Přejít na výpis diskuzí
Booom 2011: Čeští pisálci volí svorně nejlepší hry roku
10.3.2012 | Petr Poláček
36 příspěvků
-
Já bych tyto srovnávací ankety vůbec neřešil, ať je dělá kdokoliv. Protože každému chutná něco jiného.
-
jezis ani nechci videt ty vysledky...ale tak cen pro Skyrim neni nikdy dost *13* *11*
-
Nechápu co tam dělá Star Wars - vždyť je to jen ubohá koridorová onlajnovka, takových je tu teď spousty. Joo to starej dobrej klasickej KOTOR to bylo něco uplně jiného.
-
Dobrý výběr.
-
A kde je Shogun 2?
-
Starwars :) haha dobrej joke.
-
GamePage a odborna porota:-D Ti hry hrali maximalne na YouTube.. Nektere jejich recenze i prewiev jsou tak informacne tragicke ze nevim jestli se smat nebo brecet.
-
Název vykradenej Scott Pilgrim. Jak jinak.
-
A Evropským autem roku se stává (...) *3*
-
Prečo ak sa asociácia volá Asociace herního průmyslu ČR a SR, nevzali do úvahy aspoň niektoré slovenské weby? A v kategórii Nejlepší grafika a technické zpracování - jednoznačne chýba Zaklínač 2 - po technickej stránke aj grafickej stránke isto minimálne lepšie ako Rage (aj keď aj tá mala samozrejme veľmi peknú grafiku, ale s veľa chybami a textúry boli veľmi slabé) - o Z2 grafike veľa ľudí, aj na zahraničných weboch písali, že je to má lepšiu grafickú stránku ako Crysis a ja minimálne s nimi súhlasím v oblasti textúr (podľa mňa najlepšie textúry vôbec)
-
-
Pro ma graficky nejlepsi hry roka 2011 jsou Zaklinac2, Crysis2, Battlefield3, Deus EX HR-svym stylem a kombinaci cerne/zlate. A opet zduraznuju PRO MA.
-
Absence Zaklínače v kategorii grafiky je opravdu fail, lépe vypadající hra minulý rok nevyšla a nejspíše nevyjde ani tento.
-