Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ellendway
    Proč se nedivím, že retardi z Eurogamers se nezúčastní.
  • Wyder
    Ty vole Rambo je moje dětství! Ty filmy maj svoje kouzlo i v tom, jak jsou na dnešní dobu ujetý. No a Gearsy maj podobnej styl, kterej se ti nemusí líbit, ale tyhle soudy jsou dost nefér.
  • World of warcraft je nej hra uz 7 let, ad si kazdej rika co chce.. ale porat je to nejhranejsi hra.. a ja se vubec nedivim.. je to proste spica!
  • Pan_Klobouk
    Presne, stejna myslenka. Navic on i ten Top Spin 4 coby ceska hra je legracni, podobne byvali mohli zaradit i NFS Shift, na nem taky delala spousta Cechu.
  • Umaroth
    při porovnávání GoW s COD dostávám tik...
  • Grifus
    Jestli v kategorii PC hra vitezi ten "po-xte-to-same" Skyrim plny bugu, tak opravdu svet miri do zahuby...
  • U me Star Wars online jednoznacny propadak a zklamani, neprineslo to nic noveho..uplna ubohost.
  • Taky to nechapu co tam dela hra ktera jeste oficialne nevysla a zajimalo by mne jestli tedy bude v dalsim roce nominovana znova
  • BF3 je jako CoD, tezky konzum. Alese shogun 2 souhlasim. Ono je blby, ze nejsou uvedeny hodnotici kriteria. Protoze co to je nejlepsi hra? Pro vydavatele je to ta nejprodavanejsi, pro herni weby ta ktera jim prinesla nejvetsi ctenost a vydelek z reklamy. Nebo to chteji posuzovat z hlediska kvality? To by je musely vse hny hrat, aby to mohly posoudit. Proc jsou potom nominovany same vyhypovane veci? Nebo je to hra, ktera je originální a inovativní? Nebo je to hra s nejvetsim prumernym hodnoceni? Nebo se nikdo nesnazi o objektivni hodnoceni a bude se hodnotit ciste subjektivne na zaklade osobnich preferenci? A u grafiky se bude hodnotit technicka nebo vytvarna stranka veci? At budou vysledky jakekoli, stejne je nikdo nebude umet interpretovat. Takze v konecnem dusledku se asi jedna jen o nejake pr.
  • Eurogamer jsou pekne brzdy. Ostatne, staci poslouchat jejich podcasty, oni hry v podstate nehraji a neznaji a nevi o cem jsou. Nejsou to hraci, delaji to jako byznys.
  • owny
    Mě to nezaráží, BF3 si to podle mě nezaslouží. Pravda, SW online taky ne. Takové ankety jsou frašky, smiř se s tím. *3*
  • mirekdusinojc
    To rozhodně, na Eurogamer přeci píší legendy, jako Jan Doskočil
  • Nejlepsi ceska hra roku a jsou tam hry pre releasem:))))))
  • Hm, zarazi me ze v nominaci na nejlepsi PC hru chybi Battlefield 3 a Shogun 2. Nic proti StarWars online gamese ale nezda se mi ze by to byla takova pecka... aby si zaslouzila misto v nominaci na ukor BF3 :(
  • smejki
    Takže za Score, Replay odpovídal Tukan, ne? *15*
  • jindra.veliky
    rozhodne lepsi nez Level, Score, GamePage, Re-Play, Bonusweb.cz, Doupě.cz, Hrej.cz, Zing.cz, Indian *15*
  • owny
    A zajímá to ještě vůbec někoho? O hrách loňskéhu roku už bylo napsáno a naflamováno až moc.
  • mirekdusinojc
    Hmm, koukám, že český Eurogamer je příliš profesionální médium pro takovou anketu. Tedy alespoň si to o sobě myslí.
  • Rage a nominovaný v sekci grafika tak to je vtip roku....Zakliínač 2 vypadá lépe než Rage a Arkham City dohromady a neni tam :D
  • Já bych tyto srovnávací ankety vůbec neřešil, ať je dělá kdokoliv. Protože každému chutná něco jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit