Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte jestli půjde Splitscreen kooperace i na PC? V jedničcce byla jan na konzolích :(
  • life28
    Do pozornosti by som uviedol jedného videorecenzenta, ktorý s radosťou kopíruje texty od slova do slova zo serveru games.cz, ak to je váš človek, ospravedlňujem sa *1*
    http://www.youtube.com/watch?v=ywmukEIZt5U&feature=youtu.be
  • kidnap
    Nemůžu si pomoct, ale zatím zklamání. Jednička mě teda bavila víc. Ty prostředí už jsou přebarveny až moc, takže to působí dost nepřehledně. Hlavně mi tam chybí Mordecai.
  • Jack1947
    No, hral jsem jen jednou a zlepseni oproti 1cce urcite respkt je... ta mne moc nebavila tak uvidime jake to bude ale asi to bude paradni dle 9/10.
  • baví to dle očekávání, tenhle víkend se bude trávit doma *1* jediné vady na kráse (aspoň pro mě) jsou opět domršený inventář (chybí mi třeba možnost pohybovat se po jednotlivých záložkách kolečkem myši, u skillů třeba, myslím si že by to bylo mnohem pohodlnější... a vůbec, je to celé nepřehledné hrozně všechno) a neskutečně otravný claptrap, ale to už bylo i v prvním díle... člověk vybírá loot z beden a desetkrát mu ten plechovej bazmek zopakuje, že "heeeeej on je přece tam a tam!" stejně jako v jedničce při přechodu z lokace do lokace neustále opakoval, kdo má pro mě jaký kde úkol... uvítal bych v nastavení položku "mute claptrap" *1*
  • Nechci to minout, ale taky nechci podpořit vývojáře.Jestli výjde games na PC a je špatně optimalizovaná a ovládání je stojí za starou belu.Tak proč to kupovat.Už mě opravdu unavuje jako hráče na PC, konzolové menu, konzolové ovládání a td..Ze hry chci mít zážitek jak po herní tak grafické stránce a to v poslední době docela hodně upadá. Jen ceny za hry zůstavájí na poměry ČR vysoké a s tím spojená lokace češtiny do her to je buď zázrak a nebo to zvládne parta dobrovolníků půl roku po vydání titulu(čest jim za jejich práci).
    • Jestli se ti to nelibi tak nebud blb a nehraj to. A jestli to hrat chces, tak to neni tak spatne a zaplat. Na pc to mas levnejsi nez na konzole.
    • Hra ma perfektni ovladani. Jediny, co je spatny je inventar ;) 900 mi neprijde prestrelene. Na aukru i od 700 ;) Na Cestine se odedneska pracuje.
  • Chtel bych se zeptat, jak je to dlouhe?Je to delsi nez jednicka?
  • Gamepad FUCK....na tuto gameske se strašně moc těším.ALE jsem hráč na PC (myš a klávesnice kdyby někdo nevěděl).Už jsem si zvyknul, že hry mají konzolové MENU, že grafika ohledně konzolí šla dolů.ALE teď čtu, že ovládání myš a klávesnice je k této hře na h....o.Fakt už běžte pání vývojáři do prd....Hry jsem si kupoval, ale aby se dali hrát na PC.Po přečtení této recenze jsem zrušil objednávku a jdu to stáhnout.Opravdu nejsem konzolista a ani přiznívce gamepadu.Můžete mě tady ukamenovat, ale Gamepad néééééé.
    • A ještě si pak takhle hloupě omlouvat pirátství, to už je čirá ubohost.
      • Piráství tady jsem snad v kostele?.Chtěl bych vidět vaše PC, každý film originál,každé album originál,každý program originál a závěrem každá HRA ORIGINÁL vše zakoupeno řádně a na doklad. Páni a dámy prosím už tady nekecejte něco o pirátství.Někdy si něco koupím a někdy si něco stáhnu, ale to tady nikdo nedělá(myslím stahování).Všichni jste 100% a nebo jen kecáte.
        • Nejde o to dohadovat se tu, kdo má čistý štít a kdo ne. Celou dobu mi šlo o to, jak si to napsal. Píšeš, jak ses na hru těšil. Pak napíšeš, že nejsi konzolista ani příznivce gamepadu, potom posíláš vývojáře do "prdele", k tomu podotýkám, že neumíš číst - v recenzi není ani slovo o špatném ovládání hry, týká se to jen inventáře.
          Z toho všeho vyplynulo, že tě prostě hra kvůli zkaženému ovládání bavit nebude a už tě nezajímá a tak rušíš svou předobjednávku, jestli vůbec někdy nějaká byla. No a pak najednou řekneš, že si to stáhneš. To se jako stažená kopie bude ovládat lépe než originál? Nebo se originál hraje na gamepadu zatímco pirátská kopie jde s K+M? Prober se.
          *7*
        • Jo, presne takhle vypada moje pc. Je smutne, ze neveris ze by se nekdo nechoval jako socialni pripad. Ty uz jsi na tom tak spatne, ze to povazujes za normalni. Pak to v nasem state nema vypadat tak, jak to vypada.
    • Nikdo tu nikde nepsal, že ovládání K+M je na "hovno". Recenzent se jen zmínil, že ovládání inventáře je lepší na gamepadu. Ale ani slovo o tom, že celkově je ovládání na nic. To jen pár zdejších chorých mozků tady z toho zase dělá aféru a ruší objednávky kvůli nesmyslům. Samozřejmě, že bych se raději v inventáři pohyboval bez problémů, ale pokud je ovládání postavy, střelba atd. v pořádku, tak není důvod panikařit. Tak nevím, co tu ty a tobě podobní předvádíte. *6*
    • Ty si zrusil predobjednavku kvuli tomu, ze se to (nejspis) hraje o neco lepe na gamepadu? Ty to budes mit v zivote tezky...
    • Hlavně že se máš na co vymluvit, stejnak by jsi si to nekoupil tak na co takový drama... Borderlands 2 je po dlouhý době jeden z nejlepších portů (http://www.youtube.com/watch?v=ak7Sqs_ituU&feature=g-u-u)
    • ovládání myší je opravdu prapodivné... jinak je to ta samé co jednička... žádná škoda to minout
  • firebug
    Jednicku Borderlands miluji a na dvojku se moc tesim. Nicmene jsem mirne zhnusen dnesnim obchodnim modelem v hernim prumyslu a s nim souvisejicim vydavanim DLC a nekolika verzemi hry (pro predplatitele, limitovane edice, super limitovane edice atd.). Proto jsem se v dnesni dobe preorientoval na kupovani GOTY edici. Dostanu tak za ferovou cenu kompletni produkt opatreny vsemi patchi. Vsem ostatnim preji prijemnou zabavu a doufam, ze komunita okolo Borderlands za nejaky ten rok nevymre a ja si budu moct uzit dvojku s nekym v kooperaci, coz je pro tuto hru silny tahak a kdyby nevychazela na zacatku semestru asi po ni s nadsenim skocim....
  • Nevi nekdo jesli budou opravene hitboxy prostredi? To me strasne vytacelo na jednicce. Vemes sniperku, namiris na hlavu a nic. Tak si rikaz, ze to byl asi vedle. Zkusis znovu a furt nic. Pak si vsimnes so kulka narazi do neviditelne zdi nebo predmetu, ktery ma vetsi hitboxy nez jeho graficke zobrazeni...
    • ne to se nezměnilo, mám nahráno asi deset hodin a stává se mi to velmi často, nevim jestli to není tim že hraju za Salvadora kterej je fakt menší než ostatní postavy, ale když si takhle pod pr. pardon zadek (bože cenzura..) hodim korozivní granát tak to fakt naifjaiojfoisjdjfoi *16* *16* Jinak je to ale výborná hra a baví mě, ještě mě teda vadí absence lékáren :(
      • za co minuska joudové? :D můj názor :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit