Přejít na výpis diskuzí
Boj profíků a zombíků v ulicích Raccoon City
10.1.2012 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
volové, tak tohle bude gute *3*
-
vypada hodne pekne, libi se mi navrat k oldschool souravym zombikum misto tech modernich naspeedovanych, jedinou nevyhodu vidim v tom ze vzhledem k tomu kolik museli studiu Blur za tuhle animacku vyplaznout, bude "trailer" na 99 procent zaroven i intro :)
-
-
Spíš to bude video z půlky hry...že by hned na začátku byl Tyrant? To se mi nezdá:). Jinak hra má vyjít nějak kolem března, ale jestli se pletu, tak mě opravte
-
-
Nepleteš. Jinak, podle jistých informací, hra by měla začít před raccoonskou radnicí někdy kolem herního 27. září, což ve hře jsou už nějaký tři - čtyry dny od vypuknutí virové epidemie. No a podle té lokace benzínové pumpy, by to zase takový nesmysl být nemusel, aby tento filmeček sloužil jako intro, páč ta benzinka je od radnice ( alespoň podle Resident evil 3 a vydaných plánů města ) " za rohem ". Otázkou je, jak to bude vypadat s týmem, protože ta ženská, co vede USS tým Umbrelly pod jménem Lupo, měla podle toho filmečku slušnou leteckou show přímo do vraku auta od Tyranta a není jasný, v jakým stavu bude, to je zase věc, která proti myšlence intra hraje.
No a otázkou je i fakt, jak bude představen vlastně "boss" celé hry. Jisté je, že tento typ Tyranta a zejména v této výchozí formě to nejspíš nebude a bude to jen jakási ochutnávka obdobně jako v Resident evil 2, kdy se s ním hráč setkával v daných částech. Ve hře se má objevit navíc i Nemesis, což bude teprve problém. -
-
Na nemesis sem fakt zvědavej *4*. Konečného bosse očekávam velikosti 4 patrového domu. A můžeš mi pochválit kérku Kratose *5* ,dík.
-
-
-