Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ

    Příjde mi to jako statistika věcí který se nedají přirovnávat, to je jako říct že se letos vyrobí o 99% víc barevných filmů, než černobílých. Když vyšel Borderlands 2 tak Twitch pomalu neexistoval, že prodali 70% digitálních kopii, tak v té době Borderlands 2 vyšel v době X360, PS3 takže v té době digitální store nebyl tak rozšířený jako teď, popravdě se divím že je to jenom 70%. 

    "Během prvních pěti dnů se prodalo o 50 % víc kopií Borderlands 3 než Borderlands 2 za stejnou dobu, čímž se střílečka stala nejrychleji prodávaným titulem vydavatele 2K."

    jako že se kultovního pokračování prodalo víc během 5 dnů je snad logický, ale nic ne vypovídá o Borderlands 3, může to vypovídat jenom o tom že lidi mají rádi Borderlands sérii

    • triptich

      tak ale je to marketing. pre "bežného" užívateľa, ktorý sa nad obsahom čítaného textu nepozastaví je to WAU efekt a tvorí sa určitá aura kvality.

      + to aktuálne krásne zapadá do obchodnej stratégie epicu, kde by som sa nečudoval, keby takéto "hlásenia" boli vopred dohodnuté a slušne zafinancované. je to win-win situácia pre obchod, ako aj pre vydavateľa.

    • PCMR

      Jo, to mi připomíná Diablo 3. Taky rekordní prodeje a jakej to byl ve finále fail. Blizztivision vytěžil z dobrého jména, o které se zasloužili jiní.

    • Úplně stejný byl i článek o Metru. Taky jen relativní porovnávání neporovnatelného, ale musí se sami pochválit, nikdo jiný to za ně neudělá.

  • Maxianimal

    To musí být pro některý komentující strašně těžký číst :) A nejspíš i pro redakci, když mají potřebu tyhle úspěchy z nějakého podivného důvodu shazovat.

  • chargeBR

    Nadhera, zrovna nedavno sem se musel kamarada ptat co je vlastne na tom Epic storu tak hrozny, pac uz o hrach spis jen ctu...sem si rikal podle komentu a poodobne, ze to je snad naky bitcoin miner s malewarem na kradeni pristupu do internetoveho bankovnictvi a nahravanim honky nebohych uzivatelu pres neoseterene webky...s uploadem rodicum. Ale tak nak me bylo vysvetleno ze tam proste jeste neni nic moc komunitnich a jinych funkci atp...musim rict, ze me to prevkapilo a trochu zklamalo, takova vlna hejtu a takovy nic z toho :(  :D Borderlands 3 me nezajmaj, jeste sem nedohral 2jku :D at je to k clanku

    • SalemCZ

      Mě vadí jejích politika že zakazují vydavatelům prodej na jiných obchodech. Valve ani 

      CD Projekt nezakazoval že se to někde nemá prodávat a Epic politiku buď u nás a nikde jinde, nebo k nám nelez. To je to co mi vadí na Epicu.

      • flash789

        Tak kdyz dostanou balik penez tak samozrejme jinde hru vydavat nebudou. Co je na tom divneho ? Snad timto hraci konecne pochopi ze vyroba her je hlavne o penezich a ziscich a hracske komunity a jejich kafrani na internetu je vydavtelum a vyrobcum her ukradeny.

        Ono jak byl ten kickstarter plno lidi ziskalo dojem ze muzou do vseho kecat, ale chyba lavky, kickstarter selhal a zase se jede na ostro. A je to dobre. Nejvetsi herni legendy vznikly prave v dobe kdy do toho komunity nemohli kecat. jako pohrobek vox populi hracu v minulych letech budiz stovky nedokoncenych her na steamu ve fazi early access a nenaplnenych slibu z kickstarteru a jemu podobnych. Velmi poucne. Cim vic lidi do neceho keca tim horsi vysledek.

        • SalemCZ

          "Tak kdyz dostanou balik penez tak samozrejme jinde hru vydavat nebudou."


          takže vlastně říkáš že ty vydavatelé co to tam vydají jsou prostitutky , taky prostě za velký obnos peněz udělají všechno možný.

          Tady právě Epic dělá nekalou soutěž, tohle není věc volného trhu.

          • flash789

            Ano, jako většina lidí, včetně tebe.

      • A přetahování už zafinancovaných her nebo early access titulů, když EGS zjistí, že by to mohl být úspěšný titul. Je jim jedno, že už v rámci kampaně naslibovali dostupnost třeba GoGu nebo Steamu nebo už tam dokonce jsou a prodávají. Ale zase je tu pár vlaštovek, které se nenechaly uplatit, třeba tvůrci Factoria nebo Rise of Industry.

    • jojo nerdí téma epic store nikdy neomrzí 😉😂.. dokonce si ho vsimaji i nahodni kolemjdouci :D..

      • flash789

        Jo, nejlepsi ale je ze za par let tam budou mit vsichni stovky her a budou si mlaskat jak je to bozi. Protoze presne tohle stejny se stalo i ze Steamem. napred strasnej hejt a ted tam je kazdej jak doma a je nadsenej:)

  • Inquisitor

    Ale jdou na to dobře, to se jim musí nechat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit