Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    Nechápu postup Bohemky??Nesmyslnej ustupek.Kruci jsme Češi a řekové ať si trhnou nohou!
    • protoze kdyby nechali puvodni nazev vyvojari by se mohli vratit do vezeni, jsou totiz vysetrovani na svobode jeste nejsou z toho uplne venku takhle na to rekove muzou koukat mirneji
      • Shaker
        Nejsem si jistej, ale kdyz je v Recku odsoudi, tak co donuti nas stat, aby je vydal? Existuje nejaka mezinarodni smlouva o vydavani svych obcanu cizi zemi? Protoze, jestli jo tak F*ck system...
    • Paulcz
      Nevím jestli je takovej názor na místě :) Kdo slyšel ty dva šašky v rádiu (ČRo1) tak si udělá obrázek sám, jen mlžili a kroutili se co to šlo.. prostě kecaj, alespoň mi to tak přijde
    • Volá sa to politická korektnosť.
    • ucho
      nemusí to být ani tak ústupek. byla to pro ně reklama... jen ji neocenili :)
    • Psychotic
      Proč by měli dělat vlny kvůli něčemu, co jim nijak neuškodí? Fází pubertálního vzdoru už si snad dávno prošli.
      • to je otazka jestli neuskodi, nazev realne predlohy je podle me plus
  • Cože? Přejmenovali ostrov, to jako z toho bude arkáda na úrovni CoD? Ne vážně svůj oblíbený benchmark si opět koupím.
  • A jako pomstu bych dal do zaverecnych titulku : "Nejezdete do Recka, tento ostrov je pouze fiktivni! ...nemuseli by jste se jiz vratit"
  • To vsechno byla jenom reklamni kampan ??? *11*
  • Shaker
    Uz vidim ty titulky... Arma 3, hra nejvice prodavana v Turecku :)
  • Veskoslav
    No osobně se těším. Chybí něco reálného v rámci FPS žánru. Armu II mám dohranou, většinu módu i map taky a teď zvesela hraji Day Z.
  • nevite jestli tam budou auta a jestli budou mit stejny ovladani jako v richard burns rally?
    • Kozy
      jojo, doporučuju koupit si volant
      • dekuju.
  • No, kluci maji ted peknou reklamu.
  • Altis je hezky nazev mne to vubec nevadi a jestli modari udelaji realne pojmenovani asi to budu ignorovat. Nevim jak Vy ale do prvnich zprav o priprave Arma3 jsem ani netusil ze nejaky Limnos existuje. Jeste Lesbos to jo ale o Limnosu jsem nevedel. Clovek nemuze vedet vsechno. Ostatne asi je to docela zapadakov. *15*
  • Bohemka? Kluci?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit