Přejít na výpis diskuzí
Bohemka přejmenovala ostrov v Arma 3 kvůli zadržení vývojářů
1.2.2013 | Adam Homola
69 příspěvků
-
No, kluci maji ted peknou reklamu.
-
dobry, ale meli to pojmenovat Mamlasov :)
-
-
To by pak bylo ideální místo kam tě poslat na letní tábor Lojzíku *3*
-
-
to tak, jeste abys mi delal vedouciho :D
-
-
-
A proc si svuj ostrov neprejmenovali rekove, kdyz jim to tak vadi? *16*
-
Nechápu postup Bohemky??Nesmyslnej ustupek.Kruci jsme Češi a řekové ať si trhnou nohou!
-
-
protoze kdyby nechali puvodni nazev vyvojari by se mohli vratit do vezeni, jsou totiz vysetrovani na svobode jeste nejsou z toho uplne venku takhle na to rekove muzou koukat mirneji
-
-
Nejsem si jistej, ale kdyz je v Recku odsoudi, tak co donuti nas stat, aby je vydal? Existuje nejaka mezinarodni smlouva o vydavani svych obcanu cizi zemi? Protoze, jestli jo tak F*ck system...
-
-
Nevím jestli je takovej názor na místě :) Kdo slyšel ty dva šašky v rádiu (ČRo1) tak si udělá obrázek sám, jen mlžili a kroutili se co to šlo.. prostě kecaj, alespoň mi to tak přijde
-
Volá sa to politická korektnosť.
-
nemusí to být ani tak ústupek. byla to pro ně reklama... jen ji neocenili :)
-
Proč by měli dělat vlny kvůli něčemu, co jim nijak neuškodí? Fází pubertálního vzdoru už si snad dávno prošli.
-
-
to je otazka jestli neuskodi, nazev realne predlohy je podle me plus
-
-
-
kdy to ma vyjit ?
-
Řekové by ještě měli být rádi, že někdo propaguje jejich ostrov... takhle se sami ochuzují o bezplatnou reklamu, řekněme 1 milionu lidí.
-
Nebili to vyvojari, ale Spioni !!! *16*
-
-
jj ale amatersky *1*
-
DebYle :-)
-
-
Nejak nechapu komu to vadilo? Recko si od zacatku stezovalo hlavne kvuli strategicke bezpecnosti. Co s tim ma spolecne jmeno?
-
-
až se pomatená česká armáda nebo někdo jiný rozhodne provést invazi do řecka, geografické znalosti tohoto ostrova by jim poskytly strategickou výhodu!
takhle ho nebudou moct najít na mapě... -
-
evidentne jsi nepochopil vubec pointu - Arma v pripade reku tim simuluje free VBSko. To se pouziva prave pro orientaci v terenu a nacvik v pripade misi. *3*
-
To mi připomnělo ten vtip, jak strážník přijde do papírnictví a chce po prodavači, aby mu prodal globus Prahy. *1*
-
-
-
No osobně se těším. Chybí něco reálného v rámci FPS žánru. Armu II mám dohranou, většinu módu i map taky a teď zvesela hraji Day Z.
-
zapoměl zmínit že si řeci vůbec nazaslouží aby se v jejich zemi nějaká hra odehrávala a kdyby to věděl na začátku tak by se odehravala jinde ted už je tahle změna nerealná *13*
-
-
Co jsou tohle za nacionalistické kecy ???, ty kluky nezavřeli běžní lidé, ale pár nějakých byrokratů,.... a jako Čech bys to měl chápat, naše vláda a úřady nejednají kolikrát lépe, jediný rozdíl je v tom že tady armáda a bezpečnost nikoho nezajímají, protože žijeme už po generace v míru, a není kdo by nás ohrožoval.
Řekové jsou dlouhodobě na nože s Turky, a NATO místo aby tomuto starému členu pomohlo, zneužívá situaci a nechává ostatní členské státy aby jim prodávali zbraně, a pujčovali jim na ně peníze. Finanční pomoc Řecku z minulého roku byla mimo jiné např. podmíněna zakoupením dohodnutého množství lodí od Francie.
A aby to nebylo málo, koketuje NATO se vstupem Turecka do organizace.
Znám tam pár kluků, a tohle všechno, plus fakt, že tam mladí lidé stéle musí povinně do armády jim dává právo být v těhle ohledech trochu citliví.
Jsem Čech, ale už mě prostě nebaví tohle lhaní si do kapsy, jako třeba že si někdo z milónů destinací vybere na dovolenou zrovna tu která figuruje v jeho práci, a pak se diví, že v tom někdo hledá souvislosti.
......" že si řeci vůbec nazaslouží aby se v jejich zemi nějaká hra odehrávala"......větší blbost už jsem dlouho neslyšel ty kosmopako........... -
-
"A aby to nebylo málo, koketuje NATO se vstupem Turecka do organizace."
Turecko je členom NATO už od roku 1952. Btw v tom istom roku vstúpilo aj Grécko. -
kosmo pako to je hezke
ja jsem nemluvil se vsemi reky a neptal se jich co si o tom mysli (moje chyba)
ale podle toho jak to probiha treba u nas kdyz vsechna media pisi ze je neco spatne mysli si to i vetsi obyvatel z toho jsem usoudil ze si to nezaslouzi
a aby bylo jasno presto ze mam rad nasi zemi nejsem zadny radikalni nacionalista a jsem potomkem reckych pristehovalcu a recko a reky mam rad nicmene v nekterych vecech by potrebovali trochu "znormalnet"
-
-