Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    No výborně! Konečně Zaklínač 2!!! Naprosto souhlasím.
  • Takovou shodu jsem tu v diskuzi snad neviděl.

Každopádně po nedávnem dohrání, 2.0 vyladěné verze, nelze srovnávat se Skyrimem. Co? Zaklínače! Je to totiž úplně jiná liga! Jinej sport! Příběh hlubokej, během hraní se človek zasměje, zamyslí a ještě uroní slzu (ne z důvodů jako to dělal u Skyrimu - drak co letí pozpátku). Nemluvě o tom, že Skyrim po delším hraní začne být plochý, zhloupne, vybledne a začne se rozpadat. Zaklínač, je toho přesným opakem. Těžko to popsat slovy, ale po dohraní jsem chtěl hrát dál. Po Skyrimu jsem byl rád, že se zbavim žrouta času, jež mohl být využitej smysluplněji a odcházel jsem s pachutí na herním jazyku.

+Ocenění PORTALU a DEUSEX - cítíme to stejně. Jde o první rekapitulaci/vyhlašování her, minulého roku, se kterou se dá souhlasit.

Dík za ní!
    • MrSanta
      Hlavně jsou to oba představitelé naprosto odlišného typu RPG her.
    • smejki
      jak řekl můj dobrý kamarád:"Skyrim je na rok 2002 skutečně docela dobrá hra."
  • Konečně seriozní soutěž ve které na prvním místě neni ani Skyrim ani MW3!
  • Paul_cz
    Zaklínač 2 - nejlepší scénář 2011/2012, nejlepší grafika/umělecké zpracování 2011/2012, nejlepší PC hra 2011, nejlepší hra roku 2011/2012

Asi tak *2* .
  • za me taky zaklinac 2 nej hra roku 2011
  • Kluci (a holky) z Polska mají první místo zaslouženě. Přestože nesklízel Zaklínač 2 to nejvyšší hodnocení od recenzentů a to i přes zjevné kvality tohoto titulu, stejně nakonec dosáhl na první příčku. Zaklínač 2, Portal 2, Deus Ex. Sám bych vybral tyto hry (ve stejném pořadí) do TOP 3. U všech těchto titulů jsem strávil spousty a spousty hodin a to se jedná o singleplayer (u Portalu 2 navíc kooperace). Zaklínač 2 dohraný 3x, Portal 2 [2x, ve volném čase se vracím k challengím], Deus Ex [3x]; to, myslím, mluví za vše :-)
    • Nesklízel vysoké hodnocení?
      Prosim tebe, už v předobjdevnákách to na většině portálech vypadalo jako jedna velká reklama na theWitcher2, protože všude jsi viděl 9/10, 8/9, 9/9, 5 opic z 5ti atd atd.. A to ještě na té hře zapracovali, udělali nespočet úprav, patchů, teďka udělali hru samu o sobě na Xbox360, prostě z toho chtějí vypráskat co nejvíc to jde, ale zase ne aby lidi trpěli, ale aby z toho měl každý svoje. Což je dobře úměrný obchod, který Activision/Blizzard, nebo 2K trošku neznají.
      Sám jsem dohrál zaklínače 2x tu standartní klasickou verzi a teďka přemýšlím že bych to znova nainstaloval a kouknul jaké to má další vymoženosti (úkoly, herní náplň, itemy)
      • Mezi nejvyšším a vysokým hodnocením je sakra rozdíl. Přečti si můj příspěvek pořádně a pak teprve reaguj : )
      • Mazii
        Nejen že vydali patche s opravama, ale i s novými DLC a mnoho dalšího, teďka v dubnu vyjde Rozšířená edice a nejlepší na tom je, že to vše bude ZADARMO! Klobouk dolů CD PROJEKTE, zasloužíte si potlesk a slávu! *3*
    • Kr.Pa
      pravda, kolik her o sobe muze rici, ze pribeh psal sam autor romanu jakozto p. Sapkowski
      • Bacha na to. Sapkowski nema s pribehem ve hre nic spolecneho. CD Projekt mu musel predlozit ukazku ze hry vcetne scenare a on jim to jen odsouhlasil, protoze ho to jako celek zaujalo, ale na pribehu se nijak nepodilel.
  • Hm, aj podľa mňa. *5*
  • Hm... musím se taky připojit k souhlasnému pochrochtávání - Zaklínč 2, Deus Ex, Portal 2 ... tomu není co vytknout.
    Jen mě osobně, coby fanouškovi strategií, přijde, že se v těhle anketách úplně zapomíná na vynikající Shogun 2.
    • ales.smutny
      Nezapomíná, ale to jsou holt nevýhody hlasování... příště si vymohu něco jako sílu pěti hlasů a tak...;)
      A teď vážně:) Shogun už je hra hodně specifická zaměřením, takže se snižuje šance, že ji hráli všichni nebo alespoň většina. Takže ve chvíli, kdy dojde na systém hlasování, tedy anketu, tak budou holt tyhle hry v nevýhodě, protože logicky je hrálo míň lidí, zatímco žánrově přístupnější pecky (které nemusí být horší) spíš hrála většina.
  • Masa-san
    Jednoznačně Zaklínač, souhlasím.
    Přeci jen je to jedna z mála kvalitních her vyvíjených primárně na PC a respektující požadavky PC scény. To by bych až podezřelé, kdyby to nevyhrál v kategorii PC hry *2*
  • Grifus
    Jsem mile prekvapen ze se Skyrim nedostal do prvni trojky. Ale vysvetlete mi jednu vec, takova Coraabia (na kterou se tesim uz od lonska) jeste nevysla. Tak jak ji muzete hodnotit? Z nejake uzavrene bety?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit