Přejít na výpis diskuzí
Borderlands 2 ze Steamu mají v Rusku a Pobaltí regionální zámek
18.9.2012 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
No jo, uz je to tady. Zacina doba, kdy budou takto zamykat vsechny hry regionalne, tak jako tomu je u filmu na DVD. Preci jen nemuzou dopustit, aby si treba nekdo z CR, koupil novinku v prepoctu "pouze" za 500Kc, kdyz mu ji muzou strelit za mnohem lepsich 49.99e...
-
-
Ta doba už je tady bohužel dlouho..:(
-
jj vzdyt preci 40ecek = 40dolarum :)
hovada! nenazrany :) -
-
By ti to vysvetlili s oduvodnenim dani. Aneb krasna to vymluva...
-
-
-
Komedie...
-
U těch pobaltskejch zemí je především problém v tom, že velká část mladších lidí neumí rusky ani slovo narozdíl od angličtiny:).
-
-
To jsem se tak nějak snažil naznačit ;) Plus je tam silný odpor vůči všemu ruskému...takže je to i dost neobratné z tohohle hlediska :)
-
-
Na druhou stranu, co cekat od 2K a spol. Maj casto problem najit na mape Francii, takova drobnost, ze Litevci a Estonci nesnasej vsechno rusky a uz jaksi nejsou soucasti SSSR k nim nejspis jeste nedoplavala.
-
-
ked ti us kongresmanka v r.2011 povie v rozhovore ze sovietsky zvaz je pre usa hrozbou, tak sa netreba cudovat ze v 2K o rozpade ussr tiez este nepoculi *1*
-
skvěle vystiženo.
-
-
-
-
Okamžitě zavést na všechny tituly a hlavně Dotu 2. Ruská komunita je neskutečný odpad, ve valné většině případů neumí anglicky, kazí hru a marní můj čas. Nevidím důvod proč by měli hrát mimo svůj region kde mají optimalizované pingy. Stejně jako čínani co hrají na evropských serverech a potom se diví že lagují. Neskutečné.
-
-
Plne s tebou souhlasim!
-
presne tak je to povl... nechapu proc nehrajou na svejch serverech... pulka her se nepripoji a druha pulka jim porad pada... proste dmnce rusaku
-
Dlaší xenofobie, která je opět nasměrována špatným směrem :D
-
-
Na konci věty byl smajlík :D
A jeslti se nepletu, tak xenofobie je strach z neznámeho, ale také se dá použít, jako i ke strachu k jiným lidem :D:D ale to je spíše užívané ve fantasy :D:D -
-
Nepleteš a právě proto to nemůžeš aplikovat na to, co říkám. Já tu komunitu znám poměrně dobře a rusové jako takoví jsou mi šumák. Jen s nima nechci hrát, protože vím, že to je zbytečná námaha.
-
-
Tak choď hrat iba na americky a čínsky server. Zarušujem ti, že aj na americkom (nebudeš tam mať až taky delay) najdeš tolko noobov ako na ruskom. Schválne si to zahraj. :)
Udivuje ma, že pri tolkých hodinách doty nemáš na to vôbec triezvy pohľad. :)
-
-
-
Nemá s xenofobií nic společného, najdi si definici toho slova. To jsou závěry ke kterým jsem došel po 700+ hodinách doty. Solidní rus je jeden z deseti a ani oni samotní se sebou nechtějí hrát.
Já taky nelezu na US nebo Russia servery. -
-
odohraných 950h+.
To čo píšeš závisí od toho ako moc velký lamer si ty. Ked chytíš v macthmakingu Dendiho, tak mu môžeš píšať RU noob. :)
Všetko závisí od toho, koho ti to hodí. Mám matchmakingu nastavený us west, europe a russia a môžem povedať, že v poslednej dobe je viac debilov na západe. :)
Možno to je aj o tom. že mi to nedáva toľko ru debilov, ale som už v normalnom poole hráčov.
Dota 1 je iná story. Tam to bolo v ždy je -> RU noob. :D
-
-
-
-
Vím, že se na mě sesype tvrdá kritika, ale znám pár Rusů osobně, např. můj nejlepší kamarád je poloviční Rus, i když se narodil tady, jeho otec je Rus a architekt a co? :) A u hraní her nevím já nemám blbé zkušenosti s Rusi. Je pravda, že neradi píšou anglicky, ale oni rozumí: D mě pomohl, je slušně požádat. A možná kdyby neměli tu azbuku, a psali by latinkou mohli bychom si i pokecat: D. V dnešní době regionální zámky na hry? Nevím, internet i hraní her po něm by mělo být otevřené, jako je tomu v MMO hrách. Nelíbí se mi taková zbytečná separace. Ale, jak jsem říkal, nemám špatné zkušenosti…. Je možné, že jsem nehrál hry, ve kterých se takto projevovali: D
-
-
Ja mam skusenosti dobre, dakedy davno pradavno s BF1942 a teraz trebars Mass Effect 3, vlastne prvy gold co som dal bolo prave vdaka rusom, ktory ochotne a trpezlivo vysvetlovali co a ako. Skoda ze som ich uz dlho nevidel pripojenych, s nimi bola radost hrat :(
-
-
Tohle bych si moc přál v Dota2, ty Rusové jsou strašný lamy, anglicky neumí ani kváknout a o hře vědí kulové. Přitom mají ruský server jen a jen pro ně, ale cpou se do Evropy.
-
-
Proto když někde prohrávám, kopíruju cizí řeči z translatoru. Každej si pak najde svoji pravdu, jak jsou všechny národy stupidní. Nesnesu jinak kritiku.
-
-
Snaha vymáčknout ze západních zákazníků více peněz, nic víc.
Evropa + Amerika je holt "ochotna" platit marže v několikanásobku ceny hry.
Průměrná mzda v ČR je však bohužel blíž východu než západu. -
Já nevím, co proti těm Rusům máte =). Neříkám, že ruská komunita doty je dobrá (já tomu nehraji), ale takhle to zobecňovat. Hrávám Red Orchestru 2 a ruská komunita mě tam zdaleka přijde nejinteligentnější, stejně tak německá a celkem se dá i britská. Naopak nejvetší hňupi tam jsou Poláci a trochu Američané. A navíc těm Rusům vůbec nevadí když tam rusky nemluvíte jsou a celkově jsou velice tolerantní. Takže abych pravdu řekl tak přesto, že Evropeské servery tam jsou tak radši dolejzám za Rusama. A to hlavně proto, abych se vyhnul hloupým skřekům do mikrofonu, které jsem na ruském serveru ještě neslyšel.
-
Přesně tak. Dát tohle do doty, tak je ten publik i hratelnej. Bez 4 přátel tu hru, už ani nezápínám. Nemám na to nervy.
-
Kdyz vidim jak se u nas prodavaji rusky klice na Battlefield 3 dalsi hry ve velkym, tak se tomu moc nedivim. Taky fajn, ze to odstrihne rusky cheatery (kterych je teda silene velky procento v MP hrach obecne) od zbytku sveta. V Litve a Estonsku to maji blby, na druhou stranu maji hry casto za zlomek ceny u nas.
-
-
A co je na tom spatneho, ze se u nas prodavaji? Ony ty ceny Ruskych verzi odpovidaji nasemu trhu, aneb cenam ktere by tu spravne meli byt. Tj. maximalne 499Kc za top A novinku a nasledujucimi slevami s postupem casu na nejake minimum 99Kc.
-
-
to bans:
Počkaj ked bude CZ a SK zaradene do tohoho regionalneho locku a budeš mocť hrať hru iba po RU.
To bude "sranda". -
-
Multiplayerový hráče by to nejspíš bolelo... Ale za mě, kdyby se zavedly ceny jak v Rusku, sem s tím... *3* Multihráč nehraju, hry nepirátím. Živím se rukama a mám družku na mateřský a dvě děti na krku. S Ruskejma cenama bych nemusel sáhodlouze přemejšlet, kterou hru koupit hned a u který si radši počkat na akci na steamu...
-
-
-