-
To nevadí, že to stojí za prd, stejně se těšim...
Jen by mě zajímalo, na jakou obtížnost to autor hrál. Pokud se člověk několikrát prostřílí skrz BL2 na ultimate, tak je jasný, že každá nižší obtížnost bude sranda i s prstem v nose... -
Ja som sa teda pocas celeho Borderlands 1&2 nezasmial ani raz..max uskrn nad easter eggmi...pri Black Books i IT Crowd som plakal od smiechu...to uz i Saints Row 3 je vtipnejsie a eskort opilca v novom Thiefovi ma viac vtipu nez cela seria bordelulands
-
-
No vidíš, mně zase přijdou trapné všechny tyhle rádoby vtipné seriály a je jedno, jestli jsou z americké nebo britské produkce (jen na Red Dwarf mi nesahejte). Ale to je holt o vkusu.
-
tak to je mi te lito hochu, mit rad takovyto kycovity a nuceny humor
-
-
Dvojku jsem si zamiloval a kupoval i Seasson Pass hned jak byl k mání, ale tady si počkám na GOTY edici ve slevě, až bude tak za 10 E
-
hate HATE
-
Tahle hra mě nikdy nechytla .. Podle mě jde o těžkej odpad herní brandže *13*
-
-
Co to je brandž?
-
-
Pozdní snídaně, ne?
-
-
-
...že to nedělal Gearbox? Na to jsem celkem zvyklý - viz. Colonial Marines. Alespoň teď si spravuju chuť v Alien: Isolation. Ta hra má koule. To je to, co by Randy Píčford u sebe těžko hledal. Omlouvám se, ale vždycky, když si vzpomenu na slátaninu Colonial Marines, tak jsem vulgární.
-
Taky sem čekal že se Bordel posune někam dál ale tohle je spíš dvojka v trochu jiných lokacích ale ještě sem to nehrál takže nevím jako špatný to být nemusí, s Bordelem sem byl vždy spokojený
-
B2 mne nejprve nechytla a pak nepustila. Nakonec se z ní vyklubala jedna z nejlepších her, co jsem za těch 17 let hraní měl tu čest dohrát. A že jich bylo ke stovce. Perfektní fajty, perfektní humor, perfektní zbraně, skvělá atmosféra, obrovská mapa a spousta dobrých nápadů - prostě špička co mne přikovala k monitoru na dlooouhé večery - a to jsem hrál 90% v singlu.. A bylo mi líto, velmi líto, když jsem pokořil Jacka, nebo dotáhnul všechny DLC do konce.
U tralieru jsem se těšil, ale teď to vidím tak, že Borderlands mi momentálně už hodně vzácný čas brát nebudou - do tohodle ho investovat nebudu, vypadá to, že kouzlo je pryč. Škoda, snad se kluci v gearboxu jednou k sérii vrátí a nedopadne to jako když Crytek opustil FarCry. Nebo naopak vytvoří něco podobně skvělého, jako když tvůrci FarCry udělali Crysis. -
už dvojka bola odpudivý nudný 100% recyklát jedničky s otrasne spravenými respawnami...po dohratí jedničky a DLC som mal chuť napchať vývojarom toho otravného Claptrapa do zadku nech sa spamätajú
-
-
Ty musíš bejt těžce nenávistnej a zahořklej člověk, co má asi spoustu volnýho času. Chtěl bych mít tvé problémy a chodit plivat do diskuzí ke hrám které nemam rád. Nemáš něco lepšího na práci ?
-
Hnisavec nenávidí všechny dobré hry, takže nic nového. Tentokrát jen zapomněl dodat, že mu to připomíná ruskou budgetovku. Co tě vlastně baví ty hňupe?
-
-
Najlepsie je, ze kritizuje respawny v B2, ale v Destiny mu akosi nevadia...
Hlavne Patrol misie su uplne uzasne, ked sa musim po 98-my krat prebojovavat miestami, ktore som uz 97-krat predtym vycistil. A nie je tam ani ziadny random faktor, proste na urcitych miestach bude vzdy X ks Dregov, Y ks Vandalov a Z ks Shankov.
Tak, ale to je Destiny, na to sa nesmie nadavat... -
Nasierat pc kiddos tym ze nemozu hrat hry ako Uncharted a Destiny
-
-
Můžem, na konzoli *5* Ale dokud tam nebude nic co mě oslní tak nemá cenu kupovat.
-
-
Destiny, ak máš chuť a čas choď si prečítať tie drísty čo písal ku najnovšiemu článku o destiny.
-
-
Ne.
-
ale prosimte.
-
-
Ufff.....pred pár hodinami som na jednom anglickom fóre písal práve o tejto hre, že čo si o nej myslím, a že prečo ju považujem len za dlc k druhému dielu a strhla sa tam na mňa vlna nevôle zo strany ostatných užívateľov....Asi som mal predsa len pravdu. Borderlands 2 goty som si kúpil v jednej z tých steam zliav tuším, že cez leto a po asi dvoch či troch hodinách hrania som dospel k názoru, že toto ma teda nebude baviť a tak teda ja osobne nechápem, čo je na tejto hernej sérií také zaujímavé...ale hovorí sa, že sto ľudí sto chutí a mne táto hra vôbec nesadla...
-
-
Ode mne palec nahoru... tedy, ne proto, ze bych s tebou souhlasil - borderlands 2 jsem dohral pomalu na jeden dlouhej, silenej a zatracene zabavnej zatah - ale proto, zes vyjadril nazor slusne a jako clovek. To uz zacinam pomalu povazovat za formu polozapomenuteho umeni.
-
-
Taky Mateho názor na Borderlands nesdílím, ale narozdíl od Hnisavce se aspon umí slušně a kultivovaně vyjádřit a uznat, že mu ta hra nesedla, což se může stát každému. Zato Hnisavec blije do diskuzí, uráží dobré hry a všem se snaží vnutit, že se jedná o herní odpady. A to je špatně, tím nám pouze předvádí svůj kokotismus.
-
Vieš, že ja si na tie palce nepotrpím, ale aj tak dík, nie za pochvalu ale za komentár ako taký, som rád, že sú tu aj uživatelia, ktorí hneď nenádávajú na niekoho, kto si vyjarí len svoj názor.
-
-
Tak to je škoda, pro mě jednoznačně jedna z mých nejlepších her co jsem kdy hrál.
-
-
To je v pohode, no mne hra absolútne nesadla, prišlo mi to ako až otrasný grind, také fps diablo...a tie respawny nepriateľov a otrasná optimalizácia na to, že to je cellshaded ut3 engine tak som bol aj z toho sklamaný.
-
-