Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshua

Tak na ceny "epickych" her po roku na steamu jsem opravdu zvedav...

• Carnage666

Taky jsem na to dost zvědavej a vůbec by mě nepřekvapilo kdyby to bylo za plnou pálku jako takovej "trest" za čekání. Ale víš co? Když to bude hra jako B3 kterou fakt chci tak jim klidně na hulváta tu plnou cenu dám jen abych dokázal sám sobě že jsem opravdu počkal.

• Knifer

60€ plus pass, jde přeci jen o peníze😂. Ale je otázka zda za rok budou ještě prodeje navíc za rok může být situace úplně jiná

• Já nevím, dnešní hry mne nebaví. Je to furt to samý. Chybí mi nejaká invence v herním prumyslu a hry ktere by napr. podporovaly kreativitu. Ani indie scena to moc nezachranuje, kdo ma v zaplave tech her s par pixely hledat neco dobreho. O grafiku mi moc nejde ale aby indie scena delala 2d hry s par pixelama to fakt ne.Ceny taky nic moc, 60 € za novou hru je moc. není to tak dávno co nová triačková hra stála 40€ nebo 50. tak nevím jestli za tech pár let šla životní uroven a prumerne platy nahoru o 25%.A tady z toho borderlands se taky nepos.ru.☹
    • yeniczek

Gothic 2 stal treba v kamenny prodejne 1700 Kc. Coz je trochu vic. Hry byly i obecne drazsi. A v 90.  letech tuplem.

• Knifer

Tak s tou cenou se to má trošku jinak dřív (začátek her) byli hry dražší než 60€, nebylo pořádně komu je prodat. Teď je situace zas úplně jiná hráčů je dost ale cena vývoje her je o polovinu větší než před pár lety, k tomu nenažraný přístup některých stran a je tu zas 60€ +30€ pass +xxx€ další mikro. Už jen čekám dobu kdy se za základ dá 80€ a pass za 50€☹

• Jez3vec

Že by Epic udělal Xbox znovu relevantní konzolí? MS tak půl roku zpět přidal oficiálně podporu myši a klávesnice, takže s tím co Epic dělá mají snad poprvé PC hráči důvod kupovat Xbox.

• Jsem PC hráč a opravdu kvůli Epicu nevidím důvod, proč to měnit. Konzole sice také mám, ale jen vyloženě na exkluzivity. A Xbox to není, protože ten pro mě nemá snad ani jednu exkluzivitu, která by mě zajímala...

• Knifer

Takže září a pomalu i stejný datům jako druhý díl. Doufám že sběratelská edice bude masivní 😀

• Veskoslav

Obsahuje kopii truhly, kopii tvé pevnosti, kterou si musíš složit, 10 figurek postav, 5 litografií, plátěnou mapu, steelbook i samotnou hru, Season pass a pak nějaké "online" kraviny.

• TheGGG

čínu mám rád na talíři, v počítači ji nepotřebuji.... nepočítaje všechen ten HW....

• Wolfcastle

týjo další barvičková střílečka co se to stalo v herním
    průmyslu copy&paste a LSD šleh to ted budou vsechny hry
    presaturovany zarit vsema barvama???

• Kompost

ty si asi este ziadny borderlands doteraz nezaregistroval co? prvy diel vysiel v roku 2009 a bol presne takto pestrofarebne cellshadovy. odvtedy su vonku este dva a toto je dalsi.

• děcka dneska...

• Jack1947

XIII z roku 2003 nebo kolik taky děcká blbost že 😬

• Hanzales

Čovek aby prodal ledvinu, aby si mohl koupit 3-4 takové neosekané edice her :)

Lepší počkat až bude vše DLC v kupě za normal peňondz.

• Jack1947

Tak nějak jsem čekal že to asi nebude aprejl 😛

• Myslite, ze ak pojde hra o pol roka neskor na steam ,tak stale budu chciet plnu sumu ako na Epicu ? Vzhladom k tomu, ze steam si berie vacsie provizie tak by ma to ani neprekvapilo ...

• yeniczek

To se klidne vsad, ze to bude za plnou :)

• Carnage666

Souhlasim, cena nebude jiná a když už se tu řeší tohle téma tak počítám že až Bethesda nahodí F76 na Steam tak ho tam taky dají tak za 40-50 euro.

• species
      ja jsem momentalne ve stavu kde bych byl ochoten zaplatit 120 euro za to abych to mohl hrat treba na Originu.
      • Jack1947

Tak to máš slušnou smůlu... nezavidím.

• species
          Ja mam fact rad borderlands :D Co bude priste? Half life 3 exclusively on Epic store? :D
          • Jack1947

To snad nee lol

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit