Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zacharjas
    Jistě, chtějí, ale jak říká klasik, sklízet se nerovná porážet, obchod se zeleninou nejsou jatka.
  • Co říkáš je "Není nad fanouškovské výtvory", ale co já vidím je "Není nad permanentní střelbu alá Call of Duty."
  • Super. Bohemka evidentne vydelava. Ted jen aby za ty prachy nekdy udelali hotovej produkt a nevypousteli nedodelky... Zvlast kampan v A3 stala za to :D Nejenze nebyla opravdu nic moc. Ale jeste k tomu na epizody...
  • TheGGG
    Survive byla např. otřesná. Chození a chození a pár prťavých přestřelek, prostě něco co bych v editoru vytvořil taky. Kdepak, není nad fanouškovské výtvory.
  • Tu kampaň jsem nejen hrál, ale dokonce si ji i velmi dobře pamatuji.

I ty věci, na které lidé nadávají nejvíc (např. mise Britů) dávají po stránce realističnosti smysl.
  • Tilwaen
    Světelným...
  • Jedinávěc co mě na Arma III kampani vadila, byla absence sand-box misí jako v Harvest Red. Jinak po příběhové stránce a technickém zpracování má málo která hra tak kvalitní kampaň jako aktuální arma.
  • Vrahu rostlin! Ze se nestydis. Kytky chtej taky zit *11*
  • TheGGG
    arma 3 měla hroznou kampaň, což bys věděl, kdybys to hrál
  • Zapracovat na singleplayeru? Nejlepší kampaň od dob Flashpointa.

Teď jsi se (opět) prozradil, trolle.
  • TheGGG
    radši zamakat na singleplayeru v armě a né dělat tydle blbosti. Charitu zásadně nepodporuji a když už, tak nějaký postižený děcka z ČR. Sypat prachy do Afriky je totálně zbytečný. No nějaký habakuk si koupí nový akáčko, udělá převrat a bude námět na pořádný story do další army.
  • Vegetariánskou klidně, ale veganská je pitomost. Není v pořádku, když musíš jako vegan žrát potravinové doplňky, aby jsi měl vše, co potřebuješ.
  • Jinak receno, za mega toho PR moc neporidi, kdyz vydame tiskovku, ze mega dame na dobrocinnost, tak o tom kazdej hel napise zadara ... a dalsich par hejlu si to ve svy naivite i koupi ...
  • Co se týče krav tak je to kec, aspoň někdo to žere. Horší je že se spousta obilí pálí v Bioplynkách!

Jinak way to go B I !
  • Tóóómáš Řepka!!!!!!
  • de…bil ses tu leda ty ... KAZDEJ rok mi prijde obalka, v ni na kridaku nekolik stranek zvastu, propisky, pohledy ...a slozenka. Jen tohle poslat je naprosto minimalne za kilo. A presne za tohle vynakladaj ty prachy ... ktery vyberou ... miliony rocne jen na rozesilani spamu.
  • Ty zeres repku?
  • Zacharjas
    Ne, máš přejít na vegetariánskou, nebo ještě lépe na veganskou, stravu.
  • Porad se rve, ze v africe nemaji deti co jista tady se melou tuny kukurice do krmiva pro kravy. To mame jako nechat kravy zdechnout a krmit a zrat africke deti?
  • Paráda, africkí warlordi budú mať zase hody. Ak si niekto myslí že potravinová pomoc sa dostane do rúk tým najchudobnejším musí byť riadne naivný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit