Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zavrit DayZ team az zcernaji, podvodnici!
  • Tak prodalo se prej cca 3 mil kopii, cena byla dejme tomu 25 ecek takze to mame zisk 2 mld korun...

    Odpovida obsah a kvalita hry nabizene ? Odpovida tomu ze se do teho nalilo vice nez dve miliardy ???

    Takze asi tak...

    A prikladam jednu z 34 000 negativnich recenzi na steamu

    Začnu slušně. Prodělal jsem 2 infarkty myokardu a zpětně si myslím, že to zapříčinila tahle 8 bitová sra*ka na které ''developeři'' pracují asi tak jako ci*áni na stavbě. Hra se posouvá směrem dopředu takovým stylem , že než bude official release tak budeme všichni moc spokojeně cestovat časem , jediný pozitivum bude , že můžem pak kopnout ty lidi v BI do ****** a říct jim at jsi jdou sednout na hlavní nádraží s kloboukem , čepičkou s cylindrem, šátkem nebo další podobnou sračkou kterou do hry přidají. A můžou ji tam dát na zem a čekat než jim tam hodí někdo bůra, protože za to hov*o co dělaj by si to zasloužily. Takže za 25E nebo kolik ta sranda stojí si radši kupte z daruj hov*o exkrement a pošlete to do Bohemia Interactive.
  • Hral, hraju a vyvoj sleduju skoro denne. Protoze me software development zivi (i kdyz ne herni) tak se k tomu stavim mozna mene kriticky, ale to je pravdepodobne proto, ze tusim, jak vyvoj funguje. Ze se nic nezmenilo? Zmeny v obsahu dramaticke nejsou, na back-endu uz ano. Ze jim to trva dlouho? Vubec ne. Bezny cyklus pro vydani hry je 2-3 roky. To, ze DayZ zacalo jako mod Army 2, a muselo se postupne prekopavat do noveho enginu vyvoj urcite zbrzdilo jeste vic, ale podivas-li se na konkurenci, ktera zacala od nuly (WarZ, H1Z1, atd) tak je videt, ze ani to takova zaruka kvality to neni. Vymluva "Hra je jenom ALFA!" se stalo tercem vtipu, ale porad to plati: Byl jsi dostatecne obeznamen, ze nekupujes finalni produkt a ze zakoupenim alfa verze se chces podilet na vyvoji. Pokud sis pod alfou predstavoval "VIP predbezny pristup do finalni verze se slevou!1!one" neni to chyba Bohemky.
  • Hráls to vůbec? Když jsem si to koupil tak jsem byl nadšenej. Prvních 20 minut. Řikám si OK, je to alfa, budou na tom makat. Počkám si. Vrátil jsem se k tomu po roce a když jsem to spustil nestačil jsem se divit. Néjenom že se nic nezměnilo ale ještě přibyly chyby co tam předtim nebyly. Tohle je provar za kterej by se Bohemka měla stydět...
  • Jak jako kde nic tu nic? *1*
    Ty penize jdou majitelum serveru, Bohemka z nich nema nic, viz posledni odstavec. Cetl jsi vubec ten clanek nebo jsi po vzoru ctenaru Novinky.cz zacal a skoncil u nadpisu?
  • Prej 30. unora.
  • Jiste, dmeni jako ty je jeste oslavej za to, ze proste ty prachy rozfofrovali, a kde nic tu nic.

    A protoze jim prachy dosly, vymejslej presne tuhle kravinu, aby jim par dalsich chuju nasypalo do pokladny.

    Zachvilu prijdou stim, ze za $20 ti dovolej tu hru spustit i v nedeli ...
  • a byly upozorněny že to bude trvat takovou dobu?
  • 1) Nevíš kolik na tom dělá lidí.
    2) Lidi jim ty peníze dali sami a byli upozorněni že jde o early alfu.
    3) Nechovej se jak malej ubrečenej fracek.
  • chtělo by to aby se ta hra už zas posunula o kousek do předu. Nebylo někdy oznámeno kdy to chtěj mít hotové?
  • nechapu co furt delaj s day z standalone??? vybrali nehoraznej balik, nechali natom delat stejnej mini "team" a po***te se, totalni fck off prostě, nesnasim tu firmu, tohle byl podvod jak vyšitej
  • Tak to jo ... dejte nam svuj HW, svoji elektriku, svuj net ... a my vam milostive umoznime ...vybrat par susni.

    "už musíte u vývojářů registrovat" ... tak to urcite, obzvlast kdyz jde o dilo toho, kdo ho nabizi ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit