Přejít na výpis diskuzí
Bojový oblek jako zbraň na videu z Crysis 2
18.12.2010 | Petr Poláček
29 příspěvků
-
Nine Inch Nails je super. Perfektne sedi k traileru
-
bultstormmel hudbu od Filteru ne od NIN.
-
nebo ki koupili bundl autorskej prav NIN a ted to musej nako vyplacat...;-)
-
tak na ty rakety co byli v 0:39 budu potřebovat novou grafickou kartu
-
Prvni crysis me bavil,mel prijemnou atmosferu a relativne rozlehle levely na tom byly fajn.Warhead mel levely uz o poznani mensi ale porad to celkem slo.U dvojky se z videii nemuzu zbavit pocitu ,ze z toho udelali mnohem vic koridorovku ,jakych je na trhu spousty a pokud tomu opravdu tak bude ,tak ani ten nanosuit to nezachrani.
Aspon podle videii je to zatim pro me spis zklamani,ale treba az si zahraju demo zmenim nazor,doufam,byla by to skoda. -
Tak přeji šťastné a veselé. Jen by mě zajímalo, jestli ty chyby píšeš schválně... *1*
-
no...a....proč by nemohla bejt aspoń jedna superhardcore..hra....která by využívala současný hardwearový možnosti....jinak..přesně...i na low...střední detajly to bude mnohem hustší než většina konkurence.............
-
měl sem podobnej pocit.........a ty jejich roboti azse vypadaj příliš pozemsky...
-
Ahoj reáguji na tvuj příspěvek s tím ( máš naprostou pravdu CRYSIS 2 bude prostě bomba ) a to doslova .
Ohledně vlastnit originál od Cryteku tak to jsem pro všema 10++pro sám vlastním Limitovanou edici v hlinikovém pouzdře krerá byla k dispozici jen u vydání hry a stála 2500kč .
Co se týka Warhead tam nebylo nic speciálního takže byla jen jedna volba klasická verze která ihned opsadila první pult .
CRYSIS 2 Tak zde mám jasno na PC Spec. NANO EDICI která je sice dost drahá ale myslím si že ta hra za to stojí a to nejen za bonusy .
Prostě oficiální CRYTEK co se týka vlastních her je nepřekonatelný a vše začalo již u FAR CRY ( Far CRY 2 nepočítam ta nebyla od CRYTEKU a je to sice jen muj názor ale zanic nestála )
brianmike
Mike
Doufám že elespon většina lidí bude souhlasit .
PS : Všem přeji stastné a veselé . -
Hši dohráli jste ten Crysis nebo ne? Páč ta invaze byla jasně viditelná na letadlové lodi co jste úplně na konci,navíc Prorok se vrátil na ostrov takže je možné že to bude mít v 2 nějaký vliv,a pod pojmem taktika si spíš připomeni SWAT nebo GRAW2 či českou ARMU2 a rozhodně ne klasickou fps typu Crysis
-
Jestli ti chybi zelen treba bude mozne zaskocit do Central parku. *2*
-
Hloupost. V dnešní době multiplatformních her se nebojím, že by to bylo nějak extra náročné. Na mainstream PC to určitě pojede v plném nastavení a plynule.
-
No nevim co na jedničce bylo taktickýho ale podle videí to vypadá že taktiku kombinovanou s možnostmi nanosuitu budeš moc používat. A že to nenavazuje na první díl to máš fuk možná že uvodní animačka nebo začátek příběhu to napojí a kdyby ne tak je to stejně jedno.
-
S mestem problem nemam , taky sem rad ptz to bude urcite zajimavejsi , ae kazdym videem me to utvrzuje vic v tom ze se z toho stala pouze klasicka konzolova strilceka a ne jako takticka jednicka , navic to absolutne nenavazuje na konec jednicky a natu tajemnou atmosferu ... spatna hra to urcite nebude , jen je to uz neco jinyho proste :)
-
Děláš jako kdyby grafika na tom byla to jediný a nejdůležitější. No tak to nebudeš hrát na max. no já si to zahraju na konzoli a budu spokojený.
-
co z toho ked polka z vas si to nezahra na normalne detajli budete potrebovat grafu min.za 250eur a to ja nie som ochotny dat za kus cipu a to nehovorim o zostave vsetko je to krasne ale co za tym stoji.A iba magor da tolko za grafu
-
Hmm, jsem sice wowkar, ale dvojku Crysis si asi necham libit, puvodně jsem se toho bál, jenže takhle nabitou střílečku už sem dlouho neviděl. Halo proti tomu vypadá jako buget, vyjma příběhu který asi opět nebude stát za moc, což je mi v tomhle případě jedno, je ale taky fakt že lidi co dělali tohle video věděli kdy hrače podrbat po kulkách :D už ten song je boží o pohledu na styl s jakým se tady zabíjej emzáci ani nemluvim. Doufam, že dvojka si na sebe už vydělá ja jsem si koupil až Warhead, teď když vidím co, že je to Crysis 2 sem rád, že sem jedním z lidí kdo si alespoň něco od Cryteku koupil :)
-
dik moc !
-
Nine Inch Nails - Just Like You Imagined, z alba Fragile.
V EA jsou očividně fanoušci, trailer na Bulletstorm měl taky hudbu od NIN : ). -
Ten song v pozadi je skvelej