Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen si to kupte naivky pitomý :-)
    • MrSanta
      Neboj, koupíme. Nové prostředí, nové vybavení, nové mechaniky a nové 4 postavy. Co víc si může fanda Borderlands přát.
      • Na nové mechaniky moc nesázím, ale to je fuk. Rozhodně v novém díle rád strávím dalších 1000 hodin tak, jako tomu bylo ve dvojce. *14*
        • MrSanta
          Novou mechanikou mám na mysli ten kyslík, jet-pack, snížená gravitace, laser a 'ice' zbraně. Docela dost, vezme-li v úvahu jaké 'novinky' jsou schopni přinášet jiní vydavatelé.
  • Mě asi nejvíc z celé série bavila Mechromancerka.
    • Keyz
      Bohužel blbci nebyli schopni opravit robota tedy byl pořád na ho*no.

Útočil někdy na sochy, na bosse používal pouze jeden útok a taky se někdy zasekl a další. Na fórum gearboxu je celý seznam.
  • Ethy
    A já hňup si ještě Borderlands 2 předobjednával... Kdybych tehdá věděl, co za KOPU DLC mě čeká, nehledě na to, že ještě dojeji tu značku tímhle, počkal bych si na nějakou game of the year[s] edici. Tohle už je vážně regulérní dojení značky ve stylu Activisionu. *9*
    • nekromant33
      Tak tohle je úplně to stejný jako Arkham Origins. O nic nepřijdeš, když hru vynecháš před regulérní trojkou, ale zároveň si to bude držet nějaký kvality.
      Co se DLC týče, já 2ku kupoval spolu se season passem v den vydání za cenu běžný hry (no asi na 35 liber mě to vyšlo). Mám všechno co potřebuju, nějaký skiny mě nezajímaj, navyšování level capu taky moc ne. A ještě pořád jsem to celý nedohrál a průběžně se k tomu vždycky vracíme v coopu, po delším čase vždycky třeba tak na 8 hodin čistýho času (což je samo o sobě dnes už délka rozsáhlejší akce).
      Nevím jestli se to zrovna sem hodí, ale: "Každému, co jeho jest."
    • Jako nepiš, že jsi to nepředvídal... první Borderlands byl to stejný.

No musím se zastat Hry Borderlands, protože jejích DLCčka jsou důstojně velké/obsahové, a taky přiměřené k ceně.
      • Tak sice jednicka mala tiez DLCka, ale uz len ta zmena v dvojke, ze kazde DLC nezvysuje level cap, ale musis si na to kupit extra DLC (alebo aj dve lol), to je jednoducho sprosty kalkul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit