Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed
    Mna tieto regionalne zamky pekne seru,cez steam zlavy som si chcel kupit Batmana Arkham city,Rage a Darkness 2,ktore boli v urcitom momente na steame vsetky za 10 euro,ale samozrejme si ich nemozem kupit a Rage je minimalne na slovensku pekne predrazeny na rocnu hru(35 euro) a aj ked sem tam nejaka zlava je tak steamu nedosahuje ani nahodou.A aj ked uz nepiratim skoro vobec tak hold ak mi nechcu dovolit si kupit ich produkt tak si ho nekupim.
  • jindra.veliky
    tak to je dobra zpraca ne? Rusove delaji v MP jen bordel *4*

co ja bych dal za to hrat left 4 dead bez rusu *1*
  • Nevim jak v rusku, ale u nas jsou hry na steamu mnohem drazsi nez v obchodech, coz mi prijde jako pekna prasarna. Jednak by digitalni verze mela byt levnejsi, a kdyz si pak clovek uvedomi kolik si z toho bere distributor a pak obchody, je smutne ze jsou na steamu dokonce vetsi vydridusi. Osobne vzdycky kupuju krabicovou verzi a na steamu tak maximalne 50% a vyssi slevy. Pokud tu navic digitalni verze ma omezeni ktere krabicova verze nema, tak to uz je fakt maso.
    • No a hlavne retailovou verzi muzes prodat dal, tu steamovou ne, moznosti jak s ni nakladat jsou omezene, proto by mela mit nizsi hodnotu.
    • Já steam ani nepoužívám pro kupování. Ano, hry jsou neskutečně předražené, ale jak :( Já raději podpořím krabicovou tvorbu :-) Jako mít doma originální hru v krabičce a poté si jí dát do vitrínky je prostě super pocit a nebudu zmiňovat, jaký je to pocit, když si člověk může pořídit sběratelku, jako je Guild War 2, to je přímo boží :D

Prostě jsem pro STEAM tak malý národ, že můžeme být vůbec rádi, že ho máme v češtině :D
      • Krabice zbytecne zabiraji misto, jedine krabice co mi nevadi jsou ty na GOGu (virtualni krabice ve virtualni polici ;-) S tim narodem: ja mam spis problem, ze nektere hry nemuzu sehnat v originale a musim je mit v cestine, ale to jsem asi vyjimka (pak se stava ze treba nejdou nainstalovat nektera DLC). Na druhou stranu tim, ze je u nas v podstate anarchie aspon nemame tak brutalni cenzuru jako treba v Nemecku. Takze pokud by se vydavala jedina verze pro Evropu (a s maximalni cenzurou), asi bych hry prestal kupovat uplne.
        • To je hezké, ale já když si něco koupím pro sebe, tak z toho chci mít radosta a ošahat si to :D Pro ten pocit, když ti příjde nová zabalená hra a ty jí můžeš otevřít prolistovat si manuálem, podívat se na bonusy, dát si na stůl novou herní postavu, to je ten prostě pravý pocit pařmena . A nějaká digitální kopie ? Ne děkuji :D:D
    • Však na STEAMu se nakupuje jen ve slevách. :)
  • je to pitchovina. a viete co je to pre slovaka s xboxom? ziadna podpora XBL, locknute su dokonca aj niektore hry na Cz accounte. dokonca niekedy ani VPN obchadzky nefunguju stiahnete si hru tesite sa aky ste limitless hacker a po uspesnom stiahnuti vam nejde spustit koli invalid region support. Ja sa pitam na keru PITCHU je to? aby sa pripravili o zakaznikov? loool
  • rami.cz
    Ja nic proti Rusakum nemam, ale jsem docela rad, ze maji "zamek". Hrat s Rusama, napr. DOTU 2 je fakt jen pro ty, kteri maji pevne nervy...
    • vindalooo
      Obdobně bych zamknul i v League of Legends poláky :)
      • Kdyby jen v LOL, i ve World of Tanks bych je vsechny vykopal.
  • Byt moznost vyberu jestli koupit hru levnejc nebo hrat MP bez Rusu tak za ni stejne radsi dam vic :D
    • kostejnesmrtelny
      Přesně tak. Co Rusové vyvádí v takový DotA 2 je naprosto...to se prostě nedá slovy popsat. Hrát sólo matchmaking v EU regionu je výhradně pro zapřisáhlý masochisty. Vlastní server mají, ale hrát na něm se neobtěžujou.

Jenom se děsím chvíle, kdy nás někdo zahrne a uzamkne do regionu i s nima, viz chudáci Estonci v tomhle případě. To je vážně na vrácení hry (kterou samozřejmě nikdo zpátky nevezme) *11* *12* *16*
      • heartless_cz
        Kruci jsem si chtěl tak postěžovat, že jsem ani nečetl diskuzi a nevšiml si, že už dota2 někdo zmínil. Ale tak jsou to takový paka, že se to dá několikrát zopakovat :D
      • To je lož. Debilov máš všedu. Nielen rusov. :)
        Koľko máš odohratých hier ? Ak máš nad 800m, tak musíš vedieť, že debilov máš rovnako všade (v poslednej dobe sa mi dokonca viac darí s RU hráčmi).
        To Dota 1 - to bolo "ine kafe".
        • kostejnesmrtelny
          Lež to není a nepopírám, že debilové pochází i z jiných národností. Jenom u Rusů je ten poměr debilů a normálních hráčů tak trochu...obrácenej.
          Odehráno mám podle dotabuff necelejch 600 her, z toho 95% solo.
        • jindra.veliky
          mas pravdu, jeste polaci s slovaci *3*

a bohuzel i cesky hrace vidim delat na serverech strasnou ostudu....
  • Docela mě překvapuje, že se to rozebírá až teď. Už v den, kdy spustili předobjednávky se tohle po všech forech řešilo.
    • Daj psovi ihrisko a osere ti travnik.
  • No, je to o tom, co jim proste projde. Ted je lock v Rusku a pobaltskych statech, priste bude lock v Cechach. Proste vsechny velke spolecnosti, co maji znacny podil na trhu, drive nebo pozdeji zacnou uplatnovat svou trzni silu a vyjebavat se zakazniky. Jen tak si vzpominam, ze kdyz jsem se ptal jak je to s ochranami v B1 v krabicove verzi v UK, protoze v Cechach je Securom, tak mi bylo doporuceno, ze si mam hru koupit pres Steam, ze tam zadne ochrany nejsou a u jinych her ani nebudou. A sup, mame regionalni zamek. Co bude priste?
  • Stačí si koupit v ČR krabicovku Darksiders 2 a kdekoliv za hranicemi (SK nepočítaje) je k ničemu. http://cdr.thebronasium.com/sub/15694 Takže nemusíme chodit tak daleko. Ale když to lidi kupujou, proč v tom nepokračovat, že? navíc tahle praxe se praktikuje snad víc než 2 roky. Ten přídavek v podobě MP je jen "bonus"
  • V Rusku a afterrusku jen rusky ? Multiplayer jen pro rusy ? ... Pokud vám to vadí , není lepšího léku než ze Steamu nekupovat ! Když někdo ve Valve a 2K trotlí , mělo by se mu to přece nevyplatit ! Nebo že by si to dopředu spočítali ?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit