Borderlands 3 by mohly být další exkluzivitou pro Epic
-
A co jako? Já tam tu hru mam, víš kdyby si místo sledování warezu koukal na dění okolo a o tu hru se opravdu zajímal tak kdo si Metro Exodus předobjednal dřív než vyšlo tohle prohlášení nebo chvíli během toho tak mu hra zůstala ve Steamu s plnou podporou od vývojářů, achievementama a možností dokoupit přímo na Steamu DLC. To je co?
-
Poznámka:
Prodej hry Metro Exodus byl v obchodě služby Steam
ukončen z důvodu rozhodnutí vydavatele učinit hru exkluzivní pro jiný
obchod.
Vývojář i vydavatel nás ujistili, že veškeré dosavadní předobjednávky
zajistí zákazníkům ve službě Steam přístup jak k samotné hře, tak k
jejím budoucím aktualizacím nebo stáhnutelnému obsahu.
Přesto nám toto rozhodnutí přijde neférové vůči uživatelům služby Steam,
obzvlášť takto krátce před vydáním. Omlouváme se proto všem z Vás,
kteří jste s nákupem chtěli počkat až do 15. února nebo déle, nicméně
výše popsané náhlé rozhodnutí zaskočilo i nás a na veřejné oznámení jsme
dostali vskutku šibeniční termín. -
Chlapče, nerad ti to kazím ale já mam Metro Exodus na Steamu... Ups😛
-
No a? Metro 2033 je na steanu, metro 2034 je na steamu a Metro Exodus? Ups...tak nebrec, kiddo
-
Spíše jde o ten EPIC 😉
-
Gramatika 😁 leč popel na hlavě mám tak mi to žili netrhá. Popravdě psané slovo používat extrémně zřídka
-
Steam už je tu opravdu dlouho sám na něm mám hromadu her ale nejspíš se bude muset změnit pokud bude chtít prosperovat v dnešní době. Epic jede celkem brutální strategií a jak jde vidět tak vydavatelé na to slyší
-
Ještě ne ještě nevyschli finance😎
-
No ona sice existuje aplikace co všechno sroluje na jedno místo, nicméně tě chápu.
-
jedina sranda tu je tvoje gramatika.
-
Odpovím ti jako člověk perfekcionalista / s drobným OCD. Nakupovat hry na Epic Store mi v zásadě nevadí, ale bytostně nemůžu přenést přes srdce mít část herní série někde a část jinde. Ze stejného důvodu mám celou trilogii Mass Effect i Dragon Age na Originu, i když některé díly jsou na Steamu, kde mám většinu.
-
Protože Epic Store je kvalitativně děsně pozadu a ba co víc, obsahuje spyware podle všech důkazů. Prohledává váš komp kvůli citlivým informacím a sdílí je s čínskou vládou. A taktika podplácení vývojářů, aby vrazili všecky hry k nim, je velmi hnusná a neférová vůči Steamu, který si vybudoval popularitu na základě kvality služeb. Proto to nikdo nechce na Epicu.
-
Mam rád vše na jednom místě a u skoro čtvrtýho dílu mi to vadí že by měl být úplně někde jinde, pokud bude exkluzivita jen časová tak holt pořídim později.
-
Proč je to takoví problém vždyť stačí akorát kliknout na jinou ikonu není potřeba nic jiného řešit, u konzolí je to mnohem větší problém. Nemyslím to nijak utočeně jen my přijde že to lidi už pomalu přehání (i když je to celkem sranda )
-
To nebyla narážka na Epic ale na všeobecné pirátství, Epic je mi popravdě uplně ukradený jen mě baví jak z toho lidi chitají amok :D
-
To se nestane, Epic má přece strašně moc fanoušků kteří rádi bezdůvodně považují Steam za zlo co potřebovalo potrestat takže ti hoši nám ty PC hry podrží!
-
Jasně :D Borderlands na Steamu, Borderlands 2 GOTY na Steamu, Borderlands Pre-sequel na Steamu a to nemluvim o lidech co mají i ty adventuru tam :D ale trojka? trojka bude na Epicu!
-
furt lepsi detroit na epicu nez zadnej detroit na pc
-
Já těšící se na novou hru.
Epic oznamující že to bude exklusivita na jejich storu.
omae wa mou shindeiru
.
.
.
.
NANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
nie. len že si dajú pozor, aby sa neopakovala situácia s metro exodus. t.j. aby sa nepresadalo na poslednú chvíľu. ale aj toto vyhlásenie spláchli do kanála s anno 1800.
budeme si písať excelovskú tabuľku, aby sme vedeli, na ktorom launčeri máme tú ktorú hru. čím neprotežujem monopol, ale z pohľadu funkčnosti a pohodlia pre mňa ako hráča to problém začína byť. nakoniec bude naozaj najlepšie vraziť pod TV konzolu.