Přejít na výpis diskuzí
Booom 2011: nej PC hrou je podle novinářů Zaklínač 2
16.3.2012 | Redakce Games.cz
50 příspěvků
-
Jsem mile prekvapen ze se Skyrim nedostal do prvni trojky. Ale vysvetlete mi jednu vec, takova Coraabia (na kterou se tesim uz od lonska) jeste nevysla. Tak jak ji muzete hodnotit? Z nejake uzavrene bety?
-
Doufám, že tímto začíná dlouhodobá tradice vyhlašování, která se má o co opřít. Je pěkný vidět že za tim stojí celé odborná obce (Level, Score, Zing.cz, Game Page, Indian, Re-Play, Games.cz, BonusWeb, Doupě.cz). ;)
-
Nejlepší technické zpracování a na třetím místě Rage... Nemělo tam být nejhorší ???
-
-
ne, ta technologie je fascinující.
-
to fakt nemělo,podle mě mělo RAGE hrozně pěknou grafiku (podle toho jaké jsi měl PC ti to nastavilo grafiku abys to měl krasně plynulé) A podle mě i nejlepší střílečka tohodle roku ;) Za to takové Crysis 2 podle mě největší zklamaní - bohužel, warhead mě bavil hodně
-
-
Ještě jsem snad neviděl, aby se mi grafická úroveň u nějaké hry nastavila automaticky na adekvátní úroveň. Ani u Rage. Spíš se mi stane, že hra si nastaví rozlišení a detaily tak, že hraju na 80 FPS, i když můžu hrát na 50-60 ve FullHD na max.
-
-
Ale ona se vzhledem k bezvadný optimalizaci nastavila na max prakticky všem, kdo mají něco výkonějšího než GTX 9800 *3* Klíčková byla především vRam.
@Midnigt: Ach tak, haha. Ale když jsem viděl, jak tu v diskuzích pobíhali lovci příšerných textur na nějakejch podřadnejch plechovkách kdesi na poličcce, tak jsou mi už ty pluska jasný. Ručně modelovaný nádherný prostředí už ale nikdo nedocení. Z těch skal a kráterů mi šly oči kolem. Něco sepsout je holt jednodušší a poslední dobou mezi diskutéry především i moderní.
-
-
Mě Crysis 2 přišlo takové hrozně nemastné, neslané. Nechápu, co na tom lidé tak vidí. *9*
-
-
No a prečo v tej kategórií nebol nominovaný Zaklínač 2?.. a Rage síce hlavne v exteriéroch bol fakt nádherný, tak v interiéroch bol len taký lepší priemer - hlavne tie textúry boli veľmi odbité odfláknuté a rozmazané ..a neviem či má Uncharted 3 lepší scenár ako Zaklínač 2 (podľa mňa najlepší príbeh roku 2011)
-
to byly jen porodní bolesti....já třeba na x360 nenarazil vubec na nic, na PC s tim musis pocitat, vzdyt PC HW je tak rozlisny... Odmysli si ty porodni bolesti co Rage melo a vyjde ti z toho technicky skvela hra. Myslim is ze k AI Rage si čuchne máloco, nehlede na skvele graficke a zvukove zpracování.
-
Tak jeho engine ma urcite az revolucni prvky, tak se vyjadril treba polo-buh Dan Vavra. Ale jeho kvality ti zajiste podrobne vysvetli nejaky programator / grafik, nebo nejaky zdejsi diskusni "odbornik".
-
-
Je velice hezké vidět zmíniku o Top Spin 4. Díky za článek ^_^
-
Zajímavé výsledky. Je pěkné, že hrou roku se nestal dementní Skyrim :)
-
-
Řekl WoW d*ment. *11*
-
Nemyslím že byl dementní jen přeceňovanej. *7*
-