Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stýská se mi po slavném Everonu :(
  • *Zachraňte
  • A na truc : charante vývojaře Rayna ze spárů pošahaných Řeků :D
  • Altis je hezky nazev mne to vubec nevadi a jestli modari udelaji realne pojmenovani asi to budu ignorovat. Nevim jak Vy ale do prvnich zprav o priprave Arma3 jsem ani netusil ze nejaky Limnos existuje. Jeste Lesbos to jo ale o Limnosu jsem nevedel. Clovek nemuze vedet vsechno. Ostatne asi je to docela zapadakov. *15*
  • evidentne jsi nepochopil vubec pointu - Arma v pripade reku tim simuluje free VBSko. To se pouziva prave pro orientaci v terenu a nacvik v pripade misi. *3*
  • Shaker
    Ty ses asi jeden z tech, co si mysli, ze 3,5 kg zbran udrzi v jedny ruce za chodu zatimco druhou se drzi karabiny, kterou ma pripnutou na lane a klouze se z vodopadu, co?
  • Shaker
    Nejsem si jistej, ale kdyz je v Recku odsoudi, tak co donuti nas stat, aby je vydal? Existuje nejaka mezinarodni smlouva o vydavani svych obcanu cizi zemi? Protoze, jestli jo tak F*ck system...
  • Shaker
    Uz vidim ty titulky... Arma 3, hra nejvice prodavana v Turecku :)
  • A jako pomstu bych dal do zaverecnych titulku : "Nejezdete do Recka, tento ostrov je pouze fiktivni! ...nemuseli by jste se jiz vratit"
  • Pokud by chteli delat spiony staci na to google earth tam mas vsechno a nemuseli fotit primo na miste. A propo CT je prolhana televize.
  • do Hydeparku vůbec neměli chodit, u toho mladšího jsem měl pocit, že se každou chvíli rozbrečí jak nevěděl co má říkat, nebýt toho staršího, tak by to bylo fiasko. Každopadně pokud tvrdí že nic netušili, tak podle mě lžou...
  • Myslím, že ses nepřesně vyjádřil, a většina lidí tě pochopila špatně, ale musím s tebou zčásti souhlasit. Nemyslím si, že by tam jeli kvůli hře, ale v Hydeparku se očividně snažili ututlat fakt, že jejich firma už jednou v minulosti kvůli focení na Limnosu konflikt s Řeky měla. Mohlo by to totiž vypadat, že vědomě dráždili hada bosou nohou, a teď se tváří jako překvapení kluci, které někdo za lumpárny majznul přes prsty.
  • ANO PANE co mame udělat pane ?
  • jsou to špioni a pracuji pro supertajnou vladu ktera spolupracuje s mimozemstany kterymi jsou ješteri z pekel a chteji nás očipovat.
  • ucho
    tak samozřejmě, třeba to těhotenství předstírala a to narozený dítě je ve skutečnosti adoptovaný. ale o to tady vůbec nejde. ty zde chceš veřejně prohlašovat, že prostě lžou. když už chceš něco takovýho tvrdit, dělej to alespoň jako chlap a řekni jim to pod svým pravým jménem. takhle to nemá žádnou váhu, když to děláš jako srab pod rouškou anonymity...
  • Ano, teď tu o karkulce ...
  • Erien
    Už se to řešilo, manželce nedoporučil cestu lékař, a aby lístek nepropadl vzal sebou kamaráda. Ještě něco?
  • naprostý souhlas
  • Hele tim ze si zmenis nick, po tom co uz te tu jednou vyminusovaliali, se kvalita tvych prispevku nezmeni, porad to budes ty , ubozaku. Nebyt netu kde muzes naplno projevit svou schizofrenii uz bys davno skocil pod vlak.
  • smejki
    Hezkej tah. S Řeckem bude spojené už jen všechno negativní, zatímco hru si lidi užijou na fiktivním ostrově. ouje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit