Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

Tak to máš slušnou smůlu... nezavidím.

• species

(ban friendly uprava meho posledniho prispevku)

No tak ale tohle mi uz fact vadi :D

Toto bude opravdu tezke rozhodovani, hrajeme s kamosema borderlands uz od jednicky, takze vydrzet dalsiho pul roku nebude jednoduche! :>

• species
    ja jsem momentalne ve stavu kde bych byl ochoten zaplatit 120 euro za to abych to mohl hrat treba na Originu.
  • Myslite, ze ak pojde hra o pol roka neskor na steam ,tak stale budu chciet plnu sumu ako na Epicu ? Vzhladom k tomu, ze steam si berie vacsie provizie tak by ma to ani neprekvapilo ...

• Majkl

pohoda, počkám na Steam verzi 

• Jack1947

Tak nějak jsem čekal že to asi nebude aprejl 😛

• Jack1947

To si nemyslí,m určitě ne na stýmu ale chápu to nadšení.

• Hanzales

Čovek aby prodal ledvinu, aby si mohl koupit 3-4 takové neosekané edice her :)

Lepší počkat až bude vše DLC v kupě za normal peňondz.

• Veskoslav

Obsahuje kopii truhly, kopii tvé pevnosti, kterou si musíš složit, 10 figurek postav, 5 litografií, plátěnou mapu, steelbook i samotnou hru, Season pass a pak nějaké "online" kraviny.

• TheGGG

čínu mám rád na talíři, v počítači ji nepotřebuji.... nepočítaje všechen ten HW....

• walltar

Výhoda je jasná... za půl roku už budou slevy. 😀

• Knifer

Takže září a pomalu i stejný datům jako druhý díl. Doufám že sběratelská edice bude masivní 😀

• SalemCZ

Půl roku se dá ještě vydržet, taky to alespoň řekli za včas.

• Veskoslav

A teď bych prosil dle slov toho "pitomce" Pitchforda ty výhody té exkluzivity pro nás jako hráče...Je fajn, že statisíce hráčů, co mají 1. a 2 díl na Steamu, opět vidí od vydavatelů prostředníček. 

Raději nainstaluji znovu jedničku. Video, které porovnává rozdíl mezi klasickou verzí a remasterem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit