Přejít na výpis diskuzí
Bonusový případ z L.A. Noir v novém retro traileru
3.3.2011 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Ono asi bohužel nic pcčkářům nezbyde, než čekat. Pokud by se ale stalo, že se to objeví na PC důležitá je čeština, tahle hra sází na skvělý příběh a pro člověka, který neumí ani slovo anglicky (já) = nehratelné.
-
Myslim, že to máš trochu špatně. Co například takovej Red Dead Redemption? Hra roku 2010 a taky si nikdo nestěžoval, že to neni na PC. Pro takovýhle hry si prostě musíte dojít na konzole kde tyhle hry prostě seděj. Port na PC by to všechno akorát skazilo, pokud to vývojář s konzolema umí a má u nich veliký úspěch, proč se obracet na PC? Proč nezůstat na planetě, kde ho mají všichni rádi a kde se mu daří.
-
Nevite , jestli bude hra obsahovat ceske titulky ?
-
Myslim, že to máš trochu špatně. Co například takovej Red Dead Redemption? Hra roku 2010 a taky si nikdo nestěžoval, že to neni na PC. Pro takovýhle hry si prostě musíte dojít na konzole kde tyhle hry prostě seděj. *3* Port na PC by to všechno akorát skazilo, pokud to vývojář s konzolema umí a má u nich veliký úspěch, proč se obracet na PC? Proč nezůstat na planetě, kde ho mají všichni rádi a kde se mu daří. *3*
-
Fake *3*
-
*hepčík* nápodobně...
-
*hepčík* Sorry, jsem alergickej na hovadiny.
-
no, v nejednom obchodě je už předobjednávka na red dead redemption pro pc, takže naděje umírá poslední *4* já si klidně počkám *5*
-
Skonci naka vyjebana exkluzivita z ktere maji mrte kapru tak to pujde i na pc se nebojte. Tohel je trhak a bude uspesny vsude. Na pc to neni hned proto aby si lamy bezeli koupit krabicku.
-
V Rocstaru už umí optimalizovat asi jenom na OLD HW, jinak si nedokážu absenci PC verze vysvětlit...
-
skoda ze to nebude na pc.
-
Jasná pecka. Ještě koupit to PSko... :-D