že je někdo úspěšný, ho nijak neospravedlňuje, chová-li se jako prase. Tenhle člověk umí masám prodat průměrný produkt. No a? Mám si z něj urvat límec? Kvůli tomu, že má miliony, z něj fakt respekt nemám. Nejdřív mě zajímá, jak k nim přišel.
      • Jo to mas pravdu, ale tyhle kecy by si mel odpustit. Je to proste lump a ja lumpy nemam rad. Kdyby mi nevadilo jak mluvi tak na nej logicky nebudu nadavat, marketing nemarketing a uspesnej neuspesnej. A jeste rekni, ze ti to nezvedlo mandle... ja sem jinak klidas jen vypichuju co mi vadi.
  • budte vsichni klidni, tenhle sasek brzy poleti, jeste si na me vzpomenete. tenhle retardovany kaspar pohrbil co se dalo, ze vsech znacek jim uz zbyla jenom WOW a COD uz si vykopalo hrob poslednim dilem. Stejne jako pohrbili guitar hero tak pohrbi COD. hraci jim tu jejich nenazranost vrati.
    • Ja se prave bojim ze nevrati. Jejich cilenej trh je Emerika a tam sem jim dost daří. Nehledě na to pod Activision spadá i Blizzard s WoW coz jsou dost jisté zisky. A pokud se nepletu je CEO, tak tezce nekdo vyhodi :/

V tomhle pripade asi jen provokuje, coz dost svedci o jeho nejistote. Ale tak kdyz na MW3 delaj 3 velka studia tak musi byt uspesne ne xD *ironie*
    • Tenhle šašek... vydělava svou strategii stale vice a vice peněz. Byt akcionař Activisionu, jen uplny debill by ho chtěl vyhodit.
  • S timhle sebejistym pristupem a jejich predstavou o pokracovani imho driv nebo pozdeji dojedou.A bude to dobre,pac dostanou hezkou facku a treba se zacnou trochu i snazit delat opravdova pokracovani a ne tyhle hodne chabe datadisky za plnou cenu.
    Opravdu jim preju,at je tento rok BF3 prevalcuje nebo aspon ukousne poradny kus z jejich predchozich prodejnich cisel a treba se do cod vrati kvalita.
  • Aj vy ste si niekedy priali byt jednym z tych "desiatich milionov ludi" pre ktorych su hry vyrabane? *9*
  • BF ma sice nádhernou grafiku a celkově vypadá paradně, ale jen aby nebyli hw nároky moc ničivý na notebooku mi jede CoD pěkně a podle mě i grafika zase tak špatná není.Sice se nemůže rovnat s witcher 2 nebo crysis ale nechápu co proti tomu všichni máte, aspoň mi to pěkně jede.
    CoD mě sice baví, ale doufám že BF mu to tenhle rok nandá.Ať si nejsou sebou tak jistí.
  • Jak jsme se přesvědčili u Black Ops, tak kvalita hry se nerovná prodaným kusům :) Ono když prodává značka a ne sama hra, je to pěkné, určitě výdělečné, ale lidi si kurvafaily pamatují :)
    • staci si pozret kolko albumov predal justin bieber a aku """""hudbu""""" robi :)
      cod je taky justin bieber herneho priemyslu.
      • To jsi řekl pekne. Ona i cílová skupina je stejná.
        • Amen!
  • trolo
    who cares? hamburgerovym amikom nech si tam kludne robia kazdy rok nove codko nech maju co hrat pri ich vecernom fast foode ... ked su taki sprosti ze furt kupia to iste s inymi skinami mapami a novym "pribehom" ... who cares? ich chyba...
    my narocnejsi hraci vieme co chceme tak naco sa rozculovat nad retardmi? *5*
    • Protoze to zase budu muset vsude cist jak je to uspesne :-/ Uz to zacala byt takova otrava ze si BF3 asi koupim i kdyz takove hry normlane nehraju, jen abych podporil protistranu :-D

Ale jinak mas absolutni pravdu.
      • Mohli by udělat Anti-COD software, kterej by filtroval veškerej COD obsah z intenetu. :)
    • Mahcake
      Dobře řečeno.:)
  • keby sa nebali nemaju taketo plytke vyhlasenia.
    imho su posraty az za usami.

obzvlast v MP netusim kde chce COD battlefieldu konkurovat.
    velke mapy, vozdila, stihacky, vrtulniky, destrukcia prostredia, social sluzby na rozdiel od COD zdarma... ozaj, cim chce v MP COD konkurovat???

co sa tyka konzolovych verzii tak tie budu graficky urcite lepsie ako Bad Company a tudiz aj ako COD. len ma zaujima ako to bude s fyzikou na konzolach.
    • ,, obzvlast v MP netusim kde chce COD battlefieldu konkurovat.
      velke mapy, vozdila, stihacky, vrtulniky, destrukcia prostredia "

Někoho třeba zrovna tohle nebaví a chce si prostě zastřílet a odreagovat se.Nevím ale já měl asi vždycky smůlu že když jsem někde hral BF tak jsem se procházel po mapě a na nepřátele jsem nenarazil tak často jak bych chtěl.Asi smůla no *7*
      • Skusil si niekedy mapy kde su povolene iba vojaci?? napr. taky africa harbor kde je povolena iba stredna cast mapy a navyse iba pistolky bola taka zaba aku som uz dlho nezazil!! 16 na 16 na takom priestore... kto tvrdi ze BF2 nemoze byt tak intenzivne ako CoD tak vazne nehral tieto specialne upravene servery.....
        • Je to Arica harbour. Ale jinak souhlasim. Nejsem si ale jistej, jestli už to vybírání sqadu a kliknutí kde se objevíš není pro klasickýho mainstreamovýho konzolistu moc složitý.
      • Erien
        Tak to si měl fakt smůlu, stačí se přidat do squadu (snad to mám dobře) a pak se respawneš u člena tvého týmu leckdy přímo do bitvy :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit