Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "opet mimo season pass". Tak tohle me fakt dostava. Jasne bylo na zacatku receno ze season pass bude obsahovat 4 velke DLC. K tomu jeste pridali vault hunter pack, a lidi furt budou narazet na neco kecama jako "opet mimo season pass". Kryste pane, ceska republika potrebuje diktatora, kterej ty naprosto vymasteny lidi usmerni.
  • firebug
    Už jsem se naučil DLCéčka tak nějak akceptovat, je ale zarážející, kolik studií neumí s tímto obchodním modelem příliš zacházet a hlavně se svými zákazníky komunikovat.
    Upřímně považuji za hloupost "malá DLC" nabízející za nějaký ten peníz nové oblečky, pár map, nebo 3 nové zbraně. U Borderlands 2 je měli jednoduše spojit s nějakým větším příběhovým DLC, nebo je poskytovat zdarma jako update. Možná to zní jako šílenství, dávat něco ZDARMA, ale z dlouhodobého hlediska by to zlepšilo image studia a ochotu zákazníků kupovat větší DLC. Lidi nemají moc v lásce, když je někdo nutí sahat do své, byť virtuální, peněženky příliš často (bez ohledu na sumu). Proto vlastně existují season passy, což je fajn věc, ALE jen v případě, že "fungují".
    Chápu, že hned na začátku bylo všem řečeno, co bude season pass obsahovat (tedy 4 velká DLC a nějaké ptákovinky k tomu), ale věřím, že spousta lidí (včetně mě) nepředpokládala, že jich bude víc. Možná s tím nepočítal ani sám Gearbox, ale s nastalou situací se mohl vypořádat podle mě lépe. Páté větší příběhové DLC měli dát vlastníkům season passu zdarma (opět) jako poděkování za věrnost a na konci udělat menší příběhovej cliffhanger a šoupnout tam nabídku k zakoupení season 2 passu.
    Na herních webech by se potom psalo, že Gearbox odměňuje své fanoušky, místo článků o tom, jak jsou fanoušci naštvaní…
    No ale oni za sebou mají spoustu analytiků a marketingových expertů, kteří by do problému měli vidět o něco více než já. Za sebe tedy můžu jen říct, že jsem měl v plánu koupit Borderlands 2 + season pass ještě tenhle měsíc, ale kvůli okolnostem počkám na GOTY edici.
    • Spades
      S těma skinama... To zatím IMHO sere Valve. Skiny mají být součástí ingame store, a ne jako DLC.
      A tohle platí u více her, jako Killzone, Magicka, Dungeon Defenders atd... Prostě mají pár DLC, a zbytek jsou skiny, které by měli být v ingame store. Stejně jako postavy.

Se zbytkem souhlasím, měli alespoň oznámit Season Pass 2
    • Šlo by to i zkrátit. Viděli úspěch, ucítili peníze a zbytek už známe viz ono ohlášení DLC. *3* Bohužel zrovna u této hry to na mě zabírá *1* 800 odehraných hodin a dalším obsahem rozhodně nepohrdnu, ale opravdu to mohli vymyslet lépe hlavně s novým level capem.
  • Ještě by mnělo být jedno DLC na tom měsíci a základně u měsíce. *3*
  • Prvni season pass na BL2 mam, za dalsi uz ode me neuvidi ani vindru.
  • U jedničky jsem počkal na GOTY, dvojku už nemám chuť s takovým přístupem vůbec kupovat (už u jedničky mě celkem naštvali, GOTY edici nekupuju proto, abych následně poslední DLC zase stahoval). Není nad datadisk, pořádný produkt za 2/3 ceny původní hry a na placce.

Abych měl hry kompletní, tak dnes musím mít účet na Steamu, U-play, EA síti, Rockstar Social clubu a dalších, protože na placce už kompletní hra nevyjde. A není nad to koupit na placce například Game of Thrones a následně zjistit, že Steam verze DLC není s verzí na placce kompatibilní. Z hlediska sběratelů opravdu úchvatný postup, skutečně se vyplatí kupovat hry hned po vydání.

Navíc se tyto metody začínají rozmáhat i u Kickstarter projektů, kde původní myšlenka byla "tak trochu underground alternativa proti fujky korporacím". Viz Shadowrun Returns "naprogramovat save anywhere je pro náš tým moc práce, ale placené DLC bude, nebojte".
  • Tato hra ma vyjde na 200 eur ako pozeram))
    • mdkGT
      Ti co si pockaji na GOTY dost usetri :)
      • Za dvanác let na GOGu a za 5O USD se vším a pro všechny ;)
      • Hm a taky si ale zahrají o dost později. *4*
        • Myslim si, že když ušetřim nějakých 50 euro, tak si klidně ten rok nebo 2 počkam, zvlášť když kupuju v Holiday slevach na Steamu... takže na Vánoce nebo max příští léto koupím hezky GOTY edici v 50% slevě a budu chrochtat blahem. Samozřejmě pokud někdo chce platit jako mourovatej, tak je mi to ukradený. Na něčí blbosti, přece lidé vydělávat musí. Je to prostě jen otázka priorit *3*
          • Spades
            Takže být každý inteligent jako ty, koupil by si to ve slevě... A kdo by sakra zaplatil vývoj hry? S takovou by ty společnosti zkrachovali... Chápeš vůbec, že úspěšnost hry se počítá pouze z prvního měsíce, neli týdne prodejů?
          • Jo tak lidi co kupují za plnou cenu jsou nakonec blbci, co já se dneska ještě nedozvím. *15*
          • To ze nekdo neni socka neznamena, ze je blbej. Spousta lidi je rozumnych a chteji podporit autory dila, ktere se jim libi. Pro ne take vznikaji jeste drazsi premiove edice. Nebyt lidi co plati plnou cenu, tak tu tyhle hry nemas.
  • preco nie ked to daju do nejakeho paklu kde budu vsetky dlc a o rok to bude v 66-75% zlave rad si predlzim povodny borderlands takto to ide mimo mna
  • tato hra je krasnym prikladom toho, co je na dnesnom svete hier zle.. uz xx dlc, ktore uz stoja asi 3-4x tolko co samotna hra..
    • Spades
      Přesně naopak. Tato hra je krásným příkladem, jak má vypadat DLC. Sice cena je poněkud přestřelená (já bych dal 5€ za DLC a 3€ za postavu), tak DLC jsou luxusní.

Pochopte, že je to LEPŠÍ, než datadisky. U datadisků ste museli dlouho čekat, byly jen o něco málo delší než jsou teď DLC, a často byli natahované, jen abyste dostali co nejvíc času z hry.
      Vemte si DA: Awakening... toto chcete? Vždyť je to sra*ka. Nebo CnC3 Kane's Wrath...
      Jsou samozřejmě dobře udělané datadisky, ale je jich málo (od blizzardu hlavně)
      Bethesda a Gearbox (u Borderlands) dělá skvělé DLC, a kdo si počká na nějakou slevu, má je za pakatel.
      DLC krásně prodlužují herní dobu, a protože jsou krátké, může jich být více, tzn. více krátkých příběhů, než jeden dlouhy a nudný.
  • :) No tak si počkáme na GOTY 2years .... a však pak záhy vyjde další díl . Problémem DLC je to , že si lidé už zase zvykli a vyhazují peníze oknem ( a ještě se čertí , když si u nich člověk poklepe na čelo) . Štastný z toho že rýžoviště prostě musí být rozhodně nejsem , ale Tiny Tina's Assault on Dragon Keep za zvážení stojí , zatímco Psycho pack je hlavně obsahově... typická masírka.
  • Tusim, ze Mechromancerka nebyla v season pass, ale byla v premiere club...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit