Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak receno, rusove si budou muset "nakoupit" na TPB, aby si zahrali ... lol
    Pokud pominu, ze to je podvod i podle ruskych zakonu (podle ceskych je to rozpor s kupni smlouvou - vyrobek ma jine nez ocekavane/propagovane vlastnosti)

    A pak si neco kupujte ...
  • Já nevím, co proti těm Rusům máte =). Neříkám, že ruská komunita doty je dobrá (já tomu nehraji), ale takhle to zobecňovat. Hrávám Red Orchestru 2 a ruská komunita mě tam zdaleka přijde nejinteligentnější, stejně tak německá a celkem se dá i britská. Naopak nejvetší hňupi tam jsou Poláci a trochu Američané. A navíc těm Rusům vůbec nevadí když tam rusky nemluvíte jsou a celkově jsou velice tolerantní. Takže abych pravdu řekl tak přesto, že Evropeské servery tam jsou tak radši dolejzám za Rusama. A to hlavně proto, abych se vyhnul hloupým skřekům do mikrofonu, které jsem na ruském serveru ještě neslyšel.
  • Stačí si koupit v ČR krabicovku Darksiders 2 a kdekoliv za hranicemi (SK nepočítaje) je k ničemu. http://cdr.thebronasium.com/sub/15694 Takže nemusíme chodit tak daleko. Ale když to lidi kupujou, proč v tom nepokračovat, že? navíc tahle praxe se praktikuje snad víc než 2 roky. Ten přídavek v podobě MP je jen "bonus"
  • Snaha vymáčknout ze západních zákazníků více peněz, nic víc.
    Evropa + Amerika je holt "ochotna" platit marže v několikanásobku ceny hry.
    Průměrná mzda v ČR je však bohužel blíž východu než západu.
  • Tohle tak kdyby bylo ve vsech hrach...Rusove jsou fakt hruza, to musi vedet kazdej, kdo alespon trochu hral multiplayer. A vubec nejenom ve hrach - dalsi "zkusenosti" mam s nima treba v chatech (napr. na Steamu jak byly ty letni slevy tak v oficialni skupine) kdy porad strasne spamujou a delaji neskutecnej bordel (nebo posilaji nejaky spatny odkazy, napr. posledne kdosi posilal jakoby nejakej unlocker na neco a pritom to byl soubor, co mazal HDD).

    Nechapu, co to s nima je, ze musi na netu delat takovej bordel...
    • plně souhlasím ...
  • Přesně tak. Dát tohle do doty, tak je ten publik i hratelnej. Bez 4 přátel tu hru, už ani nezápínám. Nemám na to nervy.
  • Zayl
    Okamžitě zavést na všechny tituly a hlavně Dotu 2. Ruská komunita je neskutečný odpad, ve valné většině případů neumí anglicky, kazí hru a marní můj čas. Nevidím důvod proč by měli hrát mimo svůj region kde mají optimalizované pingy. Stejně jako čínani co hrají na evropských serverech a potom se diví že lagují. Neskutečné.
    • rami.cz
      Plne s tebou souhlasim!
    • presne tak je to povl... nechapu proc nehrajou na svejch serverech... pulka her se nepripoji a druha pulka jim porad pada... proste dmnce rusaku
    • Dlaší xenofobie, která je opět nasměrována špatným směrem :D
      • Na konci věty byl smajlík :D

        A jeslti se nepletu, tak xenofobie je strach z neznámeho, ale také se dá použít, jako i ke strachu k jiným lidem :D:D ale to je spíše užívané ve fantasy :D:D
        • Zayl
          Nepleteš a právě proto to nemůžeš aplikovat na to, co říkám. Já tu komunitu znám poměrně dobře a rusové jako takoví jsou mi šumák. Jen s nima nechci hrát, protože vím, že to je zbytečná námaha.
          • Tak choď hrat iba na americky a čínsky server. Zarušujem ti, že aj na americkom (nebudeš tam mať až taky delay) najdeš tolko noobov ako na ruskom. Schválne si to zahraj. :)
            Udivuje ma, že pri tolkých hodinách doty nemáš na to vôbec triezvy pohľad. :)
      • Zayl
        Nemá s xenofobií nic společného, najdi si definici toho slova. To jsou závěry ke kterým jsem došel po 700+ hodinách doty. Solidní rus je jeden z deseti a ani oni samotní se sebou nechtějí hrát.

        Já taky nelezu na US nebo Russia servery.
        • odohraných 950h+.
          To čo píšeš závisí od toho ako moc velký lamer si ty. Ked chytíš v macthmakingu Dendiho, tak mu môžeš píšať RU noob. :)
          Všetko závisí od toho, koho ti to hodí. Mám matchmakingu nastavený us west, europe a russia a môžem povedať, že v poslednej dobe je viac debilov na západe. :)
          Možno to je aj o tom. že mi to nedáva toľko ru debilov, ale som už v normalnom poole hráčov.

          Dota 1 je iná story. Tam to bolo v ždy je -> RU noob. :D
  • V Rusku a afterrusku jen rusky ? Multiplayer jen pro rusy ? ... Pokud vám to vadí , není lepšího léku než ze Steamu nekupovat ! Když někdo ve Valve a 2K trotlí , mělo by se mu to přece nevyplatit ! Nebo že by si to dopředu spočítali ?!
  • Vím, že se na mě sesype tvrdá kritika, ale znám pár Rusů osobně, např. můj nejlepší kamarád je poloviční Rus, i když se narodil tady, jeho otec je Rus a architekt a co? :) A u hraní her nevím já nemám blbé zkušenosti s Rusi. Je pravda, že neradi píšou anglicky, ale oni rozumí: D mě pomohl, je slušně požádat. A možná kdyby neměli tu azbuku, a psali by latinkou mohli bychom si i pokecat: D. V dnešní době regionální zámky na hry? Nevím, internet i hraní her po něm by mělo být otevřené, jako je tomu v MMO hrách. Nelíbí se mi taková zbytečná separace. Ale, jak jsem říkal, nemám špatné zkušenosti…. Je možné, že jsem nehrál hry, ve kterých se takto projevovali: D
    • Ja mam skusenosti dobre, dakedy davno pradavno s BF1942 a teraz trebars Mass Effect 3, vlastne prvy gold co som dal bolo prave vdaka rusom, ktory ochotne a trpezlivo vysvetlovali co a ako. Skoda ze som ich uz dlho nevidel pripojenych, s nimi bola radost hrat :(
  • To blokovanie hier ma celkom ........ Posledne ma to tak vytocilo ked sa nedal kupit Rage a vcera ked som zistil ze ani Dark Soul. Tym Rusakom to nezavidim teda. Borderlands je vynikajuca hra a sam sa na dvojku tesim (aj ked pri tejto politike blokovania to je predcastne).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit